Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    21. Siječanj 2023. 09:18

Evo link:
    https://www.orthomol.com/en/products/womens-health/orthomol-natal

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    21. Siječanj 2023. 13:08

Miracle2023

Kako stojite s kucanskim poslovima? Radite li sve ili izbjegavate nesto odredjeno?
    Evo ja mogu reci da sam se prva 3 mj samo vukla, nisam imala energije i napravila sam osnovno, znaci kuhanje, sudje i ves. Muz je prao wc, pod i on mi nosi kosaru s mokrim vesom do susila. U ducan smo isli zajedno, idemo uvijek u vecu kupovinu i tesko je sve tegliti.
    Sad mi se energija vratila i sad bi ja opet sve po starom. Ali vidim da kad npr perem pod, da bas koristim te donje misice trbuha, pa se pitam jel smijem ili da prepustim muzu. Wc i dalje ne perem, ne dizem tesko. Kakvog ste vi misljenja?

Ja radim apsolutno sve. Usisavam, brisem, nosim, mislim kad dizem malu od 12kg ne vidim sto bi kosara bila problem, idem na vjezbe za trudnice, sve skroz normalno, ne vucem sad sofu od sto kila ali ovo osnovno radim. Ako je sa trudnocom sve u redu, bolje je biti sto vise aktivan…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• IvanaH4
    21. Siječanj 2023. 13:32

Također, radim sve kućanske i svakodnevne poslove. Pazila sam dok sam imala hematom.

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

Sarra
    21. Siječanj 2023. 14:20

Sve kao i kad nisam bila trudna,radim a posao mi je takav da vecinu vremena u smjeni od 7h provedem na nogama,perem cistim ribam.. ako trudnoca nema nekih problema moje misljenje da se moze sve kao i prije (u prvim mjesecima trudnoce) i da zena sto je aktivnija da ce lakse i porod izgurati...ne treba se forsirati ali ni ono sad sam trudna pa nemogu nista..trudnoca jeste drugo stanje ali nije bolest🫠

MareiKate
    21. Siječanj 2023. 15:57

Belinda, ja imam cocoona baby madrac. On ti se koristi od rođenja pa do nekih, po meni Max 6 mjeseci. Djeca su do tad uglavnom mirna pa ih možeš u tome staviti bilo gdje, ne mora biti kinderbet. Plus, imaju pamučni "remen" koji se kopča oko trbuščića, stvarno ne mogu nikud. Meni je to stvarno super stvar, pogotovo u prvim mjesecima. Nema brige oko zaležane glave, njima full paše položaj...

MareiKate
    21. Siječanj 2023. 16:42

Da, i spavali su u tome po noći. Super mi je došlo jer sam ja svoje zbog dojenja držala u krevetu kraj mene unosna munje to bas super došlo jer sam bila sigurnija da ih necu ja ili muž nekako ozlijediti nehotice jer su u tome izdignuti

Takica
    21. Siječanj 2023. 16:45

SAYuRI

Evo link:
    https://www.orthomol.com/en/products/womens-health/orthomol-natal

E hvala puno,cim potrošim femibion uzimam ovaj. Da ne gomilam.
    Danas pala lijepa setnjica koja mi bas nedostaje jer sam ja preaktivna osoba i ovih 6 nedelja ležanja nije lako palo ali opet sve za visi cilj. Znam na nogama provesti 24h dežurstva pa je za mene ovo bio popriličan šok kad je naređeno mirovanje.  Zato su se vene i pozačepljavale🤣
    Osnovno po kuci sad radim moji su blizu pa pripomognu a muz je inace cistunac veliki pa se dosta dobro snalazimo🤭🤗🥰🥰
    Meni je u ponedeljak 5 dana radnih znaci mogu se nadati. Jedino se nadam da je bilo dovoljno fetalne DNK jer sam radila na  10+3.

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Lemon
    21. Siječanj 2023. 18:12

Miracle tako sam i ja u početku od umora i mučnina bila za ništa i mogla samo osnovno,i još sam dodatno pazila jer ipak je bila oplodnja.. Sad mi se vratila energija, ali ne dižem teško i ne naglim, ostavim dio mužu,  osjetim da me zateže ako nesto teže radim, a i posteljica mi je nisko. Hodam, istežem se, ali rekao mi je da za neke veće vježbe još nije vrijeme

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

jen_dva
    21. Siječanj 2023. 18:59

Ja sam donedavno samo kuhala, sad ni to jer je odredeno strogo mirovanje, krevet wc i to je to do daljnjeg. Al otpocetka dosta pazim pa je bilo kakvo dizanje stvari otpalo prakticki odmah.

Inace za listu, iduci pregled je 9.2.

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

• Memi
    21. Siječanj 2023. 22:34

Sayuri čestitke na super rezultatu i na sinčiću 😊
    Dobrodošle nove cure i jeeeeej na još jednim trojčekima 😀😀
    Što se tiče kućanskih poslova ja sve skoro radim kao i do sada jedino muž doveze i natovari sanduk drva...eto to jedino ne radim sve ostalo za sada da...moram se sama paziti zbog preranog mogućeg otvaranja i voljela bi iskreno da ovaj put izbjegnem serklažu i da sve bude ok do kraja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.