Pozdrav svima, ja sam danas bila na pregledu, prema ZM trudna sam 5+6. Vidljiva je GV 6.7mm i ŽV 2.1 mm. Doktor kaže da je to uredno za te tjedne, a meni nije dalo mira pa sam išla guglat i sad mi se čini da je GV premala… dogovorila sam si pregled privatno za 2 tjedna kod dr kod kojeg sam vodila prosi trudnocu pa ću vidjet.
Kakve su vama bile GV na prvim pregledima?
Mostarka nista simptomi ne moraju da znace ako nemas, budi sretna moze te za koji dan uhvatiti pa da sve nadoknadis 😋 Pa ti ces otici u 7tjednu , idealno, sve ces fino vidjeti i cuti srce 🥰
Cvit nemas pojma koliko puta pomislil na tebe, covjece trojke, majke ti jel ti sjelo u mozak jos ili je jos u domenu fantazijee, ja ne znam da nosim trojke meni bi trebalo dosta vremena da ono bas postanem svjesna… a raditi cu Qualified 360, najsiri paket pa vidjet cemo…
Elly94 imaal sam ureaplazmu, koju sam otkrila tek nakon soontanog, moguce da je ona uzrok bila a mozda i nije. Rijesila sam je jednom kutijom Doksicilina ali on se ne smije u trudnoci, iskreno nisam siguran da je eritromicin dovoljan da je unisti ali svakako ti zelim srecu da je sto prije rijesis, nije se s njom zajebavati pogotovo u trudnoci🤞🤞🤞
Deedee1405 ja sam na prvi pregled isla sa 5+6 i GV je bila 11mm, ZV 3,7mm a plod 2mm… s obzirom da ti ploda jos nema a i ZV ti je manja sigurna sam da je kod tebe samo u pitanju manja trudnoca… bice to ok na sljedecem pregledu 😘
Thinkpurple pa mi cemo skupa onda raditi NIPT. Meni je Panorama najbolja ali sta cu kad je ovdje ne rade samo Qualified..a za UZV kako gdje zapravo, ali da njima je bitno da je u momentu uzimanja krvi Ziva beba. Da ne bi radili i naplatili a beba nije ziva vise a mislim da se i fetalna frakcija mijenja u slucaju prestanka rada srca… kombinirani uzima mjere jer je kombinirani ono kombinirani 😁😁 Zapravo je to samo statistika, nema tu ni najmanjeg doticaja sa dnk bebe sto je meni suludo govoriti o genskom testu a gene ocima vidjeli nisu…😂😂
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Pozdrav svima, ja sam danas bila na pregledu, prema ZM trudna sam 5+6. Vidljiva je GV 6.7mm i ŽV 2.1 mm. Doktor kaže da je to uredno za te tjedne, a meni nije dalo mira pa sam išla guglat i sad mi se čini da je GV premala… dogovorila sam si pregled privatno za 2 tjedna kod dr kod kojeg sam vodila prosi trudnocu pa ću vidjet.
Kakve su vama bile GV na prvim pregledima?
5+3 tt 1.35cm gv, prazna
6+3 tt 1.8 cm gv, crl 0.4cm, žv 0.37cm
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pozdrav, ako me primate evo i mene, 14+3 i dečkić kažu zasad 😊 zasad sve u redu ali nikako da nagovorim doktore na briseve a bojim se ureaplasme i sličnih bestijica, voljela bih biti u miru, da li su vama radili briseve i papu na pocetku?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png
Pozdrav, ako me primate evo i mene, 14+3 i dečkić kažu zasad 😊 zasad sve u redu ali nikako da nagovorim doktore na briseve a bojim se ureaplasme i sličnih bestijica, voljela bih biti u miru, da li su vama radili briseve i papu na pocetku?
Nope 😁
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Miracle2023 ovisi kako koji nalazi, obicni labos krv obicno sutradan dode, papi treba 5-6 radnih dana, test antitijela je trebalo 3-4, nalaze briseva jos cekam (radeno u petak), urinokultura 4-5 dana, a kombinirani je dosao za 3 radna dana (ne na e gradane nego na mail)
Arija32 meni nisu radili briseve dok nije papa pokazao znakove upale (redovni papa test)
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Arija32, ja idem privatno i napravi mi u početku briseve, a inače je ako se ne varam tamo oko 30 TT, obavezno napraviti neke briseve, više nemam pojma koje...
Ja sam se upravo naručila za prvi pregled 28.12. 😁 danas sam točno 7 TT, htjela me već u petak ali kašljem i kisem i nema smisla da im takva dolazim u ordinaciju.
Nope 😁
Nisi me bas utješila haha ...al dobro ...bitno da si rekla realno kako je..Zeljela mi je prepisati Sumamed al na Sumamed sam alergicna...citala sam da je caj od brusnice isto dobar ...ah nadam se da Ce bit sve okej i da cu je se riješiti ...bas me strah!
Arija urinokulturu i papu mi je radila odmah+krvnu sliku, hornone štitnjače, krvnu grupu.
Arija urinokulturu i papu mi je radila odmah+krvnu sliku, hornone štitnjače, krvnu grupu.
Da, to sve je i meni radilo ali s tim da nalazi pape nisu jos dosli, papa rađena 31.10., prvo sam mislila da je mozda sve ok pa nisu nista mi govorili ali nekidan pitala sestru u ambulanti jel su gotovi i ona kaze nisu jos, da zna to potrajati do tri miseca 🤷🏼♀️ a briseve nisu uopce, prosli put pitam doktoricu i ona kaze da je to nepotrebno, pitam ja pa ureaplasma i slicno, a ona kaze da ne radi ona nikome briseve jer da to ne moze nista naskoditi trudnoci, a svugdje citam da su bas te bakterije najgore i izazivaju prijevremene porode i pucanje vodenjaka, tako da eto, ocito cu morati privatno :/
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji