Pahuljka znas od cega je tako da izdrzi 🤗🤗🤗 Evo i mene jedan dan popusti pa me drugi dan polomi ko da me tukao neko, a najvise pospanost. I neka me glad zadnjih dana drzi samo bi jela sve sto mi se nadje pred nosom 😁😁 Samo ja nemam luksuz da lezim i odmaram sa dvoje djece i poslom 🥴
A ovaj iscjedak ja imam od pocetka zuto bijeli, a nisam nikako koristila Utrogestane niti Duphastone…
Mi smo smisliti ime za curicu ako bude, Lili…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Bok curee,
nisam se dugo javljala, obavljale su se razne pretrage i vrijeme je proletilo..
Čitala sam vas i ne mogu vjerovati koliko dečkića ima..meni je predosjećaj da će mi isto biti dečko, a sad kad vidim vaše rezultate, sigurna sam u to, valjda je takva godina 😂😂
Što se tiče ovog za poslodavca..ja sam rekla odmah nakon prvog potvrđenog ultrazvuka, u 5.om tjednu..radim fizički naporan posao, odgovoran i stresan, okružena svim živim boleštinama tako da sam se htjela maknuti od tamo čim prije. Na poslu su se malo šokirali što idem tako brzo, ali sad je ipak bebica prioritet.
Pahuljka želim ti brz oporavak, i da se čim prije vratiš doma!
Pozdrav svim novim trudnicama 🥰
Pozdrav svim trudnicama, evo i mene kod vas ako me primate😀. Danas sam 12+1, zasad sve ok osim povremenih mučnina, malih hematoma zbog kojih pijem utrogestan, ali najviše me muče probadanja i česti umjereni bolovi. Čekam nalaz briseva i prenatalnog testa. Radila sam i kombinirani probir i došao je ok nalaz.
Inače imam sina od 3 godine i 4 mjeseca i bebu od 9 i pol mjeseci🙂
Jedno pitanje za cure koje imaju Mass baby watcer, ako znate gdje kupiti dodatni gel?
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ja došla sad s pregleda. Crl je 0.4cm
Maleno mi je to dosta, ali titra. Vidljiva Žv. Za 3tj kontrola
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Nisam se javljala od krvarenja nakon testa jer sam bila uvjerena da je menstruacija i biokemijska trudnoća - danas sam tek bila na pregledu. Znači ako je ono bila menga danas bi trebao biti 7. dan ciklusa ali na ultrazvuku se ne vidi da se očistilo već izgleda kao da ću tek dobit mengu.
Znači danas je 24 dana od oplodnje, od odnosa i od ovulacije. Ginekologica kaže da ne vidi ništa ali me poslala vadit bhcg.
Ne znam šta mislim. Jel ima tko situaciju da mu se 24 dan oplodnje nije ništa vidjelo? Mislim to je već 5 tjedana od oplodnje, 7 od menstruacije.
👰29
🤵30
Pahuljka drži se, nadam se da će se mučnine smanjiti s vremenom....
Jen_dva i ja sam jučer bila na mini anomalyju i sve je super izgledalo. Bebana je bila aktivna i bilo je baš predivno vidjeti ju i čuti da je sve dobro. Doktorica sumnja da je cura, ali kaže da se ne hvatamo za to jer je još rano. Priznajem evo da sam se uhvatila i baš smo ekstatični, htjeli smo curku. 12.1.2023.idemo ponovno na kontrolu pa će se vidjeti točno što je. Do tada me baš briga, obraćam joj se ženskim rodom
nalaz krvi još čekam, ali vjerujem da je sve OK
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Nisam se javljala od krvarenja nakon testa jer sam bila uvjerena da je menstruacija i biokemijska trudnoća - danas sam tek bila na pregledu. Znači ako je ono bila menga danas bi trebao biti 7. dan ciklusa ali na ultrazvuku se ne vidi da se očistilo već izgleda kao da ću tek dobit mengu.
Znači danas je 24 dana od oplodnje, od odnosa i od ovulacije. Ginekologica kaže da ne vidi ništa ali me poslala vadit bhcg.
Ne znam šta mislim. Jel ima tko situaciju da mu se 24 dan oplodnje nije ništa vidjelo? Mislim to je već 5 tjedana od oplodnje, 7 od menstruacije.
Anam, malo ti je matematika cudna 😛 Ako je proslo 24 dana od oplodnje to nije 5 tjedana od oplodnje nego 3tjedna i 3 dana, ti si negdje po tvojim informacijama onda 5+3, to je 24dpo otprilike. Cekaj betu pa ces sve znati. Ovako samo nagadjamo…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Meni se nije nista vidjelo 5tjedana od oplodnje, a onda za 15 dana smo vec srce culi 🥰
Sretno!
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Sortiraj odgovore
Najstariji