Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petrica_92
    01. Lipanj 2024. 16:26

Lightblue, nemam sta reci, osim poslati jedno ♥️. 

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Takica
    01. Lipanj 2024. 21:50

Buhaca iskreno saucesce😔
    Miracle zao mi je sto se i ti povlacis sa foruma☹️ javni se ponekad.
    Thinkpurple ako virnes ponekad samo da posaljem poljupce 😘
    Lightblue ono sto si ti prozivjela da ostanes bez djeteta je bol koju niko ne moze izbrisati i umanjiti. Imala si 4 srca u jednom momentu u svom organizmu. Herojski podnijela sve nedace koje su te snasle. Niko vjerujem nije zaboravio malu bebu andjela , mozda je samo ne spominju bas da tebi ne dodaju sol na ranu. Imas ti jos dva srca kojima ces pricati o malom andjelu neces ti dozvoliti da padne u zaborav. Ali slazem se sa Ally svakako proslavi i njihov rodjos najsrecnije sto mozes veliki su to borci mnogo su pregurali preko svojih malih pleća❤️
    Spavanje izgleda da su skoro sve Ljetnje bebe nespavalice.. Mi koliko god se trudili da ispostavimo rutinu to funkcionise neko vrijeme i onda opet noc bude katastrofa. Sad se zaredala citava sedmica losa ali juce sam dobila potvrdu i zasto. Od juce febrilna 39 samo na nama lezi ne obara se temperatura na normalu. Nalazi nisu tako losi cekamo mikrobioloske  analize… 
    Tako da mi skidamo temperaturu , pijemo kompot i premjestamo se iz sobe u sobu jer vani duva vjetar☹️

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Buhaca
    01. Lipanj 2024. 22:04

Evo da prijavim moja zvrka je potpuno budna. Skaće po krevetiću i ne izgleda kao da će uskoro zaspat

Lightblue
    01. Lipanj 2024. 22:07

Čitam komentare i plačem. Sve je to meni jasno ali kad vidim curku i znam da je druga trebala biti ista ona  jednostavno me boli. U tome je i problem ja imam zivog podsjetnika kako bi izgledala da je ziva.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Lightblue
    01. Lipanj 2024. 22:10

Ajmo na ljepse. Sada i Cvit slavi ročkas svojim princezama. Twinsi pužu,s hranom zajebavaju i s lijekova su skinuti. Kontrole imamo sada mjesecno a vjezbanje tjedno. Lakse se dise ako nista drugo a i manje goriva trosim

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Pahuljka
    01. Lipanj 2024. 22:28

Nikako da i da ja dam svoj osvrt na prethodno napisano. Prije svega Buhaca iskreno saucesce, svaki gubitak je bol, ali gubitak majke ili ne daj Boze djeteta kao u slucaju Loghtblue 🩵🩷  je najtezi osjecaj boli ikada. Nisam dozivjela ali ga se neopisivo plasim. 
    Sto se tice Thinkpurple ona ima moju podrsku i cujemo se preko Insta, ali ako cita ljubav za sve tri 🩷🩷🩷
    Miracle zao mi je da se i ti povlacis, postujem odluku ali svrljni bar nekada nesto, sta ti tesko 🩷
    Ally s tobom se cesto poistovjetim u postovima, kao i s Takicom. Ali u tvom postu o vezivanju za hebeni forum i za zene kojima ne znam ni lik, sam se toliko pronasla, pa jel moguce. Kad pomislim sta smo sve prosle i da smo prosle godine u ovom periodu iscekivale nase srecice i da smo pisale i nesebicno dijelile savjete (ja najcesce upijala) sta kome treba od odjece, kozmetike i sl, evo stegne me u prsima. Koliko god mi bile u necijim ocima “ocajne”, i pisale iz “dosade” zaboli me ona stvar, vi ste meni terapija, lijepa rijec, razbibriga, s vama sam vidjela sta je ispravno/neispravno, spoznala gdje radim greske, i nasla utjehu kad nisam vidjela izlaz. I kad pomislim da se “rastajemo” evo nije mi svejedno. 
    Samo da ste mi zive, zdrave i sretne pa ili bile na forumu ili ne 💕 
    Zao mi je sto nam je Sayuri iznenada prestala pisati, samo se nadam da je sve ok. 
    Cvit uz Lightblue kao i Afrodita zene lavice, majke okovane hrabroscu i snagom. 
    Bambi zena zmaj, pise disertaciju a ja jedva u 3 dana napisem komentar na forumu…
    Takica lavica, toliko godina borbe za bebu zasluzuje samo naklon do poda i zao mi je da ste bolesne, bezo ozdravljenje.
    Zao mi je sto izostavljam i ostale ali eto ova grupica se drzi od pocetka foruma. 
    Ostajem tu, a nadam se i ostale. (Ps ako neka ima inst rado ostavim kontakt u potpis pa se nastavimo pratiti).
    🩷

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

runolist
    01. Lipanj 2024. 22:44

Lightblue Evo još jedne podrške ❤️ Ne mogu niti zamisliti bol i tugu niti naci rijeci... 

Cordisoo Bas mi je zao, vi nikako uloviti malo mira... Kod nas jos nije bilo bolesti i viroza, bas me strah toga.
    ...
    Inace, mojoj curki izbile nedavno gornje jedinice, otprije ima donje jedinice. I sad prije par dana je pocela onako strugati njima. Jeza me uhvati od tog zvuka 😵‍💫 Samo se nadam da si ih nece slomit/ozlijedit.

• Buhaca
    02. Lipanj 2024. 10:14

Lightblue ponavljam ne mogu ni zamisliti tvoju bol. A svaka bol boli. Znam po sebi. Ja sam jako mlada ostala bez oca, sad bez mame. I svaki je dan težak i lakši na svoj način. Oćeš nećeš moraš dalje a raspadaš se. I teško je.
    Ja sam imala spontani u 5tj trudnoće, nisam ni znala da sam trudna. Ali tuga i bol zbog gubitka ja sam ju zvala točkica je bila neopisiva. 
    Mi smo tu za tebe, za sve tvoje osječaje, tuge, boli i radosti. 
    Ja nas doživljavam kao skupinu kokoška koje su tu jedna za drugu. Nismo sve u istim fazama sa bebama ali se razumijemo. 

• Buhaca
    02. Lipanj 2024. 19:13

U petak se prvi put podigla na noge držeći se za moja koljena. Jučer par puta isto uz mene. Danas je već takva situacija da smo spustili krevetić na najdonju razinu. Bez problema se uz kauč podigne na noge.
    Veselo

Ally007
    03. Lipanj 2024. 09:05

Takice i Cordisoo - brzo ozdravljenje želim. Cordisoo, tebi će možda kretanje u vrtić biti manji problem jer je već pokupila sve što je mogla od starije ove godine, koliko mi se cini 😕
    Pahuljka - potpisujem sve napisano. Nemam instagram, tik tok i slične stvari tako da do daljnjega ostajem ovdje i nadam se da ćemo svaki dan uz jutarnju kavu imati koju sitnicu za napisati. Da ne bi bilo da smo na forumu samo kad smo u problemima, nego za podijeliti i svakodnevne sitnice.
    Buhaca - bravo za ustajanje, sad kreće fešta! Ps. Nas hodalica ipak nije unazadila, tim više što u njoj želi provesti ravno 3 min i to prisilno. Sad je malo krenuo okolo u njoj hodati po kući ali isto skoro ništa. Nema veze, bar se ne vere po meni dok sam u kuhinji i ne pada glavom na pločice.
    Nas mališan se konačno posjeo prije par dana. Znaci, mislila sam da će prohodati prije nego sjedne. Ali i dalje mu to nije napeto, puno je bolje penjati se po svemu i onda puštati da padne. 
    Jako je smiješan, kao da je otkrio ruke i stopala. Prije ih je znao jesti i to, sad si baš ispruži nogicu ispred face i proučava prste. Isto tako i na rukama,okrece ih ispred face. Uzasno je clingy, ne znam kakva mu je to faza, znaci stalno da smo pored ili da se penje po nama inače kukanje samo takvo. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.