Prelazak na 2 spavanja znala sam da je vrijeme onda kada je noc postala nemoguca i kada je pokusaj za treci spavanjac bio ravan kao da je u vru vodu stavljas a ne nosis u sobu na spavanje.. kod nas je trajali sigurno preko mjesec dana jer moja jako tesko izdrzi ww od 3h. Bas bas dugo sam ga povecavala 5, 10, 15 min dok nismo doi da moze 3h a da nije dreka zadnjih pola sata. Moj savjet ti je polako i postepeno povecavaj ww jer je poprilicno kratak 2h i 15 i isto je bilo kod nas. Moja K i sad nekad ubaci 3 spavanjac ali mozda jednom u 20 dana..
Hvala za podrsku znam da znate kako mi je pa eto opet racunam i vidim da nije jedina koja drami i trudim se primjetiti samo poglede majki koje gledaju sa razumijevanjem “sve sam to isto prosla”🥹
Ally i suprug i ja smo od akcije pa i bebicu ucimo tome. Stava sam mora se i prehladiti i stroati kamen i sisarku bora u usta ( a ja sterilišem dudu i bocice) .. Mora biti i nespavanja i ruznog vremena i svega ali za sd od skitanja ne odustajemo. Npr nisam htjela u hotel jer sam ponijela njenu serpicu i kuvala njoj ruckice i dobro sam postupila . Veeliki aparman, dve sobe kupatilo i wc i terasa su ogromna prednost sa puzajucom bebom u odnosu na skucenu hotelsku sobu. Sinoc i preksinoc zaspala u 20h prvo budjenje u 5 i jutros u 6h za mlijeko, nakon tiga uzima dudu penje se meni na grudi i zaspe do 7:30. Tako da mozda ce bolji raspored spavanja i hranjenja imati na drugoj destinaciji.. i jos nesto samo prvi spavanjac je u sobi drugi zna obaviti u kolicima na plazi u borovini..
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Nastavak
Spanija nije predaleko , nema nekih egzoticnih baja niti trebas posebno sebe ili drugara vakcinisati.. sve ti je dostupno eto samo ne mozes bas ekskurzijski obilaziti ali ako se sjecam vec si bila pa ces se i lakse snaci.
Ok je i honeymoon provesti samo sa suprugom ali odmor u 3 ima svoje cari.
Evo muz kaze da nikad kvalitetnije vrijeme nije proveo sa njom od kad se rodila kao ovih par dana. 24 h su skupa, uspavljuju se nosaju idu sami u setnju, hrane se iz istog tanjira.. ja pobjegnem u Valamar u spa i masazu.. pa dodjem do niih srecna i zadovoljna a radost u njihovim ocima kad me igledaju je neprocjenjiva…
Sorry na melanholiji ali da ne kukam stalno, da malo i pozitive posaljem.
Jagode ne znam dal sam napisala ja sebi posadila u saksiji malo vecoj na balkonu i imaju vec plodove ali su zelene.. tako da K ce prve jagode sa balkona iz mamine bastice probati. Sadim i zacine svake godine jer imam ogroman balkon pa sam tako jedan dio za zacine odvojila.
Hvala za info za satorcice🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Ja vam ne mogu opisati kako je curki skurena guza. Svaka stolica mora se oprat guza i mazati s sudokremom i puderom. Jučer sam joj dala panadol da može zaspati navečer
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Ja vam ne mogu opisati kako je curki skurena guza. Svaka stolica mora se oprat guza i mazati s sudokremom i puderom. Jučer sam joj dala panadol da može zaspati navečer
Pa od cega? Mozda bolje pantenolom da mažeš, on ne isušuje
Mene je Betrion spasio
Njena je bila na rubu pucanja doslovno.
Ja sam istegla neki mišić oko lijeve lopatice. Koma. Nju nosim na toj strani tako da znam od čega je
Lightblue nama je dermatologica dala triderm za crvenu guzu, maze se par dana, 2 puta dnevno i sve prođe pa možda da pitaš pedijatra da joj propise
Inače mu za svaki dan mažem mustela 123 vitaminsku kremu, ta mi se pokazala najbolja
Lightblue evo za proljev savrsen recept. Tj guzu od proljevaste stolice. Moja je imala rane, znaci koza je popucala i krvarile su rane jer je stalno kasljala (RSV) i svaki put izbacivala po malo sluzi, dovoljno da je iziritirana. U bolnici nam je dermatolog napisao- pranje guze u vodi s vaticama svako presvlacenje pelene, presvlaciti cesto dok god je proljev tj uzrok iritacije, mazati 3x triderm i 2x rojazol kremu, izmedu ostala presvlacenja BEPANTHEN BABY MAST (ovo nas je najvise od svega spasilo jer napravi film koji onogucuje kozi da krene cijeliti). Mi smo imali prave duboke rane koje su uzasno krvarile i u roku jednog dana su prestale krvariti, a dva dana su pocele cijeliti. Nakoj jedno 5 dana mazanja ostaviti samo na rojazolu jos 3,4 dana. I onda dalje bepanthen baby do oporavka.
E da, nakon pranje guze naprskati sa termalnom vodom i ostavit da se osusi na zraku pa onda mazati. Sretno. Nas je to spasilo!
——
Starija otisla 2 dana u vrtic i donila novu virozu, mala opet bronhitis. Spavanje nam je nikakvo vec duze vrijeme. Budi se u 6, ima 2 spavanca kako kad, ako je zdraviji period po sat-sat i 15. I os nes mora u 18 lec sta joj je prerano jer je jos dan i budi se jedno sat dva svakih 30 min. I onda po noci nastavi svakih 30-60 min budenje. Ww su 3-3-3ipo otprilike. Poludit cu. Znam da nema ritma jer je bolesna 20 dana u mjesecu i sad sam ju navikla na ljuljanje i sisu samo da spava. I vjer je neka regresija u diru. Kako da ju prebacim na 19 spavanje, dizanje u 7😭. Bas smo malo je rec iscrpljeni😅😅.
Ally ja sam van pogona 3 godine uskoro! Ja stvarno ne znam, kad se vratim radit, bit cu najgluplja specijalizantica evo. Koma. Sve me hvata panika. Mislila malo ucit pred kraj porodiljnog. A kad i kako.🙉.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Vidim da ste vec podijelile kreme za guzu, al evo da i ja doprinesem. Meni se pokazala super od galenskog laboratorija dječja mast s balzamom. Ima obična i ta s balzamom koja je meni puno bolja. Što se tiče posla, ja nisam imala ugovor za stalno tako da mi je prestao tijekom porodiljnog. 😅 pomisao tražiti novi posao poslije mi je uh.
Dr kaze da od sline najvjerojatnije tj zubici su uzrok ali da dugo nije vidjela takav slucaj. Bepanthen smo isto mazali jedino nam ke kortic dala ali danas je vec bolje. Stolica nije proljevasta već čak normalna-tvrfa ali nešto ju nagriza u njoj. Naspricala sam ulozak aloe verom i malo ohladila pa joj u pelenu stavila. Odmah je zaspala.
Ja sam za stalno ugovor tako da me čeka posao ali mi se želudac grči od ideje za povratkom,iako imam još dvije godine. Nadam se da ću nešto pronaći bliže. Vidjet ćemo
Sad kad suzu ići vani trebalo bi ih početi prati?? Imam nekakav nastavak za na prst
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Sortiraj odgovore
Najstariji