Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    30. Travanj 2024. 10:27

Pahuljka, Takica - hvala 🥰
    Belinda - predana i vec u doradi i izradi prezentacije za obranu 🤪 PMF, ali u Splitu jer jedino oni imaju PhD iz edukacije 
    Buhaca - bile su dvije krajnosti - ili sam pisala i bila u tome ili sam gledala u zid 🫣 
    Thinkpurple - da, sva sreca na Insta 😃 
    Miracle - aaa 😗 osip bi mogao biti od znoja
    *
    Bas mi mobitel izbacuje uspomene od prije godine dana i taman je bilo slaganje robice i sobe i ja sve okruglija 🥰 Ne znam curke za vas, ali meni je i proletjelo, ali mi se cini kao da je to bilo prije 100 godina. Neki drugi zivot, ono prije i poslije bebe 😃 Sjetih se i nekih curki koje vise nisu toliko aktivne i znam se pitati sto je i kako je 🙂 
    (Sama sebi sam zadala da barem jednom u 2-3 dana dodem i procitam i odgovorim 😄) 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• MamaPa
    30. Travanj 2024. 11:39

Kolica i avion mi smo putovali s Lufthansom i kod njih dijete do 2 godine putuje besplatno roditeljima u krilu i ima pravo na svu prtljagu kao i roditelj plus kolica. Kolica se voze do ulaza u avion, nebitno dal su kišobran ili obična i tamo se predaju. Ako presjedate negdje, kak sto smo mi, na check in šalteru vas pitaju želite li kolica na tom aerodromu između ili želite na kraju. Ako ih uzimate na aerodromu između onda vas opet čekaju na izlazu iz aviona, a na zadnjoj destinaciji se pokupljaju s prtljagom. Samo treba imati na umu da većina aerodroma ima posebno mjesto gdje iskrcavaju veliku prtljagu, u koju spadaju i kolica, ne dođu na onoj pokretnoj traci. Ali to je najbolje pitati kad dođete nekog od osoblja :) 
    Mislim da bi mogli za sjedalicu kupiti neku torbu pa ju predati s koferima 

• Hanagi
    30. Travanj 2024. 13:38

MamaPa hvala na informacijama! Dobra ideja za autosjedalicu. Mislili smo cak na odredistu uzeti rent a car pa s tim i autosjedalicu da je ne moramo nositi.

• Buhaca
    30. Travanj 2024. 15:19

Sutra uvodimo jagodu. Koliko ste vi davale prvi dan? 3dana uzastopno? 
    Hvala

Takica
    30. Travanj 2024. 15:59

Ja nisam jos jagodu🤷‍♀️
    Cekam domacu. Iz iskustva vise djece odraguje na pesticide iz jagode nego na jagodu kao alergen. 
    Ja planirala malo kasnije dati i cak je i zeolitom oprati.. toga me vise strah nego jaja. A eto jaja su kod nas za sad prosla bez reakcije.. 
    Thinkpurple u Makarskoj smo.. znaci danas kao da je ful sezona.. Brzo ozdravite🥰🥰
    Da pohvalim Azeta bio kids 50 spf . Sve troje se mazemo i super smo. Alphanova nema nigdje na stanju🤷‍♀️ koju Sundance za bebe preporucujete ili  je nebitno ima ih 3?
    Znate li gdje naruciti ili kupiti one sklopive šatorčiće za plazu? 
    Pahuljka Majorka je treca po redu destinacija na listi. Tacno ćemo se negdje sresti😂❤️
    Prva je Atina, pa Kipar pa Majorka.. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Buhaca
    30. Travanj 2024. 16:37

Takica

Ja nisam jos jagodu🤷‍♀️
    Cekam domacu. Iz iskustva vise djece odraguje na pesticide iz jagode nego na jagodu kao alergen.
    Ja planirala malo kasnije dati i cak je i zeolitom oprati.. toga me vise strah nego jaja. A eto jaja su kod nas za sad prosla bez reakcije..
    Thinkpurple u Makarskoj smo.. znaci danas kao da je ful sezona.. Brzo ozdravite🥰🥰
    Da pohvalim Azeta bio kids 50 spf . Sve troje se mazemo i super smo. Alphanova nema nigdje na stanju🤷‍♀️ koju Sundance za bebe preporucujete ili je nebitno ima ih 3?
    Znate li gdje naruciti ili kupiti one sklopive šatorčiće za plazu?
    Pahuljka Majorka je treca po redu destinacija na listi. Tacno ćemo se negdje sresti😂❤️
    Prva je Atina, pa Kipar pa Majorka..

Uzivajte na odmoru. Mislim da šator ima u decatlonu. 
    Ja nemam ništa domace od voća i povrća pa nemam šta čekati

• Tonkica1509
    30. Travanj 2024. 20:34

Ok ne znam kaj je danas za dan bilo. Spavao je on prvu dremku sat i pol, drugu sat vremena. Ali uspavljivanje... Bože pomozi. Ili egzorcizam ili se opusti ali se jednostavno ne želi ugasiti. I to traje i traje. Nikad nam nije bilo tak teško uspavljivanje. Baš mu je neki čudan dan, nit nije htio ručak, pa se ubio za večeru, pa se ne želi kupat (prvi put u životu!!), ne želi doma iz parkića, ne želi u kolica, ne želi van iz ljuljačke. Evo ne znam što je, izgleda nam skok krenuo ili nešto, baš me izmori 🥲 i ovo večernje uspavljivanje je sat vremena trajalo. Zaspi, odjednom se trgne, opet uspavljivati. I tak u krug

Takica
    30. Travanj 2024. 21:38

Nesto je u vazduhu…
    Moja pomete sve ispred sebe.. meni otima jabuku .. drami u kolicima, jede kamenje , cijelu onu vrecicu twistshake pasirane jabuke pocucla za 2 min.. evo sad pojela 210 mlijeka i zaspala..
    Drama u kolicima je novost.. sad vrtim onu jedslicu cas prema nama cas da gleda ispred sebe u smjeru voznje.. ljudi se samo zgledaju sta radimo sa kolicima na sred setalista😂 pruza ruke da je nosimo tako visoko..
    Popdne seatli do Osejava hotels i tamo covjek peca ribu skakuce u kolicima da je priblizimo u tom on izvadi ribicu kad je ona zarežala kao pas .. jadni ribar prilazi njoj i pokazuje “vidi mala riba” a ona hoce iz kolica da iskoci.. drama drama drama tako da sto smo bili u Makarskoj bili smo .. zabranice nam ulazak🫣🤣

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Petrica_92
    01. Svibanj 2024. 09:12

Mi smo kupili jagode na placu, naglasila 10 puta da su za njega i nadala se da bi mi kumica rekla da su divljacki tretirane ili nesto.
    Prala ih u soda bikarboni, i onda mu davala i same, sto vece, da ih primi i gloda, i narezane u zobenu, banana bread, kekse i slicno. Jako voli!

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Ally007
    01. Svibanj 2024. 11:33

Čestitke na predaji doktorata, svaka čast! Kao što je netko rekao, meni mozak ne funkcionira uopće, jedva zapamtim popis za dućan, a kamoli da bih ista smisleno mogla pisati. Sve me zanima kako će biti kad se vratim na posao...
    Jagode - i ja sam ih na placu uzela, isto isla s njim i trudila se što normalnije pitati da "koliko su tretirane, cisto da znam koliko da ih perem". Isto me žena uvjerava da su domaće i netretirane, a ja sam skeptična. Bit će pranja u sodi bikarboni. Sad se dvoumim kako da dam, kaj da mu zbilja dam da sam odgrize komad, s obzirom da su one dosta tvrde? Razmisljam dal da u jogurt stavim pa da bude kao voćni jogurt... Moj gospodin po novom odbija jutarnje voćne kasice tako da je danas dobio tostani kruh sa sirnim namazom od Veronike i mrvicu neke Pik Natural šunke. To je htio. Nisam sigurna kako da mu dajem kruh. Kako ste vi to riješili? Na Solid starts aplikaciji kažu tostirati kruh jer im je takva konzistencija lakša po ustima. On ga nije sam htio držati nego sam mu ja morala otkidati komade i davati. Načelno uopće neće sam jesti, samo uzme u ruke i gnjeci, mulja itd. Ako je jako gladan se naljuti ako očekujem od njega da sam jede umjesto da mu ja dam. Gotovo sigurno sam ja tome kriva jer nisam od početka krenula sa BLW, ali i dalje je toliko mali da u hranilici jedva viri iznad stola, a ruke su mu često ispod, tako da ni ne znam kako da ga natjeram da sam nešto pojede.
    Jucer je spavao po noći od 22 do 5 bez mrdanja, bilo je divno. Danas naravno opet tulum do 3 i buđenje u 6.
    Takica - zavidim na moru. Uživajte iako su nam bebači sve življi. Ti si mi inspiracija za planirati putovanja dalje. Mi razmišljamo o Barceloni na proljeće, tad će mali imat skoro 2 god. Vjerujem da će biti još življi nego sad i svi kažu da takav put nije odmor, ali valjda će dotad bar hodati. I da se mene pita i ja bih najradije par dana da odemo bez njega, ali muža bi valjda srčani strefio da ga ostavimo s bakama i dedama.

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.