Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    29. Travanj 2024. 11:36

Pahuljka ne stigoh cestitati za prezivljeni odmor sa familijom👍🥰
    Ally super da si sebi olaksala sa hodalicom. Sve zans upucena si i ja sam za to da od dva zla trazim manje a u velikoj orednosti je hodalica ubodnosu na hematome na mozgubi glavi tako da go girl😎
    Thinkpurple ima li napretka sa dohranom na bocicu? 
    Bambi aaa kako mi je drago da si se javila, bravo za disertaciju💕
    Evo pozdravljamo vas sa  Hr primorja znaci uzivanje na max. Umakali smo K noge u more ja i muz se kupamo svakodnevno. Jeste malo hladnije ali ekstra nam je.. samooo nikad ne bih dosla u sezoni u ovako naseljeno mjesto jer ovaj mir sa setnjom uz more u 8h je neprocjenjiv. Ne mogu zamisliti 500 ljudi koji vec vuku stvari na plazu i tu graju… valjda sad sa njom trazim mir…
    Uglavnom spavanje je ok hrana ide kako ide ali mlijeko hoce sad je na dorucku smzgrabila hljeb sa mog tanjira i odgrizla dio… pustila sam .. i kamenje je probala valjda nije pojela … iako svaki sekund gledam u nju al opet samo vidim saku prema ustima punu kamenja🫣
    Kaze muz ajde znam ih koji su zemlju jeli i nista im ne nedostaje..
    Pokusala sam staviti sliku ali nesto ne ide.
    Morski pozdrav sa prelijepog primorja😍

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Takica
    29. Travanj 2024. 11:50

Unname bravo za puzanje🤩 kaze cak su ga izbacili iz milestones jer toliko djece ne puza vec odmah ide u stojeci stav da su ga iskljuciki pojedini fizijatri iz obaveznih vjestina🤷‍♀️
    Nehodalice/ hodalice papuce i cipele. Mi uzeli sa stranice attipas serbia njihove cipelice-carapice  i prezadovoljna sam. Lako se obuju, siroke su dovoljno na prstima ne klizu se.. 
    e da uveli smo jaje.. zumanjak bez problema, na bjelanjak se mrsti pa cim dodjem kuci cu neke mafine i palacinkice.
    Me myself and I muz je na godisnjem i uzivam max. Cross fit i dalje idem, zadovoljna rezultatima.. sad malo brljavim sa junk food ali popijem i aperol i gemist ( pijemo na smjenu da ne zovete soc sluzbu🤣) tako da na odmoru ne vodim racuna o kalorijskom unosu i bas mi je super. 
    Predugo  godina ocekivani odmor u troje🥹

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Pahuljka
    29. Travanj 2024. 12:34

Takica drago mi je da uzivate, taj miris mora je zaista neprocijenjiv. Zacjeljuje dusu i tijelo, jos u troje ma milina 💕
    Kolica i aerodrom evo od nas info takodje za Ryanair. Mi smo s kolicima tacnije Joie kisobran kolica mogli koristiti sve do ulaza u avion. Tek tad smo ih predali i imali smo prednost prilikom iskrcavanja em prvi izasli em nas kolica cekala. Nismo morali predati zajedno sa cekiranim koferom. Takodje ako su iz dva dijela kolica (pitali smo) isti je princip ali stave traku na oba dijela za svaki slucaj. Za sjedalicu ako je kupljeno posebno sjediste za bebu ide gore s vama, a ako ne takodje u prtljag sa predanim koferima, tretira se kao drugi dio kolica. A ako imate tri dijela (kolica iz dva dijela + sjedalica) mislim da se neka taksa doplacuje ali nisam sigurna sta i koliko, jer teta na check inu nije bila upucena u to iz razloga jer se baaaas rijetko desava. 
    Nadam se da je od pomoci.

Btw mi bukirali more prije moreTa. Jer onaj odmor mi je bio umor. Valjda 7 dana na Majorci spasi one 3 uzaludne sedmice u Bosni 😂 Putujemo sredinom maja pa valjda umocimo 🍑 u moru 🤷‍♀️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Hanagi
    29. Travanj 2024. 13:09

Belinda hvala!

• Hanagi
    29. Travanj 2024. 13:18

Pahuljka sad sam tek vidjela i tvoj odgovor. Hvala, korisne informacije, još ću sve provjeriti i s avio komanijom, ali super da znam i unaprijed ove informacije! 
    Kad već pišem, evo da napišem i kako smo 😄 vidim da mi ne radi ovaj sticker dolej moram to popravit. Moj bebač ima idući tjedan 8 mjeseci. Mi smo kao jesenske bebe, ali ova grupa mi je draža pa smo se uvalili u ljetne 😁 ne puže, ne posjeda se, ali trudi se nešto. Nije još na sve četiri, ali diže nesto guzu i par puta se digla kao u plank 🤷‍♀️ preko boka se dosta diže. Ali mislim da to nije ni blizu još da se posjedne na taj način. Dohrana je išla dobro, bila sam zadovoljna jer ona slabo kile kupi. Išlo sve super do prve viroze koja nas je pokosila nedavno (valjda trodnevna groznica), trebamo se vratit u ritam i oporavit. Ta prva viroza me i dosta preplašila (prvo dijete, prva viroza, jako visoka temperatura). Spavanje nikad nije bilo bajno, ali dobro, bolje je neg je bilo prije 4 mjeseca. To sam se nekako navikla.  bravo za disertacije i sve bejbi uspjehe, volim vas čitat!

• Hanagi
    29. Travanj 2024. 13:24

Zubiće imamo dva donja, jedan gornji, drugi upravo izlazi. Donje nismo ni osjetili, gornji su je namučili, a i nas

• Hanagi
    29. Travanj 2024. 15:39

Starci uh  moja mama ne moze svugdi parkirat i vozit u guzvama, koje su stalno jer dolazi ljeto, pa eto nije bas da dodje. A kad dodje, onda zavrsi onako kako ste pricali prije par stranica, di moram kontrolirat sta dijete jede i tako. Ali ajde ako bas zatreba da treba cuvat, hoce. Ili ako ju mi dovedemo do nje, hoce uvik. Problem je kad ona treba vozit 😆 muževi ok, hoće, ali isto cesto imamo neke lekcije 😅 ali često isto tako kao što si spomenula thinkpurple, znaju imat puno bitnih stvari za obavit 😅 u početku me frustriralo, sad nekako sam ok s tim jer smo shvatili muž i ja da možemo sami. Bez njega ne znam kako bi.

• Hanagi
    29. Travanj 2024. 15:56

Znam da ste pisali o kišobran kolicima već, ali evo pitat ću. Gledam neka jeftina, tj. povoljna koja ce bit dobra za putovanja i kad idemo na vikendicu. Inače smo zadovoljni kolicima koje imamo, prije smo kosaru koristili, sad sportsko sjedalo. Samo što jesu malo teža i vjerojatno nepraktična za putovanja. Vidjela sam neka feeon simple, dosta povoljna. Samo ne znam jesu li ok? Ergobaby metro mi se isto cine ok, iako opet su 200+ eura, pa gledam mozda nesto jeftinije s obzirom da ih necemo koristiti stalno. Imate li iskustva s kupovinom polovnih?

• Tonkica1509
    29. Travanj 2024. 18:08

Thinkpurple brzo ozdravite! Čim prije 🫣
    Čestitke na disertaciji, udaji i putovanjima 😁 skoro pa je krenuo život 😂
    Imam pitanjce. Znači moj malac je okej što se težine tiče, kak je netko napisao jegulja (74cm i 9kg). Al mi zadnja dva-tri tjedna nije dobio na težini. Užasno je aktivan, stalno hoda uz namještaj/puza, igra se 200 na sat. A s jelom je malo slabiji nekako, inače je baš papalica. Kak da mu malo pojačam, da nudim češće, nešto kaloričnije? Doji ovak dosta još, i kroz noć često i tri obroka ima i ponekad voće kao međuobrok, ali nisu to neke velike količine.

• Tonkica1509
    30. Travanj 2024. 10:04

Miracle moglo bi biti od znoja/vrućine. Moj dobije po trbuhu malo točkastog osipa kad mu bude vruće ili se oznoji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.