Šator za plažu ima u Dechatlonu. Ima neki koji se skroz jednostavno postavi, kao samo jednim potezom se rasklopi.
Pošto je moja malo mlađa ja pratim vas kako će mi ići spavanje 😅 dobro vrijeme valjda dolazi, sad je baš loše. Buđenje svaka dva sata otprilike i to vrištanje koje ne prestaje dok je se ne podigne. I jako dugo onda treba da zaspe. A buđenje u 6. Kaos.
Kako ste znale kada je vrijeme preći s tri na dva spavanja po danu? Mi smo stalno negdje između, jedan dan bude super 2, drugi dan budu potrebna 3, ali nekako to treće mi ide sve kasnije pa mi ide i kasnije spavat za noc.
Šator za plažu ima u Dechatlonu. Ima neki koji se skroz jednostavno postavi, kao samo jednim potezom se rasklopi.
Pošto je moja malo mlađa ja pratim vas kako će mi ići spavanje 😅 dobro vrijeme valjda dolazi, sad je baš loše. Buđenje svaka dva sata otprilike i to vrištanje koje ne prestaje dok je se ne podigne. I jako dugo onda treba da zaspe. A buđenje u 6. Kaos.
Kako ste znale kada je vrijeme preći s tri na dva spavanja po danu? Mi smo stalno negdje između, jedan dan bude super 2, drugi dan budu potrebna 3, ali nekako to treće mi ide sve kasnije pa mi ide i kasnije spavat za noc.
Koliko ima malecka?
Mi danas bili na rostilju za 1. maj, ja sve popustila, dala mu i cevape i raznjice, i uzivao je kao da nema sutra 😂 mislim si neka mu to malo soli, sad je vec puno veci, ne moze mu nista strasno biti od jednog obroka? a bas je uzivao jesti sto i mi jedemo. Kruh sam mu isto dala, trgala komadice iz sredine, nisam tostala.
Uz to malo svjezih krastavaca, i prekrasno. Sve mi je lakse kad ne moram sa sobom nosit termosicu vruce vode i mjerice AD-a 😂
Putnici, svaka cast 🥳 Zavidim vam! Morat cemo se i mi posloziti.
Uzivajte u slobodnom danu 🙌🏼
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Oba bebinja su dobila po dva zuba. Ja ne mogu opisati kakav je to plač, cviljenje i proljev zadnjih tjedan dana. Mislim da sam sp.....
Susjed me je pitao da li su dobro. Znači ima 50 m do njega. Zaspu kad su preumorni od svega
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Koliko ima malecka?
Napunila 8 mjeseci.
Koliko ima malecka?
Napunila 8 mjeseci.
Mi smo tako nekako I prešli na dva spavanja.
A s obzirom na rano buđenje, malo je nezgodno 😅
Koliko ww pratis, ako pratis?
Koliko ima malecka?
Napunila 8 mjeseci.
Mi smo tako nekako I prešli na dva spavanja.
A s obzirom na rano buđenje, malo je nezgodno 😅
Koliko ww pratis, ako pratis?
Da rano buđenje nas zezne jer je teško bez tri spavanja izdržat, a opet to treče zna biti kasnijr. Jer zapravo nikad ne znam koliko cr odspavati po danu. Nema pravila. Trenutno najduže odspava taj prvi nap ujutro, a popodne samo 45 min najcesce. Možda nismo jos spremni za dva? 🤷♀️ ww prvi 2.15 najcesce do 2.5, drugi 2.5 ili jos 15 min duze, pa tako i iduci a prije spavanja pokusavamo to rastegnit do 3, s tim da tu ulazi i priprema i odlazak na spavanje.
Jagode mi isto imamo domace, obje bake imaju vrt i to je neprocjenjivo! Blizu su nam tako da s njim odem i berem jagodice, a uskro će biti i ostalog voca i povrća. Mi ih kombiniramo u banana breadu, zobenoj, grizi ili ih zgnjecim i dodam u jogurt.
Prelazak s 3 na 2 spavanja nama je došlo dosta spontano, bio je period od cca 3-4 tjedna, uglavnom je nakon 2 spavanca išao dosta rano na noćno spavanje, već oko 18:15-18:30 i nekako se s vremenom ww produljio i izbacili smo 3. Iako, otkad spava dva puta puno bolje spava preko dana, prvo spavanje je oko 10 i traje 1,5 - 2 sata, a drugo oko 15:15 i traje oko 1 h. Prednost je sto se moj budi u 7-7:30 kad god ja njega stavila na spavanje, u 18:15 ili u 21.
Miracle meni prospavana noc zvuci kao teški SF 😂😂 moj je znao imao par noći da je spavao 5 sati u komadu ali većinom se budi dosta, nekad i svakih 45 min
Zubići nisam sigurna ali mislim da je moj rekorder, imao je 8 zubića sa 7 mjeseci 🤯 od toga mu je 6 izaslo u jedan za drugim u roku od 3 tjedna
BLW ja sam otpočetka krenula po blw i odmah mu davala komadiće ali niej bio bas zainteresiran. Onda sam mu krenula davati hranu samo zgnjecenu vilicom da se sam hrani, ja bi mu napunila žličicu i dala i time je bio oduševljen. S vremenom je sam počeo vise istraživati hranu i u zandjih 2-3 tjedna bas sam lijepo prima komade, prinosi ustima i žvače, čak zna i rukicama jesti zobenu ili tako nešto kašasto. Nereda naravno ima, nekad vise, nekad manje ali računam da bude s vremenom sve bolje samostalno jeo i da ga neću Morat ja hraniti. Super je nam se pladanj s hranilice odvaja pa je lakše prati, a njega stavim samo u pelenii preko samo ona "košuljica" pa kasnije na pranje 😂
Ally nudi mu i dalje, daj mu napunjenu zlicicu da istražuje ali mu ponudi i komade, vidjet ćeš s vremenom kako će ga zainteresirati. Mi smo kupili ove žlice, super je sto imaju tu rupu pa bas mu je nekako praktično primiti. https://www.svijet-beba.hr/vise/hranjenje/bocice-i-dodaci/41/61/3320/20297
Imaju isto u ikei super žlice sa debelom drskom, njima je puno lakše jesti iz takvog pribora nego s onim tankim žličicama koje se mogu kupiti u dmu ili mulleru. Stavljam link i za te iz ikee
https://ingka.page.link/Fo3Svhup1Z9rRjJW8
Hvala na savjetima cure. Da morat cu onda kao i ti thinkpurple pregrmit par dana dok dovedem u red ta spavanja jer nekako smo bas između. Mislim da može izdržat duže, ali npr kad smo vani, kod kuće je borba ali izdržat ćemo. Vani uživa, da može ja mislim da bi to dijete stalno bilo vani. I stvarno se može svugdje s njom, ali doma joj valjda nije dovoljno zanimljivo.
Sortiraj odgovore
Najstariji