![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Hvala curke! Evo da se javim kako sam uspjesno & vrlo elspresno riješila MUP! Striček policajac koji radi na ulazu me odmah propustio unutra, dopratio do saltera, stvarno su svi bili jako ljubazni i pazljivi. ❤️🥰 Pa eto ovim putem pohvala za MUP Pula 😇
Danas sam izmjenila adresu i prezime na osobnoj i vozačkoj, trebala bi i pasoš, ali ionako neću baš u skorije vrijeme negdje gdje mi treba putovnica. Za EU ionako je u redu osobna. Dala sam odmah punomoć tati da mi podigne sve jer ću za 4 tj biti doslovno u terminu 😱
Poslala sam poslodavcu potvrde od MUPa pa ce oni izmjeniti podatke na hzmo, hzzo i PK.
Nadam se da ste mi sve dobro 😘
AnnieP ja sam za prvog uzela hladno presano bademovo ulje iz ljekarne (ono najobicnije bez ikakvih dodataka), tako cu opet. U pocetku kupanje samo sa vodom i par kapi toga, cak smo i tjemenicu sa njim rijesili i izbjegli Mustelu.
Za guzu sam svasta isprobavala ali sad imam popis da su po sastavu najbolji: Pavloviceva mast ali iz Gradske ljekarne Zagreb (ne ona iz drogerija, nego koju oni sami rade), plant.hr babybalm, Alverde baby linija, Dr Pasha i Weleda, pa cu neku od tih. Sudocrem smo imali i stavili bi mrvicu ako bi mu bila bas crvena guza, dobila sam negdje tester i niti njega nismo uspjeli potrosit jer smo bas minimalno mazali. On kao i vecina ostalih krema ima svakakve naftne derivate u sebi ali pomogne kad je neki jaci osip.
Cak ni kremu za guzu ne trebate svaki put bas stavljat, i mazete u debljini kao sebi lice, znaci tanki sloj. Dobro osusit guzu prije toga sa suhom blazinicom, najveci problem stvara vlaga.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
E da meni isto neki dan krenuo kolostrum, tj vidjela sam na potkosulji mrlju ujutro. I sa prvim je tako u ovim tjednima pa se nadam da ce opet biti uspjesno dojenje :D
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Evo da se javim, jucerasnji pregled je prosao ok, cura ima 1600g napreduje u skladu sa dobi. Sl pregled je 06.05.... dobila sam 3 kg, sad sam na +6... Stalno neke grickalice jedem jer me zgaravica ubija, a samu sebe sam uvjerila da mi je bolje nakon slanih ptapica, smokija i ostalih ludosti 😅
Čestitke svima na uspješnim pregledima!
Pitanje i ovdje za curke koje nisu aktivne na FB a bebe su glavicom dolje..
Kako se osjećate?
Evo meni se juče bebica okrenula glavom dole, osjećam pritisak dole i blagu mučninu u stomku, lagana probadanja sa strana kod jajnika..
Nije mi ugodno kad se krećem pa uglavnom odmaram..
S obzirom da mi je posteljica nisko oprezna sam..nadam se da će se ovo malo primiriti..
Kako je kod vas?
❤️
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Kako se osjećate?
Evo meni se juče bebica okrenula glavom dole, osjećam pritisak dole i blagu mučninu u stomku, lagana probadanja sa strana kod jajnika..
S obzirom da mi je posteljica nisko oprezna sam..nadam se da će se ovo malo primiriti..
Kako je kod vas?
❤️
Meni je beba glavom prema dolje vec duze, ali kaze da to ne mora nista jos značiti da se još okreću,nadam se da će tako i ostati😂 sad sam 28+5 tjedana, čak sam prije par tjedana imala veća probadanja u jajnicima nego sad i bilo je baš neugodno, skroz novi osjećaj, kao da skače po mjehuru i jajniku, sad vise osjetim pokrete u trbuhu i to dolje kod pupka desno, pretpostavljam udarci šakicama, ali mi je puno ugodnije od onih prije.
Moj je dolje vise manje od pocetka, na svakom pregledu je bio duboko u zdjelici, a prekjucer je rekla da je bas glavom dolje duboko i da cu mozda osjetit vise pritisak. Mene isijas muci vise manje od pocetka trudnoce i cim malo duze stojim na mjestu me onako probada u trtici, tako da mi je lakse kad hodam ili lezim. I cijelo vrijeme imam osjecaj da mi se piski iako sam se sad vec navikla da zapravo i ne trebam svako malo ici nego me valjda pritisce.
Posteljica je iza pa me to sve skupa ne zabrinjava previse, racunam bolje da je glavom dole nego guzicom iako znam da se jos mogu oni okretat do kraja.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Kako se osjećate?
Kako je kod vas?
❤️
Tocno tako se i ja osjecam 😅
Kako se osjećate?
Kako je kod vas?
❤️
moaj je dolje od samog pocetka. Meni se zna tako nabit da mi ispod ruba gaca ioskoci kvrga od njezine glave. Pritisak je stalno, ne mozes se normalno lec (ni na jedan bok a ni na leda), tesko bude hodat jer taj pritisak smeta i tak. Ja sam zadnji puta akd se to desilo taman imala pregled i rekao je doktor da niej to nis strasno. Da se jednostavno sad tak namjestila i da joj dam malo vremena i da ce se opet skupit. Tako je i bilo.Rekao mi je da zna da je neugodno lezat na boku ali da nek lezim na lijevom boku i da ce ju gravitacija malo povuc na drugu stranu. Tako je i bilo.
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
TheTina - danas ♥️🤰
Comming072022 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tinkica27 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MMMartinaaa - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Krami - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Anushka - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Bambina1 - sutra ♥️🤰
Peps19 - 19.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MamaH - 19.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰