Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijanaaa12345
    14. Travanj 2022. 15:16

missR

Cure dobro jutro ❤️
    Puno pregleda danas ima.. sretno vam svima 🤗
    Ja sam jucer otvorila porodiljni i narucila se za bris sa 35 tjedana, tad ce biti poslane uputnice za porod..
    Torbu i ja moram spremiti nakon blagdana, mislim da je krajnje vrijeme 😃
    Drago mi je za sve dobre preglede jucer 😊

Ej kako si otvorila porodiljni u Zadru? Mail na pisarnicu? Sta si sve poslala tj jesi li prije bila na komplikacijama pa porodiljni ili sad poridiljni samo? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

missR
    14. Travanj 2022. 15:45

Marijana jesam, bila sam na komplikacijama. Isla sam kod svog gina jucer i on je zakljucio komplikacije s 10.4. i otvorio porodiljni od 11.4. (45 dana prije termina poroda). Doznaku jednu za komplikacije i jednu za porodiljni je poslao poslodavcu i hzzo-u elektronski ko i do sad za komplikacije. Knjigovoda mi je rekla da nista drugo nije potrebno osim poslati email nakon 20.4. na pisarnicu da molim isplatu u svibnju za komplikacije do 10.4 i da je poslana doznaka i za porodiljni od 11.4 za koji takoder trazim isplatu. Nakon tog vise nema javljanja svaki mjesec vise 😊
    Nadam se da sam ti dobro objasnila. 😄

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Marijanaaa12345
    14. Travanj 2022. 20:04

MissR hvala ti, sve shvatila :) 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Comming072022
    14. Travanj 2022. 20:28

Curke evo nas sa pregleda, ugl dobila sam po nosu jer sam se udebljala, pa sam od sada na dijeti -.- odnosno brojanju kalorija.. Od početka +10

Bebolino je super napreduje u rastu, posteljica je i dalje 3.5 cm od ušća digla se gore, i misli da će se još dizati i da neće biti problema što se tiče nje. I sada kaže ona nama da je ipak cura, ali da  nije sigurna (jer im je ultrazvuk jako loš) i da je na sljedećem pregledu opet pitam 😑 tako da ništa od uskrsnog iznenađenja za bake i djedove 😞

Ninnek
    14. Travanj 2022. 22:08

pozdrav. evo me s pregleda.
    bebolino 1800g, doktorica ocekivala vecu TT, pa me narucila za 3 tj  (5.5.)
    ja sam prvi put imala kilu manje, zgaravica radi svoje. sad sam na +12
    cestitke na urednim pregledima 😘😘😘😘

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• limica
    14. Travanj 2022. 23:25

babyM blago ti se jer je beba okrenuta licem prema ledjima cula sam da tako porod prodje najlakse 🥰
    cooming072022 ja sam trenutno na +18 i doktor mi kaze da je to uredu, ljudi oko mene kazu da sam ista samo da mi je stomak narastao a i ja sama imam ogledalo i to vidim a kad ovako vas procitam da vas ruze zbog kila onda se zabrinem da nije sta sa mnom pogresno il me lazu i doktori i okolina hahah ogtt mi je uredu beba isto kilazom se prati kao u knjigama ja stvarno ne znam gdje je meni otislo tih 18 kila 

ovo za polozaj bebe, ja sam pitala doktora bas na zadnjem pregledu kako je okrenuta on kaze glavom dole i sve je kako treba s tim da se moze u svakom trenutku prevrnuti pa sad ne znam jel i dalje tako, osjetim ja ponekad pritisak i imam osjecaj da cu se upiskiti ali nista strasno.. udarce bas bas osjetim ispod desnog rebra i to mislim da je noga a cesto oko pupka imam neke izbocine nekad na jednu stranu nekad na drugu pa ne znam jel to guza ili?
    jedva cekam utorak i pregled a do tada moram uraditi krvnu sliku jer imam neke vrtoglavice vjerovatno je zeljezo palo 💁‍♀️🥺

• Mrvica722
    14. Travanj 2022. 23:47

limica

babyM blago ti se jer je beba okrenuta licem prema ledjima cula sam da tako porod prodje najlakse 🥰
    cooming072022 ja sam trenutno na +18 i doktor mi kaze da je to uredu, ljudi oko mene kazu da sam ista samo da mi je stomak narastao a i ja sama imam ogledalo i to vidim a kad ovako vas procitam da vas ruze zbog kila onda se zabrinem da nije sta sa mnom pogresno il me lazu i doktori i okolina hahah ogtt mi je uredu beba isto kilazom se prati kao u knjigama ja stvarno ne znam gdje je meni otislo tih 18 kila

ovo za polozaj bebe, ja sam pitala doktora bas na zadnjem pregledu kako je okrenuta on kaze glavom dole i sve je kako treba s tim da se moze u svakom trenutku prevrnuti pa sad ne znam jel i dalje tako, osjetim ja ponekad pritisak i imam osjecaj da cu se upiskiti ali nista strasno.. udarce bas bas osjetim ispod desnog rebra i to mislim da je noga a cesto oko pupka imam neke izbocine nekad na jednu stranu nekad na drugu pa ne znam jel to guza ili?
    jedva cekam utorak i pregled a do tada moram uraditi krvnu sliku jer imam neke vrtoglavice vjerovatno je zeljezo palo 💁‍♀️🥺

Pa dosta je +18 kg, s obzirom da imas jos minimalno 1 mj nosit to če otić na +20, al eto bitno da je ogtt dobar i tlak radi preklamsije

Samoja6
    15. Travanj 2022. 00:34

missR

Marijana jesam, bila sam na komplikacijama. Islasam kod svog gina jucer i on je zakljucio komplikacije s 10.4. i otvorio porodiljni od 11.4. (45 dana prije termina poroda). Doznaku jednu za komplikacije i jednu za porodiljni je poslao poslodavcu i hzzo-u elektronski ko i do sad za komplikacije. Knjigovoda mi je rekla da nista drugo nije potrebno osim poslati email nakon 20.4. na pisarnicu da molim isplatu u svibnju za komplikacije do 10.4 i da je poslana doznaka i za porodiljni od 11.4 za koji takoder trazim isplatu. Nakon tog vise nema javljanja svaki mjesec vise 😊
    Nadam se da sam ti dobro objasnila. 😄

Ja sam tek jučer otvorila komplikacije... Što sad trebam? Gin je rekla da do 25.4. moram doći po doznake... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MfrauM
    15. Travanj 2022. 02:55

Samoja ja sam isto otvorila komplikacije s 1.4. I kod gin pred kraj mj po doznake, i onda 1 pošalješ u firmu (oni u knjig) a 1 ti ostaje za hzzo, trebaš uz to još presliku osobne i karticu tekućeg i r1 obrazac koji ti daje knjigovodstvo firme - isplata zadnjih 6 plaća. To sve možeš poslati mailom na nadležni hzzo, bitno je da pošalješ do 5.5. Kako bi ti isplatili za 4 mjesec novce. Nazovi info na hzzo i oitaj samo na koji mail to šalješ...

Curke, drago mi je zbog vaših pregleda! ja ne spavam opet ne znam što mi je. Evo imam  novi simptom BOLE ME STOPALA, a šogorica mi je rekla da noga naraste za broj, ja točno osjećam da se širim ko slon a na +6,7kg sam. Jucer sam bila na misi, prestajala pola mislila sam da ću se rastavit u kukovima. Jedva čekam da se muž probudi da me izmasira 🤣. 
    Danas ću laganini, nema preše.  Pusa svima

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

missR
    15. Travanj 2022. 03:07

Samoja evo nabrojala je vec MfrauM sve sto ti treba od dokumenata. To sve saljes na ovaj email obavezno do 5. u mjesecu pisarnica-zadar@hzzo.hr
    *
    Ni ja ne spavam jer me boli rebro vec danima, buba me malac posteno nocas. Pravi party je u trbuhu

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.