Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MfrauM
    13. Travanj 2022. 08:18

Bambina1

Da se malo i ja javim. Za sada se osjecam ok, oni bolovi u ledima i kuku nestali. Valjda sam se zalezala.. Leda me bole, ali to je normalno za mene bilo i prije trudnoce. Jucer su me zvali iz Petrove da mi mijenjaju termin anomaly s 15.4. na 22.4. Pitala sam da li je to kasno jer cu tada biti 23+2, rekla je da ne. A sta cu, morala sam pristati. Il mislite da odem privatno?

Meni su rekli do 24tt da je ok! A isla sam privatno u Gineko, ja sam išla sa 19tt jer imaju bas dobre uređaje na kojima se sve vidi, dobila sam termin relativno brzo.. ako misliš da ti je to dugo čekati. Držim fige!

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Bambina1
    13. Travanj 2022. 08:29

Hvala MfrauM. Nije mi dugo cekati, al svuda sam procitala da je do 22tj pa.. Glavno da sve bude ok 😃

MfrauM
    13. Travanj 2022. 08:47

Bambina1

Hvala MfrauM. Nije mi dugo cekati, al svuda sam procitala da je do 22tj pa.. Glavno da sve bude ok 😃

Ma bit će, ne brini, do sad si već više od pola izgurala 🤗. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

missR
    13. Travanj 2022. 09:13

Dobro jutro cure 😘
    Sweety i Ljubicica sretno danas i javite nam kako je prošlo 🤞🏻
    Martina i mene to (ne)spavanje ubija, uzasno se umorna probudim. On se tako cudno namjestio sav je u desnom dijelu trbuha i uzasno me udara u rebro.. 
    iskreno uopce nisam znala da je ovaj zadnji period trudnoce tako tezak. Po danu sam ok, imam energije i napokon sam svu robicu oprala i opeglala 😃
    Znam sto te ceka s mjenjanjem dokumenta, mi smo cijelo jedno jutro izgubili na to jer je muz jos morao i svoje mjenjati zbog prebivalista.
    Druge curke nadam se da ste sve dobro ❤️❤️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Eden
    13. Travanj 2022. 09:20

MMMartinaaa, nemoj nista cekat kad dodjes tamo, ja sam u prosloj trudnoci nesto rjesavala u Petrinjskoj (jos nisu postojali ovi online redomati), i kad udjes samo lijepo odi direkt na info pult, reci da si trudna (a uostalom i vidi se), i onda ti oni kazu da odes na prvi salter koji se oslobodi, bez obzira na brojeve. 
    Mi bi kao trudnice svugdje morale imati prednost, ali mene bome nitko nikad nigdje nije pustio, doslovno mi se jednom neka curka digla u tramvaju a dozivjela sam i da me bakica htjela dic sa mjesta a ja sa ogromnim trbuhom. Tako da sad nista ne cekam nego lijepo sama preskocim red kad se vec nitko ne nudi :D

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

AnnieP
    13. Travanj 2022. 10:22

Pozdrav svima, predivan je dan. Ja čekam dostavu, danas stiže gnijezdo, ogradica i navlake, jedva čekaaam. 🥰
    Nakon predavanja i čitanja o njezi bebe ja sam totalno zbunjena i ne znam što kupiti od kozmetike. Na predavanju i još sam negdje pročitala za Pavlovićevu da je katastrofa, da nikako ne treba koristiti, ni sudocrem isto. Na par mjesta sam pročitala da po sastavu hvale Weleda proizvode. Ja sad nemam pojma što kupiti. Što ste vi kupile ili planirate?? Koje kreme, koje bademovo ulje?? Help 😄
    Da se pohvalim da mi iz obje dojke curi kolostrum, iz jedne je počeo prije otprilike 2 tjedna, a iz druge prije 2, 3 dana. Nadam se da je to super znak i da ću dojiti svoju curku. 🥰

🩷 7/2022

Samoja6
    13. Travanj 2022. 11:11

Ja sam mislila da smo mi jedini koji se sad bave mijenjanjem adrese... I ja sam išla prošli tjedan... Ali neznam što još trebam kad osobna stigne?
    I svaki dan gledam cicke, ali ne primjećujem da išta curi... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

ljubičica
    13. Travanj 2022. 11:58

Evo da se ja javim sa jutrošnjeg pregleda!
    Uglavnom sve OK beba je okrenuta prema dole glavom i jučer se okrenula i bome sam to okretanje jako dobro osjetila, morala sam popiti pola normabela i preležati 😏
    Težina 840 g, odgovara svim dimenzijama i lijepo napreduje 😁
    Jedino što je posledica još nisko pa mi je rekao da pripazim na napore, ali male jutarnje vježbe nisu problem.
    Vjerojatno će biti dogovoreni carski ( što zbog posteljice-uvijek ide carski na nisku posteljicu, što zbog prvog carskog) i to na 38+0 a aplikacija kaže da je to 6.7. pa eto Martina možeš upisati na listu!
    Znači brojimo još 83 dana!! 😁😁🥰
    Opet nešto gljivica pa sam dobila vaginalete i čeka me i OGTT i to je to zasad 😊

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• limica
    13. Travanj 2022. 12:10

curke sretno danas na pregledima ❤️❤️❤️
    mene je isto mucilo nespavanje ali otkako sam uvela nocne setnje izmorim se i bukvalno se oduzmem navecer, ustajem u wc al toga se i ne sjecam koliko tvrdo spavam zadnjih par noci.. nadam se da ce tako i ostati 😂
    meni oticu stopala jel se jos nekoj curi javljalo to? a mozda i od tog hodanja jer do sad sam i radila pa nisam to primjecivala💁‍♀️

Marijanaaa12345
    13. Travanj 2022. 13:51

Limica, evo zadnjih par dana ja osjecam bol i oticanje u stopalima sto prije nisam ko novi simptom. Mislim da krenula lagano naticati i zadrzavati vodu. 
    *
    Netko pitao za anomaly jel kasno s 23tt zbog pomaknutog pregleda, ja sam imala u 26tt, vjerovatno nije i moguce to od doktora do doktora pa da nema potrebe Ici dodatno. 

Ruzno mi priznati Al jedan mali dio mene se potajno nada carskom ( strah od poroda, rezanja, trudova, bolova, pucanja, komolikscija itd) 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.