Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EnaEna
    11. Travanj 2022. 13:47

Pozdrav i od mene, drago mi je da ste sve u pokretu,kupovini. Ja sam tako troma i teska i bljak... Da sama sebi idem na zivce 🤦🤦 
     Ali dosta kuknjave... Pozitivno je to sto danas nema zgaravice i mucnine (za sad bar) i idem na pregled veceras pa cu vidjeti svoje bebice 🥰🥰  
    Tlak i dalje pratim vrti se oko normale.
    Nadam se da cu dobit zeleno svjetlo pa da cu moci malo izaci do mojih za uskrs. 
    😘

Atina25
    11. Travanj 2022. 14:41

Bok cure ♥️
    Mi smo imali ludi tjedan /vikend plus sa dolaskom lijepog vremena stalno smo vani i navečer smo gotovi od umora plus čišćenje kuće pripreme imamo majstore pa sam malo smetnula forum 🥴 pročitala sam unazad par stranica, vidim da ste sve dobro i Anushka da mora na carski ali ja sam nekako kao sta kaže Crazypeach nakon sta sam prošla svašta na prvom porodu možda bi mi malo laknulo da mi kažu da moram na cr 🤦 nemam pojma evo sve sta se bliži porod bas sam u ogromnoj panici. do sad sam bila skulirana ali mislim da ću s 1.5 pošizit
    Mi za Uskrs idemo u ZG na 5 dana kod njegovih tamo ću se već vidim extra umorit ali samo da to prođe i da se bacim doma u šestu brzinu sa kupnjom jer nemamo kozmetiku,dio ljekarne još i tako. Gledam da ajmo reć 40% stvari imam doma od maloga pa nije neka drama ali svejedno da se taj ostatak kupi i da sam u miru.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Teab
    11. Travanj 2022. 14:48

Za curke koje ce rodit u Petrovoj,popis kaj nam treba 
    [11/04, 14:32] : Eyo, e ovak znači za Petrovu trebaš:
    3 spavaćice
    Vataste uloške sa mrežicom za glavobolju (ja sam uzela od lole)
    Četkicu i pastu za zube
    Ručnik za obrisati se poslije kupanja
    I za malog vlažne maramice
    [11/04, 14:33] Tea: Jel mi trebaju pelenice za 

[11/04, 14:35] Ne to ti oni daju
    [11/04, 14:35] Tea: Okej supac
     Curka prije 2 tjedna rodila 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

principessa007
    11. Travanj 2022. 15:22

Teab hvala za info za Petrovu. Ja se dvoumim između Petrove i S.Duha. Kaj ti veli inače frendica za Petrovu, koliko je žena u sobi, imaju li sobe kupaonu i sl?

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

MarVel
    11. Travanj 2022. 16:12

principessa007

Teabhvala za info za Petrovu. Ja se dvoumim između Petrove i S.Duha. Kaj ti veli inače frendica za Petrovu, koliko je žena u sobi, imaju li sobe kupaonu i sl?

Principessa007, ja se isto razmišljam između te dvije bolnice. Bliska frendica je rodila na Sv. Duhu dvaput i kaže da bi ponovno, čini mi se da je nešto popularnija u zadnje vrijeme, a i uređenija. Opet, živim blizu Petrove pa mi je kao logično da idem tamo, doslovno se mogu lagano odšetati do bolnice. Na drugom forumu (ako se smije spominjati ) sam baš danas čitala super iskustvo ženske koja je rodila nedavno u Petrovoj i još par iskustava - sve ok - osoblje, hrana, sobe, redovito se čisti, itd.
    Ako ima još tko kakvih friških iskustava iz TA ili s poroda u Petrovoj / Sv. Duhu - bilo bi super doznati.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

• Eden
    11. Travanj 2022. 16:17

Evo i ja se javljam nakon pregleda, sve super, bebac odgovara tjednima (danas 28+5), ima 1300g. Ja dobila 4kg od proslog pregleda (prije 5tj), pa je prvo rekla da je puno ali kako sam joj napomenula da sam prije toga dobila samo 3,5kg sveukupno onda je detaljnije pogledala i rekla da je to okej. OGTT je isto bio vise nego uredan.
    Iduci pregled 12.5., a dotad trebam obaviti KKS i zeljezo, to cu nekad ovaj tjedan vec otic.
    Mi smo se u subotu vratili sa puta pa sam sad citala zaostatke, a u petak idemo kod muzevih za Uskrs na desetak dana, tako da sad trebam nabrzaka oprat svu robu i ponovno nas spakirat.
    Sto se tice tetra pelena, ja sam sa prvim sinom imala miks od svukud (Bubamara, DM, Pepco, Primark, neke od sivalica, neke naslijedene) i cak mozda medju najboljima su mi se pokazale neke koje sam uzela onako usput u Primarku, bas su debele i ne guzvaju se onako nakon pranja. Dio je bio sa uzorkom, a dio je bio skroz bijeli i to sam koristila kad je krenula dohrana jer mi je bilo bolje nego babarini, lijepo bi mu zavezala i cijeli bi bio pokriven. Te bijele su sad pune mrlja od hrane, ali opet cu ove sarene koristit za okolo a bijele tako za po doma pa me to ne brine, kupila sam par komada novih jos. Mislim da je 20ak komada ok, a cak ni 30 nije tako previse jer se to koristi stvarno za sve zivo, od bljuckanja do ispod glave u kreveticu (da se ne treba mijenjat svaki put posteljina), na kaucu, u kolicima ispod glave, pa pokoja veca za se pokrit dok se doji ili cak ljeti umjesto dekice kad je vruce... Mi smo drzali jednu i na prematalici jer se meni onako ludoj pod hormonima cinilo da je malom hladno za guzu ako ga stavim direkt na onaj jastuk za prematanje. I onda bi se to naravno zaprljalo svaki put tako da smo ih puno prali.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Teab
    11. Travanj 2022. 16:27

principessa007

Teabhvala za info za Petrovu. Ja se dvoumim između Petrove i S.Duha. Kaj ti veli inače frendica za Petrovu, koliko je žena u sobi, imaju li sobe kupaonu i sl?

3 cure koje znam rodile u petrovoj,sve tri pre zadovoljne,sobe i wc cisti,po 2 ili 3 cure u sobama u sobi imas zajednicki wc

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

MfrauM
    11. Travanj 2022. 18:55

MarVel

principessa007

Principessa007, ja se isto razmišljam između te dvije bolnice. Bliska frendica je rodila na Sv. Duhu dvaput i kaže da bi ponovno, čini mi se da je nešto popularnija u zadnje vrijeme, a i uređenija. Opet, živim blizu Petrove pa mi je kao logično da idem tamo, doslovno se mogu lagano odšetati do bolnice. Na drugom forumu (ako se smije spominjati ) sam baš danas čitala super iskustvo ženske koja je rodila nedavno u Petrovoj i još par iskustava - sve ok - osoblje, hrana, sobe, redovito se čisti, itd.
    Ako ima još tko kakvih friških iskustava iz TA ili s poroda u Petrovoj / Sv. Duhu - bilo bi super doznati.

Mozda je to moj subjektivni dojam i drukam za duh, ali na Duhu su stvarno ok. Meni je sestricna rodila tamo prije par mjeseci  i šogorica, a prošla sam tamo sve doktore i svi mi se čine ok. Osim 1, koji se većini cura na odjelu nije svidio 🤭, ali dobro. Mislim da on ni nije u radaoni nego na visokorizircnoj. Nisam imala s niti jednim dr loše iskustvo a bila sam jedno 4x na hitnoj, na odjelu gin1 tjedan dana, na patologiji trudnoce nekoliko dana i humanoj svaki drugi tjedan. S gin1 i humane se vrte na dežurstvima u radaoni i hitnoj. Babice su ok, bar ove koje sam upoznala. Na odjelu babinjaca svaka soba ima svoju kupaonu i 3 su cure u sobi,a ako je krcato onda nam je loše grah pao i idemo na patologiju, tam je malo drugačija situacija (zajednička kupaona za sve sobe) ali preživi se. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Mrvica722
    11. Travanj 2022. 20:25

Anushka

Mrvica722

Memo obrt je na instagramu za gnjezda pa pogledajte te predivne dezene osobito za curice….
    Dudach isto instagram profil ima lremekane super dekice neznan dal je netko onakve koristio a vidim da su postale pravi hit

E za gnijezda i ogradice, pletenice, pogledajte na fejsu Bebileo, ja sam uzela ogradicu i pletenicu za 250 kn, a domaća je proizvodnja, mislim da negdje iz Međimurja…

Bas sam gledala lipo izgleda, gnjezda su im 300kn

• limica
    11. Travanj 2022. 22:50

Enaena kako je prosao pregled sta su ti rekli? 
    i ako je jos neko danas imao pregled kako je proslo?

ja sam veceras muzem prepjesacila 9km, sinoc sam 4 i evo me sad odmaram.. planiram tako sve do poroda ako budem mogla jer tako sam teska i troma i kad se ne bih kretala mislim da bih se raspala na sto komadica. 😂 od simptoma i dalje ta grozna zgaravica znaci gori mi jednjak.
    ne znam za vas al kod mene npr interesantno da su mi u trudnoci poceli jako jako jako da mirisu sredstva za ciscenje i dezinfekciju, bukvalno bih se napila onog za staklo i postala sam bas previse opsjednutq ciscenjem, svaki dan oribam kupatilo jednostavno uzivam u tome. prije nisam takva bila ne znam jel to do hormona al ja se hranim s tim mirisima luudaa sam al hajd ako nista kuca nikad blistavija nije bila 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.