Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    01. Travanj 2022. 17:33

Crazypeach

Nisam dojila 1.sina i sterilizator mi je bio odlična stvar. Nakon svakog obroka,oprala sam flašicu i dude i ubacila u sterilizator. Nekako mi se čini lakše nego da sterilizaram u vrućoj vodi,ovo je za čas bilo gotovo. Joj Anushka drago mi je da ti je sve ok. Ma i meni je tlak uvijek visok,znači ne kužim to mjerenje prije pregleda. Naravno da se brinemo jel sve ok,po meni ima logike da se mjeri poslije pregleda :D

Haha pa da upravo to.Još je meni danas bio izlazak mjeseca, s obzirom da stalno ležim doma, pa vjerojatno i to ima veze, jedva sam se pokrenula, sva se uspuhala, užas😏

url=https://lilypie.com]

marta96
    01. Travanj 2022. 17:53

Ina meni je rekao obavezno da sad pijem sve, uzela sam prenatal, željezo i sok aronije. Kaže da se ne mogu predozirati željezom u trudnoći, ali mogu biti anemična i beba isto 😵 tak da sad pijem sve.
    Gaćice sam ja kupila L, inače nosim M, veće od L nisam našla 😂 prašak i octanisept ću kupiti svakako na preporuku šogorice, a u ništa se ne razumijem nama je prvi put sve novo 🙏😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Demetria
    01. Travanj 2022. 18:04

Anna1990

Pozz.. 🙂🙂 nova sam na forumu,inace svugdi po internetu pokusavam naci odgovor na svoje pitanje ali nigdje ne nalazim odgovor 😕 naime trenutno sam u 31-om tjed trudnoce a tamo negdje u 26 tj su mi poceli problemi sa usima. Da da usima.. 😭😭 naime prvo sam stalno imala kao neki pritisak u njima a onda mi je pocelo sumiti nista jako ali cula bi to kad bi isla na spavanje. Medutim zadnjih par dana mi se nekako pogorsalo jedva sam zaspala od tog sumljenja a usi ko da su natecene punoca neka u njima. Doktorica opce prakse kaze nema upale nisu zacepljene dala mi maxitrol kapi 😮 kaze vjerovatno zbog trudnoce hormona sluznica u uhu otekla bla bla. A uz to ja stalno osjecam u usima onaj klik kao da se usi odcepe ali odma poslije toga jos jedan klik kao da su se zacepile. Eto oprostite na poduzem postu ali neznam di bi vise pitala pa ako koja zna ili je imala slican simptom bila bi jako zahvalna na odg pomoci ❤️❤️❤️

Ja sam u prvoj trudnoći stalno imala ko pritisak neki u ušima 
    Prošlo je s suhim i toplim vremenom 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    01. Travanj 2022. 18:19

Ina85

Danas mi svakakva pitanja prolaze kroz glavu. 😵‍💫
    Kako cete vi sterilizirati bocice i dude , u kipucoj vodi ili sterilizator?
    Prah za pupak je obavezan? Hocete li ga vi koristiti?
    Ili samo oktanisept spray sto znam da koriste i u bolnicama. Meni taj preh djeluje nekako nepotrebno.
    Gace za post porod mrezaste jednokratne ili obicne? Koju velicinu kupiti? S obzirom da pamucne kupujem sad one komotne i duboke xl imam poveliku guzu i malo kukovi se sire, prije sam nosila s/m 🤭. Iako meni ti brojevi nemaju neke logike. Svaka firma drugi kroj. Kupila sam 4 grudnjaka za dojenje u h&m , ostat ce u ormaru. Mene to sve nesto zulja smeta. 2 kanotiere za dojenje sam izrezala lastike van stiskali me ko vrag. Sad vec bolje disem 😆. I pijem kamilicu da smirim hormone , danas sam ko ovo fuj vrijeme.

Ja sam sterizirala u obicnoj vodi s žlicom octa ali ne prečesto jer nije prihvatila boce nikako a i ne preporučuje se toliko sterilizirati jer se ubijaju i dobr bakterije...treba naći ravnotežu.
    ZA PUPAK - https://bitimama.wordpress.com/tag/tyrosur-prasak/
    mi smo zbog inficiranog koristili oboje: Octeniseptom i Tyrosurom koji je antibiotski prašak
    Gacice mrežaste su super jer ti drži one lude dugačke uloške a ujedno i zrači ranu time i brže zarasta. pošto skoro svi čekamo ljetne bebe 
    vjeruj mi lohije smrde i željeti ćeš što prozračnije dolje da ti što prije prođe i da ne smrdi.
    a i ako imaš rez ko ja od epiziotomije zračenje pomaže za brže zarastanje. hvala Bogu što će biti ljeto a ne zima
    GAČICE MREŽASTE...kupite broj veći...ja kupujem L i meni je taman s mojih 95 i nešto kila tada a sad 88.
    Ako su pretijesne možete lagano škaricama zarezati cm dva po donjem dijelu sastrane bedra.tamo di je spoj...
    Grudnjake za dojenje sam i ja prestala nositi jer mi bilo puno grudnjak za dojenje pa potkošulja pa majica pa mi to bilo puno mrdanja a moja bila teški gladoš...
    pa sam kupila u lcwaikikiju potkošulje s ugrađenim grudnjakom za dojenje..onako malo tvrđa spužva je nisu tanki poput lidlovih koje isto imam i to što kažeš stišće me njihova guma na leđima jako (isto sam ju izrezala)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ina85
    01. Travanj 2022. 20:49

Hvala vam puno cure na savjetima. Sad tocno znam sta kupiti 😁 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Anna1990
    01. Travanj 2022. 21:00

Anova93

Anna1990

Pozz.. 🙂🙂 nova sam na forumu,inace svugdi po internetu pokusavam naci odgovor na svoje pitanje ali nigdje ne nalazim odgovor 😕 naime trenutno sam u 31-om tjed trudnoce a tamo negdje u 26 tj su mi poceli problemi sa usima. Da da usima.. 😭😭 naime prvo sam stalno imala kao neki pritisak u njima a onda mi je pocelo sumiti nista jako ali cula bi to kad bi isla na spavanje. Medutim zadnjih par dana mi se nekako pogorsalo jedva sam zaspala od tog sumljenja a usi ko da su natecene punoca neka u njima. Doktorica opce prakse kaze nema upale nisu zacepljene dala mi maxitrol kapi 😮 kaze vjerovatno zbog trudnoce hormona sluznica u uhu otekla bla bla. A uz to ja stalno osjecam u usima onaj klik kao da se usi odcepe ali odma poslije toga jos jedan klik kao da su se zacepile. Eto oprostite na poduzem postu ali neznam di bi vise pitala pa ako koja zna ili je imala slican simptom bila bi jako zahvalna na odg pomoci ❤️❤️❤️

Pozdrav Anna, ja imam problema s ušima, doduše malo drugačijih od tebe. Mene boli lijevo uho svaki put nakon spavanja te mi redovito oba uha kvrckaju (spoj kod donje čeljusti). Otišla sam privatno otorinolaringologu i objasnio mi je da se to dešava u trudnoći zbog naoticanja sluznice. Također je vidio da su mi bubnjići lagano utonuli dublje u cijevi, što je kao isto normalno. Kaže da nema upale i da bi sve trebalo biti ok nakon poroda…

Malo mi je lakse nakon odg,i ja cu svakako otici privatno kod orl-a za svaki slucaj da mi pregleda usi.Meni je moja doktorica opce prakse isto rekla da su mi sluznice vjerovatno natekle. Pretpostavljam ako su sluznice natekle onda su usi vjerovatno zacepljene i zato mi sumi lagano u usima,🤷🏻‍♀️nije to nesto strasno ali ovih zadnjih par dana je bilo bas neugodno ,navecer bi mi doslo da sidem i placem 😭😭 cak sam mislila da nije mozda zbog ove promjene vremena se pogorsalo.. mene ne boli samo eto taj sum i kad napravim nesto slicno kao kad podrignem 😂 u oba uha mi se napravi taj sum/klik kao da se odcepi uho ali odma iza toga isto tako kao da se opet zacepilo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

• Anna1990
    01. Travanj 2022. 21:02

Anna1990

Anova93

Anna1990

Pozdrav Anna, ja imam problema s ušima, doduše malo drugačijih od tebe. Mene boli lijevo uho svaki put nakon spavanja te mi redovito oba uha kvrckaju (spoj kod donje čeljusti). Otišla sam privatno otorinolaringologu i objasnio mi je da se to dešava u trudnoći zbog naoticanja sluznice. Također je vidio da su mi bubnjići lagano utonuli dublje u cijevi, što je kao isto normalno. Kaže da nema upale i da bi sve trebalo biti ok nakon poroda…
    Malo mi je lakse nakon odg,i ja cu svakako otici privatno kod orl-a za svaki slucaj da mi pregleda usi.Meni je moja doktorica opce prakse isto rekla da su mi sluznice vjerovatno natekle. Pretpostavljam ako su sluznice natekle onda su usi vjerovatno zacepljene i zato mi sumi lagano u usima,🤷🏻‍♀️nije to nesto strasno ali ovih zadnjih par dana je bilo bas neugodno ,navecer bi mi doslo da sidem i placem 😭😭 cak sam mislila da nije mozda zbog ove promjene vremena se pogorsalo.. mene ne boli samo eto taj sum i kad napravim nesto slicno kao kad podrignem 😂 u oba uha mi se napravi taj sum/klik kao da se odcepi uho ali odma iza toga isto tako kao da se opet zacepilo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Citala sam neke komentara od cura koje su rekle da su u trudnoci u usima imale pritisak,nekima se uho zacepilo isto tako iz cista mira i to  tokom cijele trudnoce 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Pa eto nadam se da ce onda stvarno proci nakon poroda. A jel ti mozda nesto doktor da za to ili samo da cekas 😂😂

• Eden
    01. Travanj 2022. 22:05

Evo i mene sa pregleda, bio je popodne pa još išli do mojih da ih vidimo prije puta, tek sad doma stigli. 
    Sa bebulincom sve okej i vidjeli smo opet pišu tako da je sigurno da stiže jos jedan dečko. Ima 1050g, u svim mjerama odgovara tjednima, jedino što je cijelo vrijeme držao stopalo ispred lica, skroz se nekako u loptu zamotao što kaže doktorica da je normalna poza za ove tjedne. Tako da nije bilo šanse da dobijemo fotku lica, i na kraju nam uopće nije naplatila 4D nego kao standardni UZV. Ali vidjeli smo sve organe i kosti, muž i maleni čuli otkucaje srca od brace i sve u svemu zadovoljni smo i mogu mirna na avion sutra.
    Idući (redovni) pregled 11.4. kod moje ginekologice, taman kad se vratimo s puta.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Anova93
    02. Travanj 2022. 00:58

Citala sam neke komentara od cura koje su rekle da su u trudnoci u usima imale pritisak,nekima se uho zacepilo isto tako iz cista mira i to tokom cijele trudnoce 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Pa eto nadam se da ce onda stvarno proci nakon poroda. A jel ti mozda nesto doktor da za to ili samo da cekas 😂😂

Nije mi ništa dao, rekao je samo da čekam i da se javim ako me počne konstantno jako boljeti...  Iskreno, i dalje mi je teško povjerovati da su uši povezane s trudnoćom, ali očito jesu. Izgleda da cijelo tijelo može reagirati... Mene sva sreća ne boli stalno i nije jaka bol, ali svejedno je iritantno.
    Sretno, vjerujem da je i kod tebe "samo trudnoća"! 😊

Anushka
    02. Travanj 2022. 12:28

Jutro svima cure, uživajte u vikendu🙂MMMartinaa moj idući pregled je 15.04., pa kada stigneš, upisi me, zaboravila sam jučer napisati🙂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.