Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    26. Veljača 2022. 08:38

Cure nemojte zaboraviti na dan očeva koji je za koji dan 19.3 u znak ljubavi i zahvale mužu i tatici....ja sam muzu napravila šalicu, čokoladice s natpisima i body prosle godine. Ove nemam za sada ideju ali mislim si dati body i majicu izraditi neku s cool natpisom tata i tatina princeza ili tako nešto 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

missR
    26. Veljača 2022. 10:26

Demetria super podsjetnik😄 nama je taj dan vjencanje, nismo ni znali da je to dan oceva
    Cure u bolnici drzite se i javite nam se, nek vam sto brze prode vrijeme 🙏🏻💙
    Zelim svima lipi vikend 🥰

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Didi4321
    26. Veljača 2022. 10:55

Bok svima! Cestitam na urednim pregledima 
    AnnieP drago mi je da nema vise tog tkiva, znam da te jako brinulo.
    Anushka nadam se da ce brisevi biti uredni nakon toliko dana bolnice i antibiotika.
    Ina85 sretno s nalazima, nadam se da ce sve biti ok i da ces uskoro doma.
    Sretno svima s ogtt-om 
    Prvi put idem raditi krafne, nadam se da ce biti dobre, radim ih po receptu iz Sasine kuhinje. Muz je zaduzen za lupanje tijesta
    Uzivajte u vikendu!

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Samoja6
    26. Veljača 2022. 15:21

Pozdrav cure! Na prošlom pregledu smo ponovili briseve... Prije sam išla pogledati nalaze - sve 👌! 
    Pitanje... Dali iti jedna osjeća pritisak, tu i tamo laganu bol u predjelu trbuha? Jasno mi je da se sve širi, logično, ali eto, volim pitati pa biti mirna.
    Nekad i po 3-4 puta za redom moram piškiti, pa kad odem ne izađe 3 kapi... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ina85
    26. Veljača 2022. 17:50

Evo mene. Pustili su me kuci. Imam upalu rodnice zbog kandide. Koja je bez simptoma ,ja nisam primjetila da je imam uopce. Boli me sve do jajnika. Toliko su me iscackali tamo dolje da ako sam bila zatvorena sad vise nisam 😑. Prvi doktor sto me pregledao je mesar 😵‍💫 grub ,uff.  Sa bebom je sve u redu. Odsad na preglede samo u bolnicu su rekli , ne vise kod moje ginekologice. Valjda cu imat cesce preglede zbog posteljica depressa kazu, niska. I jetreni nalazi poviseni moram ponavljat za 10 dana. Al misle da je to zbog preboljene korone.I zucne kiseline malo povisene ,kaze nije strasno. Imam zabranu jesti slatko, al ok nisam tip od slatkog pa mi nije tesko. Zucne  su mi vadili zbog svraba po trbuhu i cicama. Idem si popit lekadol od jucer trpim glavobolju. Eto toliko od mene. Puno mirovanja i strpljenja.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Demetria
    26. Veljača 2022. 22:29

Ina85

Evo mene. Pustili su me kuci. Imam upalu rodnice zbog kandide. Koja je bez simptoma ,ja nisam primjetila da je imam uopce. Boli me sve do jajnika. Toliko su me iscackali tamo dolje da ako sam bila zatvorena sad vise nisam 😑. Prvi doktor sto me pregledao je mesar 😵‍💫 grub ,uff. Sa bebom je sve u redu. Odsad na preglede samo u bolnicu su rekli , ne vise kod moje ginekologice. Valjda cu imat cesce preglede zbog posteljica depressa kazu, niska. I jetreni nalazi poviseni moram ponavljat za 10 dana. Al misle da je to zbog preboljene korone.I zucne kiseline malo povisene ,kaze nije strasno. Imam zabranu jesti slatko, al ok nisam tip od slatkog pa mi nije tesko. Zucne su mi vadili zbog svraba po trbuhu i cicama. Idem si popit lekadol od jucer trpim glavobolju. Eto toliko od mene. Puno mirovanja i strpljenja.

Saljem jedan veliki zagrljaj i brz oporavak.

*

Demetria
    26. Veljača 2022. 22:32

Moj oggt je prošao ok, isla sam privatno smjestili su me u slobodnu ambulantu.
    Jedino sam skoro povratila jer sam eksirala tekućinu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Secer mi ok ali je urin katastrofa pun bakterija.
    Doduše nije bio prvi jutarnji pa cu ponoviti u ponedjeljak nadam se da ce rezultati biti gotovi do pregleda.
    I tako sinoc umirem pojela bi vola i pol hladnjaka i mista nisam spavala od nervoze a sad mi se ne jede ni ovo sto moram 

*

Demetria
    27. Veljača 2022. 07:20

Evo kopiram opet za bočice ako ce kome pomoći iskustvo moje prijateljice.
    Meni je plan za bracu kupiti ipak cijeli set od Browna pa neka stoji. Ako bude potrebe super ako ne prodati cu ili pokloniti.

U pocetku tommee tippee anticolic startni sisac, pa lansinoh momma sisac S i dr Browns anticolic premiee sisac
    Lansinoh, dr browns i mam su najbolji za kombo uz dojenje jer im cucla i njen otpust kao "imitiraju" dojku i primijetila sam da danju manje "brljavi" na njima dok jede
    Nuk i avent izbjegavaj, one imaju bas brz otpust mlika cak i najmanji sisac

Redom boce sa najsporijim pa do brzeg otpusta ti idu
    Dr Browns usko grlo
    Dr Browns siroko grlo
    Mam anticolic duplo dno, tu negdi u rangu s Lansinoh
    Tommee Tippee, tu negdi li la s medelinom cuclom
    Onda idu sve gore nabrojane redom samo sa vecim sisacem i tek nakon tog nuk i avent
    Ima jos marka baby nova, slice na browns boce, cijenovno razliksa 20kn, ima ih i u konzuma koje su takonavodno isto jako dobre
     Kad hranis bocom najbolje je pbf tehnikom i da beba bude sto uspravnija, obrok treba bar 15min trajat da skuze kad su siti i da imaju vremena vuc gutat pauzirat ko kad sisu ciku da se i misici celjusti ujedno aktiviraju kako triba

*

• Nara-Nara
    27. Veljača 2022. 09:25

Demetria a što misliš o Bibs staklenim bočicama?

Demetria
    27. Veljača 2022. 10:29

Pepsi19

Demetriaa što misliš o Bibs staklenim bočicama?

Mi nismo uspjeli uvesti boce do 15-16 mjeseci zivota gdje sad popije baki jogurt ili vodu da se ne proljeva na što je baka alergična.
    Tako da ti ne mogu tu pomoći.
    Moje jesenske koriste njihove dude ne znam da itko koristi boce.
    Znam da su im dude preskupe

*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.