Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieP
    16. Veljača 2022. 08:22

Dobro jutro svima.
    Hvala svima na prijedlozima za anomaly. Mislim da ću danas zvati naručiti se u Harni, vidim da oni imaju i 5D.
    Sutra ulazim u 20. tjedan. 🥰

🩷 7/2022

Visibaba07
    16. Veljača 2022. 08:27

Ruzi

Pozdrav cure! Nova sam na forumu. Termin mi je 11.6., kraj proljeća. Ima li još trudnica s terminom u 6. mjesecu? 😄

Pitanje za trudnice iz Zagreba, gdje ste išle na ogtt i treba li se naručivati?

Dobrodošla 😊 moj termin je 16.06 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    16. Veljača 2022. 08:31

Jutro curke 😊
    Meni već dan,budna od 5..grozna noć..nikako se nisam naspavala..evo veš se već pere,drugi čekat za peglat i tako..bit će akcija veš danas 😆 
    Ja sutra ulazim u 24tt...jako brzo mi prošlo,a mislim da će ovo još brže..danas naručujemo kolica napokon :) počela sam malo gledati dekoracije za dječju sobicu,kompletiće za izlazak iz rodilišta i slično..uglavnom odlučila sam krenuti polako kupovati,do sada smo jedino komodu za prevvijanje kupili..
    Sretno danas na pregledima 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Demetria
    16. Veljača 2022. 08:45

Ruzi

Pozdrav cure! Nova sam na forumu. Termin mi je 11.6., kraj proljeća. Ima li još trudnica s terminom u 6. mjesecu? 😄

Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 863 🤰🐣
    Dobrodošla

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Tinkica27
    16. Veljača 2022. 09:04

Jutro svima. 
    Dobrodošla Ruzi.  
    Sretno svima na pregledima danas

Anushka
    16. Veljača 2022. 09:11

Ruzi

Dobrodošla😊meni je termin 15.06. Na ogtt sada još nisam išla, ali u prvoj trudnoći sam išla u Dom zdravlja, mislim da većina ovih većih koji vade inače krv rade ogtt, nisam se naručivala(ja sam išla u Siget).a inače sam bila i privatno u Breyeru, svakako preporučam, ali ne sjećam se cijene i da li sam se naručivala ili samo došla ujutro natašte, imaš na netu broj, pa pitaš. Sad ću isto u Breyer.

url=https://lilypie.com]

• Teab1
    16. Veljača 2022. 09:16

Rozi mislim da ogtt radis u domu zdravlja a kolko ja znam narucit se netrebas,samo ti doktor posalje uputnicu u cezih i tvoje je sam da obavis
    Sto se trudnoce tice po zm mi je 5.6. Po uzv od pocetka 30.5. tako da doktor uvijek tak gleda 
    Neko je pitao za anomaly mislim da AnnieP ,mi bas danas idemo preko ponude dana za 250 kn nasli pregled 4d+anomaly,pratnja dopustena jedino neki usb uzet da ti prebace slikice nakon pregleda

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• sunchica555
    16. Veljača 2022. 09:41

Ruzi

Meni je ginekologica rekla da ne idem u domove zdravlja jer ih dosta puta krivo naprave i nemaju uhodanu proceduru s ogttom i mora se sve ispočetka drugdje raditi jer ona s tim nalazima ne moze nista, ako se ide na uputnicu kaze Merkur ili Petrova, ja planiram za 4tjedna ipak privatno to Ici obaviti, jer se dugo ceka tamo, tri sata, a ne zelim puno ljudi u koroni oko sebe, a nije to skupa pretraga,cca 100tinjak kuna kod privatnika 

Didi4321
    16. Veljača 2022. 09:51

Ja sam na ogtt isla u salzer, treba se naruciti tako da ti mogu osigurati posebnu prostoriju i smijes to vrijeme biti s pratnjom

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Ariel
    16. Veljača 2022. 10:41

UUU vidim da ima novih cura. Dobro nam dosle i zelim vam ugodnu i lijepu trudnocu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.