Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    09. Veljača 2022. 20:25

AnnieP žao mi je...🙏🏻 za tvoju bebicu da bude dobro ❤️

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marijanaaa12345
    09. Veljača 2022. 20:49

Annie, draga, jedino sto mozes je truditi se biti pozitivna. I sama si rekla ne može se nista napraviti. Pazi se, odmaraj i radi redovne preglede. Raspitaj se dali je mozda carski u tom slučaju sigurnija vrsta poroda. Glupo mi jedino komentar od soc gin da se to inace ne govori. Naravno da trebamo biti upucene na rizik. Trudnoce su rizicne od starta do samog kraja bez ikakve garancije. Zato samo hrabro, imas bebicu, dobro je, napravi sve u svojoj moći sto mozes da tako i ostane. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

AnnieP
    09. Veljača 2022. 21:13

Didi4321

AnnieP

Evo i mene s pregleda. Cijeli svijet mi se okrenuo naglavačke. Do sad sam bila mirna, super mi je trudnoća bila, bila sam pozitivna.
    Beba lijepo raste i napreduje ALI imam to neko tkivo koje je uz bebu, razvilo se kad i beba. Meni je za to tkivo prvi puta rekla privatna ginekologica kod koje sam išla prije 2 tjedna na 4D, rekla je da je to vidjela par puta u svojoj karijeri ali da zaboravim to. Danas sam ja kod svoje socijalne ginekologice kod koje inace idem pitala za to tkivo. Ona mi je rekla da se inače trudnicama ne govori za to. Objasnila mi je da se beba može zapetljati u to, može joj se zapetljati npr. ruka pa se može prekinuti cirkulacija. Kaže da se ne može ništa s tim tkivom, ne može ga se odstraniti niti ništa, to tako s bebom stoji. Kaže da je sad beba na svojoj strani, a to tkivo dalje od nje. Nisu velike šanse da se zapetlja ali postoji šansa. Nitko ne može utjecati na to.
    Ja ne znam kako da budem pozitivna, kako da ne mislim na to. Ima li netko neka slična iskustva??

Razumljivo da si preplasena, sve bi bile da nam netko to kaze. Obzirom da je rekla ginicka da je beba udaljena od toga smatram da se ne trebas previse brinuti. Pokusaj se sto vise smiriti i biti sto pozitivnija. Ovo o cemu ti je pricala su amnionske trake i kaze internet da je jako rijetko da se nesto dogodi.

Čitala sam za te amnionske trake ali to nije to. Nešto drugo je. Čak na internetu ne mogu naći ništa o tome niti na forumima neka iskustva ni ništa.

🩷 7/2022

AnnieP
    09. Veljača 2022. 21:17

Marijanaaa12345

Annie, draga, jedino sto mozes je truditi se biti pozitivna. I sama si rekla ne može se nista napraviti. Pazi se, odmaraj i radi redovne preglede. Raspitaj se dali je mozda carski u tom slučaju sigurnija vrsta poroda. Glupo mi jedino komentar od soc gin da se to inace ne govori. Naravno da trebamo biti upucene na rizik. Trudnoce su rizicne od starta do samog kraja bez ikakve garancije. Zato samo hrabro, imas bebicu, dobro je, napravi sve u svojoj moći sto mozes da tako i ostane.

Hvala vam svima na riječima podrške. Ja ću pokušati fizički i psihički biti najbolje što mogu za svoju curicu pa što Bog da. Nitko od nas ne može biti miran dok svoju bebicu ne uzme u ruke. Znala sam da postoji hrpa rizika i da nije lako nikome, nadam se da će sve naše bebice biti dobro. ❤

🩷 7/2022

Anushka
    09. Veljača 2022. 21:35

Annie bit će to sve dobro, sigurna sam. I ja kažem isto, jedva čekam da ju uzmem u ruke, briga me za sve ostalo, dojila-ne dojila, spavala po noći-ne spavala, nebitno, samo da nju rodim živu i zdravu. Samo budi pozitivna zbog sebe i bebice🙏🤞

url=https://lilypie.com]

Ariel
    10. Veljača 2022. 07:28

Annie bit ce sve ok. Ako ne mozes nista o tome naci na internetu, znaci da se o tome ne prica puno jer bude sve ok.  Saberi se malo, i samo lijepo i pozitivno dalje  
    Moj pregled je sad vec za 2 i pol tjedna, kako je tih 9 tjedana dugo. Mislim jesam u meduvremenu imala i kombinirani i svasta, i vidjela sam bebu ali opet, nikako docekat drugi pregled  znam zvucim razmazeno ali kad sam prva 2 i pol mj imala pregled svaki petak, sad mi je ovo sve predugo. 
    Meni se javile mucnine malo, ali najvise ujutro. Ispekla sam kolac za goste i sad sjedim i gledam u njega...mislim si e da mi je barem jedan komad tog kolaca 

MMMartinaaa
    10. Veljača 2022. 08:32

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

MfrauM -  danas ♥️🤰
    BabyM - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sunchica555 - danas ♥️🤰 
    Teab - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Bobica91 - sutra ♥️🤰 
    MMMartinaaa - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Arya - 14.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    teja4444 - 14.02. ♥️🤰 (C)
    anita23 - 14.02. ♥️🤰
    Astera - 15.02. ♥️🤰
    Gabi12 - 15.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Didi4321 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tinkica27 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Bobica91 - 16.02. ♥️🤰 
    Pepsi2019 - 16.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepika - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mary10 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Nana6 - 17.02. ♥️🤰 
    Marijanaaa12345 - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Suncokret - 18.02. ♥️🤰 
    marta96 - 18.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Comming072022 - 18.02. ♥️🤰
    Atina25 - 21.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Principessa007 - 22.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    dunja03 - 22.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Nekeybah - 23.02. ♥️🤰
    Maajaa12344 - 23.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Visibaba07 - 24.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mare0722 - 24.02. ♥️🤰
    Poison_Ivy32 - 24.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tini_ - 25.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰

MMMartinaaa
    10. Veljača 2022. 08:32

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    Ivanana - 28.02.  ♥️🤰
    Demetria - 28.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ima333 - 28.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ar5 - 01.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Lovely_ - 02.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ariel - 02.03. ♥️🤰
    Suncokret - 03.03. ♥️🤰 
    missR - 03.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tonkicaa - 04.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mrvica722 - 04.03. ♥️🤰 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 07.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pikapolonka - 08.03. ♥️🤰
    BlaBla - 08.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Leemma - 08.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sweety - 09.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    AnnieP - …  💖 it's a GIRL! 💖🤰
    bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    EnaEna - … ♥️🤰 x 2
    Mama_anđela - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Angie24 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ninnek - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    IK_26 -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Monstera - ... 💖 it's a GIRL! 💖🤰

UKUPNO: 23 dječaka 💙 & 18 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 695 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 863 🤰🐣

MMMartinaaa
    10. Veljača 2022. 08:37

Dobro jutro svima! Ovaj tjedan mi je tako proletio....Već nam je stigao četvrtak. 🤯 
    Annie - žao mi je, vjerujem da te je to jako potreslo, pogotovo jer se osjećaš bespomoćno. Cure su ti sve dobro rekle. Obzirom da se radi o nečemu na što ne možeš utjecati, pozitiva i optimizam su najbolji lijek. Za tvoje ali i zdravlje bebice. Pokušavam logično razmišljati: da se radi o nečemu zbilja velikog rizika, sigurno bi znale za to i svi bi bili upućeni. Rizik postoji no zasigurno je malen, kao i sama vjerojatnost da se nešto desi. 
    Mislit ćemo na tebe i bebicu i ima da sve bude okej 💞💞💞

• Bobica91
    10. Veljača 2022. 09:09

Ariel

Annie bit ce sve ok. Ako ne mozes nista o tome naci na internetu, znaci da se o tome ne prica puno jer bude sve ok.Saberi se malo, i samo lijepo i pozitivno dalje
    Moj pregled je sad vec za 2 i pol tjedna, kako je tih 9 tjedana dugo. Mislim jesam u meduvremenu imala i kombinirani i svasta, i vidjela sam bebu ali opet, nikako docekat drugi pregledznam zvucim razmazeno ali kad sam prva 2 i pol mj imala pregled svaki petak, sad mi je ovo sve predugo.
    Meni se javile mucnine malo, ali najvise ujutro. Ispekla sam kolac za goste i sad sjedim i gledam u njega…mislim si e da mi je barem jedan komad tog kolaca

Ne brini nitko ne misli da si razmazena. Ja nemogu docekat svoj imam osjecaj nekad da je vrijeme stalo 😄 . Da se moze pomakla bih sat. To je normalno i kad imas dijete stalno ti fali ako nije pored tebe. 

Annie moram priznat isla sam guglat jer nisam cula za to i stvarno nista nisam nasla, mozds bih na kojem stranom forumu prije nesto iskopala. Ali kako cu ti cure ti je nesto van tvoje moci da nesto ucinis dosad je sve bilo ok i samo hrabro bit ce ok do kraja. 
    Meni su u 30 tjednu bili rekli da imam manjak plodne vode i narucili me na preglede svaka 2 tjedna. Svi ti kazu ma ne brini biti ce ok ali ja sam se grizla od muke 100 ako 100 zasto. Ali na kraju je ispalo sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.