Curke nadam se da ste sve dobro i želim svima ugodan vikend 😊
Što se tiče BH kontrakcija ja ih još nisam iskusila pa ne znam još kako je to.
Također mi još ni kolostrum nije počeo nadolaziti, a vidim da neke curke pišu da im curka polako nekada. Ja sam rekla da ću dojiti ako budem mogla i ako bude išlo, a ako ne postoji AD. Ne uznemirujemo se ni suprug ni ja oko toga. Znamo da nam beba neće biti gladna pa kako god da je nahranili. Nećemo raditi frku, strku i paniku oko toga. Ima li koja iskusna mama da je dojila, a ima uvučene bradavice? Jer ja nemam uopće bradavica, odnosno u potpunosti su uvučene.
Nama su odnosi jako rijetki. Na početku smo imali zabranu jer sam ja krvarila. Zabrana je trajala cijeli prvi trimestar. Onda smo dobili dozvolu, ali nismo mogli jer je meni bilo užasno bolno i sve me peklo tako da nismo forsirali. I tek sada polako je opet ugodno, ali smo i dalje na možda jednom na tjedan. Ali ne opterećujem se ni sa tim. Puno se mazimo pa je i to dosta 😊
Što se tiče FB grupe ja sam se premišljala dal da se učlanim ili ne, ali ne budem. Ostat ću samo tu na forumu.
Kazu da je pred kraj trudnoce dobro prije tusiranja istrljati bradavice rucnikom tj necim grubljim ne do krvi nego onako da osjetis. Ja imam takve bradavice pisala sam da mi je sestra na babinjacama rekla da nema sansd da cu dojiti sa takvim bradavicama ali bebe to izvuku skroz. U pocetku je to bolno jako svaki podoj barem meni a sad mogu vrtit bradavicu i napravit masnu doslovce ne osjecam nis. Mozda morbidno opisujem ali zaista je tako. Imala sam ultra osjetljive bradavice.
Pozz cure.. Ja sam malo manje aktivna ovdje, nekako mi se lakše snači na fejsu, a i bila sam totalni okupirana tim povišenim šećerom nakon ogtta.. Mjerila 6 put dnevno, i na kraju me stavila na strogu dijetu.. 😐 Nadam se da ste sve dobro..
Pozdrav svima, nadam se da uživate u vikendu. Ja sam danas provela dan sa širom obitelji na ručku, družili se, baš je lijepo bilo.
Blago vama koje osjećate bebicu, ja ne mogu dočekati da ju osjetim. Nadam se da će uskoro. 🥰

🩷 7/2022
🩷 6/2025
AnnieP tako negdje sam i ja počela osjećati i od tad osjećam svaki dan 🙂 Osjetit ćeš i ti uskoro bez brige!
Dobrodošle nove cure i ugodan ostatak vikenda svima želim!
Krami dobrodošla 🥰🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Pozz cure.. Ja sam malo manje aktivna ovdje, nekako mi se lakše snači na fejsu, a i bila sam totalni okupirana tim povišenim šećerom nakon ogtta.. Mjerila 6 put dnevno, i na kraju me stavila na strogu dijetu.. 😐 Nadam se da ste sve dobro..
Koliko ti je bio šećer? Ja idem u utorak na profil šećera...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Samoja6 Na tašte mi je šećer bio 4,7,Nakon 1h 10,7, a nakon 2h 10,0.
Idući dan sam dobila od svoje dr aparatić i tad mi je bio ok, na tašte nešto viši,, ali me svejedno stavila na dijetu.. 😐
Idući dan sam dobila od svoje dr aparatić i tad mi je bio ok, na tašte nešto viši,, ali me svejedno stavila na dijetu.. 😐
Meni nitko nije spomenio aparatić, samo me poslala na 24 h u bolnicu...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Meni nitko nije spomenio aparatić, samo me poslala na 24 h u bolnicu…
Koliki ti je bio šećer?
Meni nitko nije spomenio aparatić, samo me poslala na 24 h u bolnicu…
Koliki ti je bio šećer?
1. - 5.5
2. - 10.6
3. - 7.7
Al ja sam malo zeznila... Večer prije sam puding pojela, kad sam se digla napila vode...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji