Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    05. Veljača 2022. 11:08

bubamara19

marta96

MMMartinaaa

Teab

Martinaista stvar samnom i mojim dragim od 19 tt ni s od seksa ili bilo cega drugog zbog tog cervixa glupavog,iskreno me zanima kaj ce mi ginic rec sljedeci tj na pregledu

Užas 😫 (iako znam da postoje puno veći problemi od ovog, ne želim ispast nezahvalna)
    Ja sam na zabrani OTPOCETKA trudnoce. Imali smo mozda 4 tjedna kada je bilo okej, i onda me opet stavila na utriće
    Ufffff

Ja sam na utrićima negdje od 8tjedna..i morat ću ih vjerojatno do kraja jer je rekao dr da kad se ukinu u ovako visokim tjednima da se žene počnu otvarati. Ali zasad nemamo zabrane odnosa, znači utrići nemaju veze s tim nego ti drugi faktori izgleda. 🤷‍♀️

Mene je isto moja gin vratila na utrice i to 3x200, jer sam imala prosli tjedan epizodu sa smedim iscjedkom. Pitanje za cure koje ih koriste-da li ih stavljate ili pijete? Ja sam bila na njima do negdje 16tt, onda pauza i sad zbog ovoga opet. Sad mi je rekla da ih stavljam ali bas mi je to tlaka s tim, pa malo iscuri, pa nadem poluotopljenu vaginaletu na ulosku, pa mjenjaj te dnevne uloske non stop itd.. Razmisljam mozda da ako me ostavi na njima da ih pocnem kombinirati i piti tijekom dana a ovu trecu dozu staviti prije spavanja..ni sama ne znam

Ja ih pijem sad vec dva dana, rekao mi je da pijem jer moram na briseve, pa da ne stavljam da ne poremetim dolje sluznicu da brisevi pokazu pravo stanje. Možda mi kasnije kaže da stavljam....

url=https://lilypie.com]

Anushka
    05. Veljača 2022. 11:10

I curke uživajte u vikendu, želim svima ugodan vikend😊meni su konacno došli mama i tata iz njemacke nakon 2 mjeseca, baš sam ih se poželila i malena isto, ne odvaja se od njih🙂🙂

Bachata
    05. Veljača 2022. 11:34

Ciao.... Ma ja bi imala pitanje jedno.... Evo već 2h googlam i ne dolazim baš do nekog odgovora🤨. Zanima me da li itko od vas zna ili je u istoj gabuli kao i ja... Naime, trudna sam znači 11t, radila sam prije 2 tjedna papa i bris i sve je u redu, urin isto uredan, ali prilikom odnosa i nakon odnosa imam dole iritaciju u smislu peckanja i nelagode i to traje negdje cca 20min i to je to. Sad mene zanima jel to znak da ne smijemo imati odnose( a i nije mi do toga kad mi je nelagodno a imam veelikuuu želju 😬😅) i zanima me da li znate koji bi bio razlog toga?
    Sve ovo ću ja pitat svoju ginićku ali ne mogu čekat 2 tjedna da je pitam a na googlu vjerovali ili ne nisam uspila nać zadovoljavajući i konkretan odgovor.
    Please heep me 😬🤦‍♀️😁

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

marta96
    05. Veljača 2022. 11:35

Anushka

bubamara19

marta96

MMMartinaaa

Teab

Martinaista stvar samnom i mojim dragim od 19 tt ni s od seksa ili bilo cega drugog zbog tog cervixa glupavog,iskreno me zanima kaj ce mi ginic rec sljedeci tj na pregledu

Užas 😫 (iako znam da postoje puno veći problemi od ovog, ne želim ispast nezahvalna)
    Ja sam na zabrani OTPOCETKA trudnoce. Imali smo mozda 4 tjedna kada je bilo okej, i onda me opet stavila na utriće
    Ufffff

Ja sam na utrićima negdje od 8tjedna..i morat ću ih vjerojatno do kraja jer je rekao dr da kad se ukinu u ovako visokim tjednima da se žene počnu otvarati. Ali zasad nemamo zabrane odnosa, znači utrići nemaju veze s tim nego ti drugi faktori izgleda. 🤷‍♀️

Mene je isto moja gin vratila na utrice i to 3x200, jer sam imala prosli tjedan epizodu sa smedim iscjedkom. Pitanje za cure koje ih koriste-da li ih stavljate ili pijete? Ja sam bila na njima do negdje 16tt, onda pauza i sad zbog ovoga opet. Sad mi je rekla da ih stavljam ali bas mi je to tlaka s tim, pa malo iscuri, pa nadem poluotopljenu vaginaletu na ulosku, pa mjenjaj te dnevne uloske non stop itd.. Razmisljam mozda da ako me ostavi na njima da ih pocnem kombinirati i piti tijekom dana a ovu trecu dozu staviti prije spavanja..ni sama ne znam

Ja ih pijem sad vec dva dana, rekao mi je da pijem jer moram na briseve, pa da ne stavljam da ne poremetim dolje sluznicu da brisevi pokazu pravo stanje. Možda mi kasnije kaže da stavljam….

Ja ih stavljam vaginalno, radila sam briseve. Nije ništa rekao da se ne može. Rekao je da vaginalno imaju bolji učinak. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• EnaEna
    05. Veljača 2022. 11:55

Bubamara19,  ja sam isto na 3*200 jos od embriotransfera. I sigurno cu ih stavljati do kraja. Ja ih stavljam vaginalno i sjednem ili legnem 15-20 min, tad ne iscuri puno. Stim da ako nisam kuci  tj ako nisam u mogucnosti da dobro operem i dezinfikujem ruke u tom slucaju popijem. I pijem ih navece kad ujutro znam da moram dati urin ili pred UZ pregled. 
    Stim sa kad sam koristila vaginalete zbog eserihije, tad sam pila utrogestan a stavljala vaginalete. 

Anushka
    05. Veljača 2022. 12:06

Bachata

Ciao…. Ma ja bi imala pitanje jedno…. Evo već 2h googlam i ne dolazim baš do nekog odgovora🤨. Zanima me da li itko od vas zna ili je u istoj gabuli kao i ja… Naime, trudna sam znači 11t, radila sam prije 2 tjedna papa i bris i sve je u redu, urin isto uredan, ali prilikom odnosa i nakon odnosa imam dole iritaciju u smislu peckanja i nelagode i to traje negdje cca 20min i to je to. Sad mene zanima jel to znak da ne smijemo imati odnose( a i nije mi do toga kad mi je nelagodno a imam veelikuuu želju 😬😅) i zanima me da li znate koji bi bio razlog toga?
    Sve ovo ću ja pitat svoju ginićku ali ne mogu čekat 2 tjedna da je pitam a na googlu vjerovali ili ne nisam uspila nać zadovoljavajući i konkretan odgovor.
    Please heep me 😬🤦‍♀️😁

Nemam ti iskustva s tim s obzirom da se muž i ja ne seksamo, tako da pitaj svakako ginekologa.ali ako ti to prestane, nije nista strašno vjerojatno...meni je jucer ova moja poznanica primalja je u Vinogradskoj rekla da infekcije u trudnoći nisu povezane s odnosima, jednostavno je sluznica osjetljiva i podložne smo tome tj bakterijama i infekcijama u urinu i dolje...tako da moguće da ti je sluznica osjetljiva samo.

Anushka
    05. Veljača 2022. 12:08

marta96

Anushka

bubamara19

marta96

MMMartinaaa

Teab

Ufffff

Ja ih pijem sad vec dva dana, rekao mi je da pijem jer moram na briseve, pa da ne stavljam da ne poremetim dolje sluznicu da brisevi pokazu pravo stanje. Možda mi kasnije kaže da stavljam….

Ja ih stavljam vaginalno, radila sam briseve. Nije ništa rekao da se ne može. Rekao je da vaginalno imaju bolji učinak.

Marta pitat ću i ja kad obavim u utorak dal da stavljam...sad ću piti do tada kak je rekao😉

Bachata
    05. Veljača 2022. 12:14

Anushka

Bachata

Ciao…. Ma ja bi imala pitanje jedno…. Evo već 2h googlam i ne dolazim baš do nekog odgovora🤨. Zanima me da li itko od vas zna ili je u istoj gabuli kao i ja… Naime, trudna sam znači 11t, radila sam prije 2 tjedna papa i bris i sve je u redu, urin isto uredan, ali prilikom odnosa i nakon odnosa imam dole iritaciju u smislu peckanja i nelagode i to traje negdje cca 20min i to je to. Sad mene zanima jel to znak da ne smijemo imati odnose( a i nije mi do toga kad mi je nelagodno a imam veelikuuu želju 😬😅) i zanima me da li znate koji bi bio razlog toga?
    Please heep me 😬🤦‍♀️😁

Nemam ti iskustva s tim s obzirom da se muž i ja ne seksamo, tako da pitaj svakako ginekologa.ali ako ti to prestane, nije nista strašno vjerojatno…meni je jucer ova moja poznanica primalja je u Vinogradskoj rekla da infekcije u trudnoći nisu povezane s odnosima, jednostavno je sluznica osjetljiva i podložne smo tome tj bakterijama i infekcijama u urinu i dolje…tako da moguće da ti je sluznica osjetljiva samo.

Da ima smisla.... 
    Thanxyc 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Ina85
    05. Veljača 2022. 13:58

Cure sta ste vec sve kupile za vasu bebicu. Mi smo krevetic i kolica i par bodica za mamin gust. Sve bi pokupovala vec sad. Suzdrzavam se. Puno toga cu dobit od sogorice tako da necu uzimat duplo. Al sitnice da , jedva cekam ludi shopping 😁😆

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

marta96
    05. Veljača 2022. 14:07

Ina85

Cure sta ste vec sve kupile za vasu bebicu. Mi smo krevetic i kolica i par bodica za mamin gust. Sve bi pokupovala vec sad. Suzdrzavam se. Puno toga cu dobit od sogorice tako da necu uzimat duplo. Al sitnice da , jedva cekam ludi shopping 😁😆

Ja još apsolutno nista. A kad ću morati vjerojatno neću znati od kud početi 😂 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.