Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    05. Veljača 2022. 14:46

Ina85 mi imamo većinom sve,ali htijela sam reć i u prvoj trudnoći mi je najveći gušt bio ići u dm u kupiti svasta za bebicu od kozmetike i to posložiti tamo na prematalicu,komodicu 🥰😍 Tako da sto i sad jedva čekam a i sjećam se da sam toliko toga narucila tada online da sam se skompala s dostavljačem 🤣🤣🤣 samo bi klikala gledala akcije i kupovala.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

krami
    05. Veljača 2022. 14:48

Drage cure, nedavno sam pronašla ovaj forum i ovu grupu, te imam želju vam se priključiti. 
    Nama stiže naša prva bebica, termin nam je 17.07., i u isto vrijeme obuzimaju me emocije i neopisive sreće i straha. 
    Plusić na testu vidjeli smo 12.11., a već par dana kasnije imali smo koronu koja nas je malo jače uhvatila, pa je nakon toga krenulo sve nizbrdo, ali uspjeli smo i bebica je već pokazala da je pravi borac. 
    Prvo smo bili na Duphastonu, a sada smo na Utrogestanu i pijemo vitamine. Spol još ne znamo, ali već drugi ultrazvuk nam doktor kaže da mu se čini da je riječ o djevojčici. 
    Veselim se druženju sa vama i razmjenama iskustava :D

👩‍🦰 26g
    🧔28g
    12.11 ➕
    Termin- 17.07.2022😇🙏👶

Demetria
    05. Veljača 2022. 15:15

Dobrodošle nove cure 
    Bachata probaj pitati je smijete koristiti neki gel na bazi vode nesto ovo mi zvuči kao da te iziritiralo mozda ti se "posusilo" dolje od trudnoce i svega pa je zato tako

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

ljubičica
    05. Veljača 2022. 15:40

krami

Drage cure, nedavno sam pronašla ovaj forum i ovu grupu, te imam želju vam se priključiti.
    Nama stiže naša prva bebica, termin nam je 17.07., i u isto vrijeme obuzimaju me emocije i neopisive sreće i straha.
    Plusić na testu vidjeli smo 12.11., a već par dana kasnije imali smo koronu koja nas je malo jače uhvatila, pa je nakon toga krenulo sve nizbrdo, ali uspjeli smo i bebica je već pokazala da je pravi borac.
    Prvo smo bili na Duphastonu, a sada smo na Utrogestanu i pijemo vitamine. Spol još ne znamo, ali već drugi ultrazvuk nam doktor kaže da mu se čini da je riječ o djevojčici.
    Veselim se druženju sa vama i razmjenama iskustava :D

Dobrodošla 🥰🥰

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    05. Veljača 2022. 15:44

Drage moje koje ste imali hrpu simptoma u prvom tromesečju a sad u drugom se smirilo - ima li vas??
    Evo meni se sve smirilo i imam dosta energije prije nisam mogla oprati kosu a sad šetam, izlazim, svašta..😳
    Baš mi neobično!☺️
    Nekad osjećam nekakve balončiće u trbuhu ali to može biti želudac crijeva teško je razlučiti...🤔
    Jedva čekam taj pregled za 10 dana...😩

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• nina_
    05. Veljača 2022. 15:59

ljubičica

Drage moje koje ste imali hrpu simptoma u prvom tromesečju a sad u drugom se smirilo - ima li vas??
    Evo meni se sve smirilo i imam dosta energije prije nisam mogla oprati kosu a sad šetam, izlazim, svašta..😳
    Baš mi neobično!☺️
    Nekad osjećam nekakve balončiće u trbuhu ali to može biti želudac crijeva teško je razlučiti…🤔
    Jedva čekam taj pregled za 10 dana…😩

Meni je posljednjih par dana bolje i fizički i psihički. Mučnine i povraćanje se smanjuju. Danas me presjeklo, tj. više kao malo jače bocnulo skroz u donjem dijelu trbuha pa sam se prepala. Događa li se to kojoj od vas?

• mare0722
    05. Veljača 2022. 16:00

Pozdrav cure, zelim vam svima ugodan vikeeend 🙂
    Bachata i meni se isto događa nakon odnosa, sve bude okej al jednostavno pred kraj počnem osjećat neko peckanje, otuširam se odmah nakon i bude mi sve okej za 15 min…🙂

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

Ina85
    05. Veljača 2022. 16:03

Ja sam danas projela. Non stop gladna. Osjecaj rupe u zeludcu. Napokon nakon korone dolazim sebi. Bebica se nn stop vrti tamo dolje , bas je osjetim sad i dok sjedim.  Nina sto se tice bolova mene svaki dan boli. Kad je bas jako i ne popusta popijem spasmex 🤷‍♀️ dobrodosle nove cure.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Bobica91
    05. Veljača 2022. 16:08

Lovely_

Curke nadam se da ste sve dobro i želim svima ugodan vikend 😊
    Što se tiče BH kontrakcija ja ih još nisam iskusila pa ne znam još kako je to.
    Također mi još ni kolostrum nije počeo nadolaziti, a vidim da neke curke pišu da im curka polako nekada. Ja sam rekla da ću dojiti ako budem mogla i ako bude išlo, a ako ne postoji AD. Ne uznemirujemo se ni suprug ni ja oko toga. Znamo da nam beba neće biti gladna pa kako god da je nahranili. Nećemo raditi frku, strku i paniku oko toga. Ima li koja iskusna mama da je dojila, a ima uvučene bradavice? Jer ja nemam uopće bradavica, odnosno u potpunosti su uvučene.
    Nama su odnosi jako rijetki. Na početku smo imali zabranu jer sam ja krvarila. Zabrana je trajala cijeli prvi trimestar. Onda smo dobili dozvolu, ali nismo mogli jer je meni bilo užasno bolno i sve me peklo tako da nismo forsirali. I tek sada polako je opet ugodno, ali smo i dalje na možda jednom na tjedan. Ali ne opterećujem se ni sa tim. Puno se mazimo pa je i to dosta 😊
    Što se tiče FB grupe ja sam se premišljala dal da se učlanim ili ne, ali ne budem. Ostat ću samo tu na forumu.

Kazu da je pred kraj trudnoce dobro prije tusiranja istrljati bradavice rucnikom tj necim grubljim ne do krvi nego onako da osjetis. Ja imam takve bradavice pisala sam da mi je sestra na babinjacama rekla da nema sansd da cu dojiti sa takvim bradavicama ali bebe to izvuku skroz. U pocetku je to bolno jako svaki podoj barem meni a sad mogu vrtit bradavicu i napravit masnu doslovce ne osjecam nis. Mozda morbidno opisujem ali zaista je tako. Imala sam ultra osjetljive bradavice.

• Tinkica27
    05. Veljača 2022. 16:30

Pozz cure.. Ja sam malo manje aktivna ovdje, nekako mi se lakše snači na fejsu, a i bila sam totalni okupirana  tim povišenim šećerom nakon ogtta.. Mjerila 6 put dnevno, i na kraju me stavila na strogu dijetu.. 😐 Nadam se da ste sve dobro.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.