Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    01. Veljača 2022. 08:28

Joa jos sam uvijek zadnja na listi. Svau puta gledam jesam li se imalo pomakla prema gore ali ne, lijepo stojim zadnja u redu 

MMMartinaaa
    01. Veljača 2022. 08:31

Jutro svima! Demetria & Atina: drago mi je da su pregledi prošli u redu. 🥰
    Dečko je sinoć imao epizodu polu mjesečarenja, mislila sam da me netko pokušava ugušiti dok spavam, a to je on grabio rukama po meni i nešto mumljao...znači srce mi je stalo...onda smo se svi razbudili od šoka, uključujući i bebolinu pa nije bilo spavanja nekih sat i po dok nisam k sebi došla. 
    Nije mi suđen dobar san u ovoj trudnoći čini se. 🥱

Visibaba07
    01. Veljača 2022. 08:58

Jutro cure 😊
    Sretno danas na pregledima :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Bobica91
    01. Veljača 2022. 09:52

Vazem se odprilike svakih 7 dana cisto da vidim kako  ide ali kako god ja pazim kile idu gore. Ja sam na + 8 od pocetka. 18 tjedana sam danas. S tim da prvih 12 tjedana od mucnina nisam mogla jest nis osim kruha ali doslovno i dobila 5.  Kako vi stojite sa kilama?
    Ja sam niska 159 tako da sam vec na 62 kile. Znam da ce to sve otic jer sam sve skinula i u prvoj nego si mislim kako cu vjerovatno ic na porod kao slon.

Ariel
    01. Veljača 2022. 09:57

ima333

Curke, svi nalazi bi vam trebali biti na e-gradaninu. To si slozite i sve imate gore. Ja tamo sve pratim, stave svaki nalaz. Nalazi najcesce dodu i par dana prije nego sto nam kazu da ce biti gotovi.
    Sto se tice coca cole, ja sam si ju bila nasipala u malu casicu od rakije, da ne dodem u napast. 😊 Pila sam samo kad sam mucnine imala, kad mi nista drugo nije pomagalo i to colu zero.

JA zivim u austriji tako da ja nikako preko e-gradani ne mogu do nalaza  ja moram tu inzistirat na njima i cesto se ne sjetim 

MMMartinaaa
    01. Veljača 2022. 10:02

Bobica91

Vazem se odprilike svakih 7 dana cisto da vidim kako ide ali kako god ja pazim kile idu gore. Ja sam na + 8 od pocetka. 18 tjedana sam danas. S tim da prvih 12 tjedana od mucnina nisam mogla jest nis osim kruha ali doslovno i dobila 5. Kako vi stojite sa kilama?
    Ja sam niska 159 tako da sam vec na 62 kile. Znam da ce to sve otic jer sam sve skinula i u prvoj nego si mislim kako cu vjerovatno ic na porod kao slon.

Ja sam na +6, sad sam u 23tt. Meni se čini nekako puno...Iako stvarno jedem kuhano, ali pretjeram sa slatkim. Tako da sam baš odlučila od danas pripaziti i smanjiti slatkiše (kekse, čoksu i nutellu). Ako to maknem osjećat ću se puno bolje. Ja sam krenula s 57kg, tako da se to ne vidi na meni puno jer imam 173cm, ali nije zdravo toliko slatkog, a još s mamine strane svi dijabetičari + bliži se OGTT. 

Ariel
    01. Veljača 2022. 10:07

MMMartinaaa

Bobica91

Vazem se odprilike svakih 7 dana cisto da vidim kako ide ali kako god ja pazim kile idu gore. Ja sam na + 8 od pocetka. 18 tjedana sam danas. S tim da prvih 12 tjedana od mucnina nisam mogla jest nis osim kruha ali doslovno i dobila 5. Kako vi stojite sa kilama?

Ja sam na +6, sad sam u 23tt. Meni se čini nekako puno…Iako stvarno jedem kuhano, ali pretjeram sa slatkim. Tako da sam baš odlučila od danas pripaziti i smanjiti slatkiše (kekse, čoksu i nutellu). Ako to maknem osjećat ću se puno bolje. Ja sam krenula s 57kg, tako da se to ne vidi na meni puno jer imam 173cm, ali nije zdravo toliko slatkog, a još s mamine strane svi dijabetičari + bliži se OGTT.

Pazi ovo ja bas sad gledala. Imam vocni jogurt i imam kinder milch snitu. Vodni jogurt ima manje proteina, 5 grama vise secera i 30 kalorija vise od kinder milk snite. Pa tko je tu lud? 
    Mislim zelis nesto da ti malo trbuh ublazi do rucka koji je za par sati i mislis si uzet cu nesto zdravije - jogurt (imala sam samo vocni). Eto reko idem vidjet razliku na kraju ispadne da je nezdraviji od neke kinder milk snite. Ludo!
    Najcesce pojedem jabuku ili bananu. Ali eto tamo di mislim da ima manje secera ispadne da ima vise. 

Visibaba07
    01. Veljača 2022. 10:07

Meni je super taj e građanin tamo sve vidim,nemoram zivkat dr oko nalaza,ona nazove ako nešto nije dobro..
    Dali ste sve dobile trudničku knjižicu? Ja nisam 😒

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    01. Veljača 2022. 10:09

Ariel

MMMartinaaa

Bobica91

Ja sam na +6, sad sam u 23tt. Meni se čini nekako puno…Iako stvarno jedem kuhano, ali pretjeram sa slatkim. Tako da sam baš odlučila od danas pripaziti i smanjiti slatkiše (kekse, čoksu i nutellu). Ako to maknem osjećat ću se puno bolje. Ja sam krenula s 57kg, tako da se to ne vidi na meni puno jer imam 173cm, ali nije zdravo toliko slatkog, a još s mamine strane svi dijabetičari + bliži se OGTT.

Pazi ovo ja bas sad gledala. Imam vocni jogurt i imam kinder milch snitu. Vodni jogurt ima manje proteina, 5 grama vise secera i 30 kalorija vise od kinder milk snite. Pa tko je tu lud?
    Mislim zelis nesto da ti malo trbuh ublazi do rucka koji je za par sati i mislis si uzet cu nesto zdravije - jogurt (imala sam samo vocni). Eto reko idem vidjet razliku na kraju ispadne da je nezdraviji od neke kinder milk snite. Ludo!
    Najcesce pojedem jabuku ili bananu. Ali eto tamo di mislim da ima manje secera ispadne da ima vise.

Znala sam da voćni jogurt ima šećera i nije najzdravije opcija ali nisam mislila da ima više kalorija od kinder Milka,možda ovo nisam trebala pročitati da nebi sad zamijenila jogurt sa kinderom 😆😆

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Ariel
    01. Veljača 2022. 10:25

Visibaba07

Meni je super taj e građanin tamo sve vidim,nemoram zivkat dr oko nalaza,ona nazove ako nešto nije dobro..
    Dali ste sve dobile trudničku knjižicu? Ja nisam 😒

Ja sam dobila knjizicu i unutra mi sve pise. I od kojeg tjedna na koji pregled moram i sto treba kontrolirat. Zapisuje mi vrijednosti nalaza i sve samo je problem sto su mi pregledi toliko rijetko da nikako doc do tih podataka 

Visibaba07

Znala sam da voćni jogurt ima šećera i nije najzdravije opcija ali nisam mislila da ima više kalorija od kinder Milka,možda ovo nisam trebala pročitati da nebi sad zamijenila jogurt sa kinderom 😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.