Meni je u petak pregled i što se više bliži to mene veća panika vata… Stalno se mislim jeli sve u redu, gledam drobić, pipam nebi li nešto osjetila, ali ništa…
Od simptoma i dalje ništa! Neznam što ću od sebe više… Pokušavam se okupirati s nečim, ali više ništa ne pali…
Koliko ti je sad? Nemas traku s tjednima T pa je malo tesko popratiti
Što se tiče ovih pregleda ja nisam radila prenatalni, a ni anomaly 🤔 vodim T privatno i nisam ga uopće pitala jer sam zaboravila, ali on je na svakom pregledu detaljan i pokazuje sve organe, prstiće, nogice, rukice i bas sve tako da evo ne znam uopće. Pitat ću na idućem pregledu ako ne zaboravim 🤦♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Samoja ne brini se,sve će biti u redu 🤞koliko si sad ti tjedana? Vidim da Nemas trakicu
------
Cure jos nesto ima sad baby centar akciju za robicu ako kome treba za bebice,poklone,stariju djecu 20%na 2 kupljena artikla ,30%na 3 i 40%na 4 kupljena ja sam bila po neki poklon za rođendan i svasta sam nasla i imaju divnu robicu i za 40% se isplati vidjela sam dosta trudnica je uzimalo tako za novorođenče setove i slično..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Anushka i sad se zali svima kako je loše tamo i neudobno kad god pričamo,sva sreća da su nam extra renovirali rodilište pa će biti ovaj put sigurno mu bolje🤣🤣🤣🤣
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Meni je u petak pregled i što se više bliži to mene veća panika vata… Stalno se mislim jeli sve u redu, gledam drobić, pipam nebi li nešto osjetila, ali ništa…
Od simptoma i dalje ništa! Neznam što ću od sebe više… Pokušavam se okupirati s nečim, ali više ništa ne pali…
Što se tiče ovih pregleda ja nisam radila prenatalni, a ni anomaly 🤔 vodim T privatno i nisam ga uopće pitala jer sam zaboravila, ali on je na svakom pregledu detaljan i pokazuje sve organe, prstiće, nogice, rukice i bas sve tako da evo ne znam uopće. Pitat ću na idućem pregledu ako ne zaboravim 🤦♀️
Evo nas, 16 tjedan...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Evo nas, 16 tjedan…
Bit će sve dobro. U tom nekom periodu ostanes bez simptoma, a jos ne osjetis bebicu 😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
taman sam htjela reći, ja sad u petak punim 17 tjedana, jedino od simptoma što osjetim je bol u trbuhu kao da me rastežu. ali bebicu niti osjetim a i čitala sam da se to 19,20 tjedna niti ne moze osjetiti. pa znam da sam sinoć vidjela da je jedna cura napisala koja je 3 dana iza mene da joj je beba full aktivna.
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Moj je također rekao da će biti na porodu, naravno ako će to mjere dopustati😵 sto se tice posjeta, vec vidim da ce nama stalno biti puna kuca, em ce biti ljeto, toplo i doslovno nas vec gnjave kad će beba jer smo se vjenčali mladi i doslovno svi jedva čekaju😂 preživjeli su drugi valjda ćemo i mi😂
Imam jedno pitanje, jel vas ima da uzivate u kupkama? Ja osobno doma imam samo tus, a toliko se volim opustiti u kupki..sad ćemo na vikend da se malo opustimo i rezervirala sam odma sobu s kadom 😂 pa znam da se ne smijem bas u vrućoj vodi koju obožavam… Ali eto da pitam vas😇
Ja isto jako volim bit u vrucoj vodi i kadi ali mi je doktorica rekla jedno veliko ne za to! Rekla je da mogu na bazene ali samo u onaj veliki olimpijski bazen di je voda haldnija. Da je topla voda raj za bakterije i da nije dobro da su trudnice u vrucoj vodi.
Da tako cesto trudnice mogu dobit razne bakterijske upale dole i da nikako ne peporuca. Da se samo tusiram i to je to.
Sad naravno, svatko ce napravit kako zeli ali ja ju evo slusam.
jos mi je napomenula nikako koristit one bath bombs.
Problem je što od prvog dana nemam nikakvih simptoma, tako da nikako se opustiti... Uvijek u glavi kaos... Koliko god se bojim pregleda toliko ga jedva čekam... Al drobić se vidi, ali kako naše ženske glave rade, to je sigurno jer sam se udebljala! 😂
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Problem je što od prvog dana nemam nikakvih simptoma, tako da nikako se opustiti… Uvijek u glavi kaos… Koliko god se bojim pregleda toliko ga jedva čekam… Al drobić se vidi, ali kako naše ženske glave rade, to je sigurno jer sam se udebljala! 😂
gle meni se isto fino trbuh vidi, i to u zadnjih možda 3 tjedna je samo iskočio. i to stezanje i rastezanje iznutra.
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Samoja koji si tjedan?