Da se nadovežem na muževe. Moj je prekrasan i stvarno s njim mogu doslovno o svemu, sve ga zanima. Ali nekad ima previše vremena za sve pa ga moram pogurivati. Vjerujem kad već krenem i više stupnjeve trudnoće da će se ipak malo trgnuti iz pasive, da mu ne moram stalno hopsati po glavi 😂
Demetria jučer sam slušala predavanje o dojenju i hvala ti puno na preporuci, stvarno sam puuno toga saznala i iznenadila se i za neke mitove u koje sam i ja vjerovala. Stvarno želim biti uspješna u dojenju, a mislim da mi je ovo puno pomoglo. Preporučam ostalima da poprate rodine radionice ☺️
Mene jučer toliko bolio donji lijevi dio trbuha, baš vrlo nisko. Sva sam se isprepadala, ali nadam se da je to samo pritisak od bebe. Doslovno mi se do prosle subote nije vidio stomak, a onda odjednom samo hop i iskocio je skoro duplo 😂
Nego cure, ja vec nekoliko dana nisam osjetila nikakav grc dole, nikakvo ko sirenje. Simptomi mi polako odlaze i malo sam isprepadana sad jer imam osjecaj ko da se nista ne desava. A to je meni malo cudno jer znam da se sve siri. Bas polako postajem nervozna, pred taj pregled koji je u ponedjeljak. Isprepadam se, pa se smirim i tako u krug cijeli dan.
Meni su svi simptomi nestali oko 12tt. Od bolnih grudi, grčeva i mučnina. To je jednostavno tako, sad me samo boli trtica i ne znam jel ona ima veze sa širenjem ili ne. Ali ostalo ko da nisam trudna tako da ne brini, to je normalno tako.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Nego cure, ja vec nekoliko dana nisam osjetila nikakav grc dole, nikakvo ko sirenje. Simptomi mi polako odlaze i malo sam isprepadana sad jer imam osjecaj ko da se nista ne desava. A to je meni malo cudno jer znam da se sve siri. Bas polako postajem nervozna, pred taj pregled koji je u ponedjeljak. Isprepadam se, pa se smirim i tako u krug cijeli dan.
Meni su svi simptomi nestali oko 12tt. Od bolnih grudi, grčeva i mučnina. To je jednostavno tako, sad me samo boli trtica i ne znam jel ona ima veze sa širenjem ili ne. Ali ostalo ko da nisam trudna tako da ne brini, to je normalno tako.
skoro tako je i meni. Mene jos malo bole grudi ali jucer me bolila trtica malo. Ne znam isprepadana sam ako osjetim bolove, pa se isprepadam ako ne osjetim, ove trudnoce nakon gubitna su bas stresne neki puta. Pokusavam ne analizirat ali mozak radi svoje, iako ovaj puta nista ne googlam, google je najveci neprijatelj. Toliko glupih informacija, i netocnih. Uzas.
Ali dobro, jos par dana i onda cemo vidjet je li sve ok, ja mislim da je sve u redu, inadam se da ce tako ostat. Nema smisla razmisljat negativno o svemu.
Meni ti je u 12tt sve prestalo, a dojke su me i ranije prestale boljeti. Evo doslovno do ove subote mi je sve stagniralo, a onda naglo trbuh hop, osjetim lagane kao mjehurice i pritisak tako da je to valjda dobar znak.
Prekosutra mi je pregled koji nikako docekati
Jutro cure 😊
Dobrodošla Ema :)
Jooj kod mene da je dečko isto bi imali problema oko imena..ali sigurno ćete naći neko koje vam se sviđa..
Šta se tiče mog partnera njemu treba jako dugo da "procesuira" neke situacije,tako i tu da će postati tata,iskreno nisam ni ja još svjesna a on je muško..
Ali podržava me u svemu,znam da će mu trebati duže dok odluči promjenit pelenu npr ali sigurna sam da će i to napravit kad dođe vrijeme za to..inače je jako pedantna osoba i sve mora bit savršeno kod njega tako da bi to presvlačenje moglo trajati godinama 😆
Pomaže mi puno oko svega već sada,kućanski poslovi zajednički ma ništa mu nije problem osim kuhanja ali nemogu se žalit barem sve voli inije picajzla u kuhinji 😁
Sretno danas cure 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Meni su isto tako oko 13/14 tjedna nestali svi ti prvi simptomi, baš je bilo jedno vrijeme neko zatišje, a onda je počeo pomalo rasti stomak pa sam osjetila to širenje maternice, kao zatezanje dolje, a onda još malo kasnije sam krenula osjetiti i bebu iznutra, sad ga već svaki dan osjetim kako se miče unutra, lakše je kad se nešto osjeti
Prva trudnoća
Dolazi nam dečkić 💙
Termin: 30.5.2022.
Jučer smo pričale o prematalicama iz Ikee,došla mi je poruka da su raspoložive od danas pa ako nekomw treba :)
Pričam o onoj koju ima Atina i može doć u različitim bojama :)
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Jutro svima., sretno curama na pregledima danas. Sad sam čitala unazad 10 ili 15 stranica tako da nisam upamtila tko je pitao za što, ali evo napisat ću koliko se sjećam o čemu jr bilo riječi.
Ja sam se jučer cijepila drugom dozom pfizera. Prvu dozu sam primila oko 16.tt i sad drugu u 24tt., Noćas cijelu noć nisam spavala.... Još je muž hrkao cijelu noć kao bonus pa sam ja na kraju završila u dnevnom na kutnoj. Živa sam se izlomila... Danas sam odlučila odmarati na najjače... Ruka me lagano boli, ali manje nego poslije prve doze.. Beba je aktivna, tako da sam se malo smirila što se toga tiče.
Što se muža i trudnoće i priprema za bebu tiče drago mi je kad vidim kako se nrki muževi trude i sudjeluju u svemu.
Moj nije takav.. Priej trudnoće je govorio da želi samnom i na porod, iako sam ja bila protiv toga, sad se ušutio. Samo viče kako on ništa nezna oko beba, ovo ono.. Kako ja znam..a ja znam jer istražujem, čitam... Moram priznat da mi je teško kad vidim da se reklamiraju dječje sobice... Mi smo u malom stanu kod njegovih roditelja i sumnjam da će se išta promijeniti dok beba dođe.. Ja samo želim da imam kutak gdje mogu staviti onaj krevetić koji ima ladice sa strane, kao što ste stavljale ovdje.. Neznam jel to do trudničkih hormona ili do čega, ali zaista bi htjela da kad dođemo beba i ja kući budemo nas troje, navikavamo se na situaciju u , a ne svi okolo koji će stalno dolaziti...
Jutro cure,
Iznenadim se nekada kako ste aktivne pa imam stivo od najmanje par strana procitati 🤣
Cestitam svima na dobrim pregledima. Stvarno je lijepo vidjeti da se sve drzimo dobro i da nema nekih vecih komplikacija.
**
Sto se muzeva tice - danas nam je 10-ta godisnjica veze 😁 idemo na rucak proslaviti, posto se jos uvijek ne mozemo osloniti na moj zeludac za vecere 🤣
Mi smo rjesili sve po ps-u, od fakulteta, poslova, vlastitog poduzetnistva, stambenog pitanja pa evo sada i bebac. Ja djecu obozavam i tu ideju majcinstva ali sam rekla da cemo taj korak napraviti kad on bude spreman biti otac. A pod otac ja smatram sve ono sto majka radi, osim naravno dojenja 🤣 i evo mislim da smo sada spremni biti roditelji. Nece nikad biti idila, ali do neke zajednicke zrelosti smo morali doci.
**
Pustite da vrijeme napravi svoje, kad se bebice rode mislim da se i majkama sve okrene naopako koliko god se pripremale a kamoli ne ocevima.
**
Sta se tice simptoma, evo, mislim da mojim mukama i zgaravicama lagano tek sada dolazi kraj. Sada mi je najveci simptom zicanje u trbuhu nisko i bolovi od rastezanja valjda. Ne brinem se jer osjetim vec curetka lagano i plus jednom dnevno mi se javi s baby watcherom.
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Moj suprug je kupio knjigu “trudnica, dan po dan” i svaki dan cita sto se desava. Onda googla, gleda, trazi. Napravio je tablocu kolica koja mu se najvise svidaju i koja su najisplativija. Onda sad planira ic na test iako je 3 puta cijepljen da moze sa mnom na kombinirani probir. Pustili su ga do sad svaki puta na pregled i svako jutro mi daje inekcije heparina.
Divan je i sve prati, sve ga zanima i 110% je u tome. Jako se veseli. Jos kaze kko sad radi od doma, da ce i dalje radit jer kad rodim trebat cu se ja odmarat pa ce on brinut za bebu kad ce se meni spavat.
Cak se vec raspitao za vrtice i pogledao koliko ce mi iznosit porodiljni. Cak ide i sa mnom u setnje, neki puta me i tjera. Stvarno ga mogu samo hvalit. 😍
Na kojem stablu takvi muževi rastu i zašto tek sad saznajem? 😝😂
Moj je tak ležeran. Čak je jednom dok su ga pitali rekao da neće samnom u rađaonici. On si je mislio malo profeštati dok se ženica muči 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji