Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    03. Prosinac 2021. 16:28

Atina25

Ina85 Ja ga nisam kupila al imas na netu budu na popustu :) Btw jel ja to vidim da si već u 9om tjednu sta je super?

Je vec sam 8 +4 .ova traka dolje pogresno pokazuje 🤷‍♀️  Pregled imam 9.12 pa se nadamo najboljem. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Didi4321
    03. Prosinac 2021. 17:57

Cestitam na urednim pregledima 
    Visibaba bravo za urednu panoramu. Bas super da cete imati gender reveal party 
    Sweety cestitam na deckicu 
    Cure, kako ste vi s pamcenjem i koncentracijom? Ja se osjecam gluplje od plavusa iz viceva, ko zlatna ribica sam

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

MfrauM
    03. Prosinac 2021. 18:06

Didi ja kad sam skuzila da sam poglupila isla sam raditi test 🤣. E al bas ono ko u nekoj maglici živim, zaboravljamo  gledam ko tele.
    A što se plakanja tiče, u srijedu sam se rasplakala jer su ugasili Božićne lampice na vlaskoj u 7:01 a ja nisam stigla do Zrinjevca i što je sa onim ljudima koji rade od 9- oni nemaju priliku vidjeti upaljene lampice za početak dana. Tulila sam do Zrinjevca i onda sam skuzila da tamo gore, ali hladna nijansa pa još gora dreka. Muž nije mogao vjerovati.  A tek sam počela, do kraja tko preživi pricat će.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Marijanaaa12345
    03. Prosinac 2021. 19:08

Pozdrav drage cure, sta mislite dali mi je pametno planirati vjencanje za 9 mjesec ako je termin poroda 27.5., hocu li se do tada oporaviti i dali bi to moglo biti izvedivo s djetetom od 3-4 mjeseca?

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ariel
    03. Prosinac 2021. 19:18

Marijanaaa12345

Pozdrav drage cure, sta mislite dali mi je pametno planirati vjencanje za 9 mjesec ako je termin poroda 27.5., hocu li se do tada oporaviti i dali bi to moglo biti izvedivo s djetetom od 3-4 mjeseca?

Svaka cast ako to uspijes. Suprug i ja smo se ozenili u 9mj prije godinu dana. To planiranje je toliko stresno, jos se obitelj pocne gurat u sve. Haljinu sam morala trazit 7mj prije jer da sam isla kasnije nista nebi nasla. Na kraju mi je jos korona dosla i nismo znali hoce li sve zatvorit. 3 dana nakon svadbe sve u Zagrebu se zatvorilo. I da otkazalo nam je oko 100 ljudi, i to 2 dana prije. Kaos kaos. 
    Tako da uspjet ces sve ako umas dobar support sustav oko sebe i akonse slazes sa cijelom obitelji. Kod organizacije svadbe (u 90% slucajeva) svaki clan obitelji zeli da bude po njegovom iako nije njihova svadba.

Teab
    03. Prosinac 2021. 19:41

Ariel kojeg 9? Ja i muz prosle godine 4.9. Kad se sjetim stresa i muke al nisam pozalila osim s vjencanicom al dobro super je ispalo,sad me pak brine da ne pokupim koronu 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ariel
    03. Prosinac 2021. 19:49

Teab 12.9.2020. Bilo je uzasno. Jos zivimo u austriji, nismo mogli preko granice. Mama je sve sredivala i pomagala. Jos me bilo najvise strah da me nece pustit preko granice na vlastito vjencanje. Moja kuma je bila toliko pod stresom da je dobila onaj herpes zoster i od toga ju je kicma zastekala. Uglavnom, organizacija je puno posla i stresa

Visibaba07
    03. Prosinac 2021. 20:12

Marijanaaa12345

Ja sam isto razmišljala o tome,meni je termin 15.06..kad bi se udavala bilo bi to u 9 mjesecu,ali na kraju smo odustali.Bojim se da se neću stići oporavit da će to sve bit novo meni i dečku,tako da smo odustali od toga za sada..vjerovatno ćemo krstiti i vjenčat se kad dijete bude imalo godinu dana,mislim da će tako ipak biti lakše..
    U međuvremenu možda odemo samo do matičara,ali ja nisam nekako za to pa još nismo odlučili ☺️
    Tebi u svakom slučaju sretno 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Demetria
    03. Prosinac 2021. 20:32

Marijanaaa12345

Ja sam se vjenčala davno ali isto smo muž i ja planirali svadbu 700 km dalje i dobra organizacija je bila ključna.
    Jer smo iz Splita sve organizirali u Osijeku.
    Na kraju je sve dobro teklo do zadnjeg tjedna.
    Otišla sam ranije u Slavoniju pripremiti sve jer muz se netom prije zaposlio pa nije imao slobodno.
    I onda je krenuo show.
    Tri puta sam se rasplakala i to sve zbog svekrve.
    Vjenčanje je bilo lijepo ali sve prije toga i taj dan je bio veliki stres.
    Zato mi je jasno zašto u Americi zapošljavaju organizatore vjenčanja. Jer onda ne moraš slušati rodbinu kazes obratite se njemu a oni sve ignoriraju i slušaju mladence.
    Uglavnom da se vratim na temu dosta cura u mojoj grupi jesenskih beba se udavala netom prije poroda ili tek iza 6mjeseci od poroda kad bebica krene jesti dohranu pa može bebicu i netko drugi nahraniti ili kad napune godinu i prohodaju pa vise ljudi se može brinuti opet za nju njega.
    Ovako kad su mali su dosta ovisi o nama.
    A da ne pričam o grčevima i regresiji sna u 3-4 mjesecu i skokovima.

Ako radite male svatove go for it.
    Ako radite velike malo razmislite

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Teab
    03. Prosinac 2021. 20:35

Ariel joj uzas mogu mislit kak ti je bilo jer i ja sam bila pod stresom koja sam bila u Hrv di nebi ti

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.