Koristite li baby fetal doppler - ili baby watcher ga zovu. Ako da. Gdje ste ga narucile? Koliko novaca? Vidim svakakvih ponuda pa nisam pametna
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Pozdrav cure,
Jednom prilikom sam vam napisala kako se ne mogu nicem veseliti zbog mucnina, boli i slabosti. Sada mi je to sve najmanji problem. Ginekolog me zvao i kaze kako mi je tsh povisen (5,5) a nikad prije nije bio. Uz to takoder imam 'neku infekciju' kod nalaza urina, ali kaze da je bolje napraviti urinokulturu 3 puta tjedno prije antibiotika. Sada me muci to sto cu saznati sta je s infekcijom tek za 10 dana 🤨
Evo sad je proradila velika zabrinutost i neki osjecaj nemira. Povracala bi 20 puta dnevno ako treba, samo da je sve ok 😔
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Hvala vam cure. 🥰🥰🥰
Nasa curica ce dobiti bracu, bas smo sretni. Ma i da je curica, dvije seke. Isto lijepo. Mi smo imali pripremljena imena i za curicu i za decka. Hehe, pripremili se
Bok curke!
Prije svega čestitke na lijepim pregledima, Sweety čestitke na deckicu! 👣💙
Moj pregled je također prošao super, sve se razvija kako treba, beba je bila u bočnom, sjedećem položaju i dosta se skrivala u posteljici 🙈 Doktorica je rekla da se mozak simetrično razvija, vidi se kralježnica, plućna krila, želudac, srceko…
Na sljedećem pregledu bi trebali raditi anomaly, odnosno u detalje proći svaki organ.
❤️💓❤️💓
Hvala puno 🥰🥰
I tebi cestitke na dobrom pregledu ❤
Pozdrav cure,
Jednom prilikom sam vam napisala kako se ne mogu nicem veseliti zbog mucnina, boli i slabosti. Sada mi je to sve najmanji problem. Ginekolog me zvao i kaze kako mi je tsh povisen (5,5) a nikad prije nije bio. Uz to takoder imam 'neku infekciju' kod nalaza urina, ali kaze da je bolje napraviti urinokulturu 3 puta tjedno prije antibiotika. Sada me muci to sto cu saznati sta je s infekcijom tek za 10 dana 🤨
Evo sad je proradila velika zabrinutost i neki osjecaj nemira. Povracala bi 20 puta dnevno ako treba, samo da je sve ok 😔
Nemoj se sekirati unaprijed. TSH zna često skočiti u trudnoći, i ženama koje do tada nisu imale problema. Srećom on se vrlo lako regulira terapijom. Moja prijateljica je isto bila na Euthyroxu dok je bila trudna, kako je rodila, štitnjača se vratila u normalu i nema potrebe da i dalje pije lijekove.
A nažalost te beštije u urinu su isto česta boljka trudnica, i sve se to da riješiti. Dok čekaš na nalaze urinokoluture, pij što više tekućine, a možeš uzeti i u ljekarni demanozu, ona ti je prirodna i mogu je konzumirati i trudnice. Držim fige da brzo prođe!
Pozdrav cure,
Nemoj se sekirati unaprijed. TSH zna često skočiti u trudnoći, i ženama koje do tada nisu imale problema. Srećom on se vrlo lako regulira terapijom. Moja prijateljica je isto bila na Euthyroxu dok je bila trudna, kako je rodila, štitnjača se vratila u normalu i nema potrebe da i dalje pije lijekove.
A nažalost te beštije u urinu su isto česta boljka trudnica, i sve se to da riješiti. Dok čekaš na nalaze urinokoluture, pij što više tekućine, a možeš uzeti i u ljekarni demanozu, ona ti je prirodna i mogu je konzumirati i trudnice. Držim fige da brzo prođe!
Hvala ti 🤗
Poslusat cu savjet svakako.
Usput, nisam javila za sljedeći pregled da upišeš - 17.12 😁
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Sweety čestitke na dečkiću i ostalim curama čestitke na urednim pregledima ❤ I ja sam cendrava od kad sam trudna 🙈 i inace sam po prirodi pekmez al ovo je sad neki skroz drugi level 🤣🙈
Ina mi koristimo baby watcher. Koristili smo ga i u prvoj trudnoći a jučer smo ga prvi put upalili u ovoj trudnoći I već smo uspjeli cuti srceko ❤ Odlična spravica za umiriti i nahraniti dušu ❤ I da, kupljen je polovan na njuškalu..
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Pozdrav cure,
Bitno da ste skuzili na vrijeme da ti uvedu terapiju ako se pokaže potreba za tim. Bit će sve ok 😘
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Visibaba čestitam na urednom testu, najbitnije da je on ok a za spol lako. Iako ćeš ubrzo i ti saznati 🤗
Sweety čestitam ti na dečkiću 💙
Mmmartina čestitam ti na urednom pregledu 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ina85 Ja ga nisam kupila al imas na netu budu na popustu :) Btw jel ja to vidim da si već u 9om tjednu sta je super?
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji