Evo nas 🍀 jučer sam pisala da je beba kasnila 5 dana, jer ja inače imam duže cikluse ali evo danas je točna u dan za 12+5. Sve je tip top. Velika beba 6.38cm. Idući pregled 17.11 kad bi mogli saznati i spol 🥰
Od početka trudnoće sam dobila 0.60 dkg🙆
Tooooo 💪💃💪💃 čestitaaaam 🥰🤩
Tea koji neprofesionalizam. baš mi je žao da su te bezveze tako uplašili. Hvala Bogu pa je sve u redu 🙏☺️
Betty ima li što novoga kod tebe u vezi termina?
Atina kako si ti danas? Jesi uspjela što odspavati po noći?
Cure ide jedno glupo pitanje 😅 Kak bih ja znala imam li trudnički trbuh ili jednostavno masni trbuh? 🤔 Meni je trbuh dosta iskočio. Nocas me čak pidžama toliko tiskala da nisam mogla spavati. Majice ne prekrivaju trbuh, hlače jedva navučem iznad trbuha.
Kako nikad nisam imala problema s težinom zapravo ne znam nije li to možda samo zato jer sam se u ovih par tjedana već 2kg udebljala 🙈😅
Kad ste vi u prvoj trudnoći imale trbuh? (Nemojte mi pliz reći da tek u 5.mjesecu trudnoće 😅)
Pepsi ne znam ništa,sa Humane će me zvati tek iza prvog da mi kazu termin,a kod privatnika se nisam naručila za idući tjedan...htjela bi,ali ako me naruče i ovi sa Humane za sljedeći tjedan onda sta?ne znam...
Meni je u prvoj trudnoći jako rano iskočio trbuh,valjda sam takve građe..jasno da to nije bila beba,nego se sve nešto raširilo prema naprijed,a malo kasnije bome na sve strane🤣🤣🤣
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Pepsi ja spadam u skupinu onih punijih,jačih cura cijeli život..uvijek sam bila jača..ali trbuh iznad pupka dok stojim je je uvijek bio ravan...
Danas sam 12tt i već par tjedana ne stanem u svoje traperice..tak dio iznad pupka mi je baš nabubrio neznam kako da se izrazom točno..po kilaži nisam dobila još ništa 😒 ali meni se trbuh već vidi..
Kažu da se u drugoj trudnoći i kod punijih cura vidi brže nego kod ostalih..ali evo mene baš zanima kako je drugim curama,javite se,rastu li trbuščići? 🍀😆
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Evo i mene s pregleda, mjerili smo NN koji je 1,1 mm, sve super. Vidi se nosna kost, srce tuče ko veliko, beba aktivna. Sljedeći pregled na kojem se bude moooožda vidio spol (nadajmo se) je 23. 12., taman pred blagdane 😁🎄
Što se tiče trbuščića, rekla bih da je počeo rasti (12+5 smo danas). Drugi to ne kuže, netko bi mislio da sam se pošteno najela, ali dragi i ja baš vidimo, cijeli dio ispod pupka je iskočio i sa strane se zaokružujem polako.
29 god., dulji ciklusi
11. 10. - debeli➕
21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
26. 11. Nn ✔
I da, veli dr. da hematoma više nema, no do 16. tt (do sljedećeg pregleda) i dalje pijem Duphaston, mirujem i nema odnosa.
29 god., dulji ciklusi
11. 10. - debeli➕
21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
26. 11. Nn ✔
Teakoji neprofesionalizam. baš mi je žao da su te bezveze tako uplašili. Hvala Bogu pa je sve u redu 🙏☺️
Bettyima li što novoga kod tebe u vezi termina?
Atinakako si ti danas? Jesi uspjela što odspavati po noći?
Cureide jedno glupo pitanje 😅 Kak bih ja znala imam li trudnički trbuh ili jednostavno masni trbuh? 🤔 Meni je trbuh dosta iskočio. Nocas me čak pidžama toliko tiskala da nisam mogla spavati. Majice ne prekrivaju trbuh, hlače jedva navučem iznad trbuha.
Kako nikad nisam imala problema s težinom zapravo ne znam nije li to možda samo zato jer sam se u ovih par tjedana već 2kg udebljala 🙈😅
Kad ste vi u prvoj trudnoći imale trbuh? (Nemojte mi pliz reći da tek u 5.mjesecu trudnoće 😅)
Jojj. Ja sam inače salasta i uvijek sam imala salast trbuh, ali sad mi se nekako čini kao da je drugačiji. Ne znam jeli još prerano jer sam tek 12tt. Ali eto. Haha
Cure iz Zga moram vas upozorit na polikliniku Mazalin iz koje sam ja izasla skoro pa uplalana 12.11. Dosla ja na nifty i ajmo mi odma uzv reko ajd kaj sad,OGROMNA POGRESKA. Cim smo krenile s uzv ona meni vidim povecan mjehur na bebi i suti i kad sam pitala sto to znaci,dobila sam kratak odgovor moze bit anomalija bubrega a nemora bit nista ja si mislim kaj sad. Nis mi ne govori osim toga i na moje pitanje trebam li se brinut oko toga samo sto doticna nije rukom odmahnula. Vadena mi krv i puf daj pare dovodenja bok. Gledam u nalaz u kojem pise megacista velicine neznam vise ni koje. MEGACISTA halo. Narucujem se ja u Petrovu radi predostroznosti. Dodem danas u Petrovu i kaze meni dr: gospodo ali ja tu nista ne vidim. Moj bebonja je u redu raste i ljepo se razvija. Ali hocu rec takva jedna poliklinika koja glasi kao dobra posalje trudnu zenu kuci s nalazom MEGACISTE pa si ti Tea misli a zapravo je mali imao pun mjehur i samo to. Mazalinka vise nikad jer mi je u ta 3,4 tj jedna doktorica oduzela 5 godina zivota.
Uh... Grozno za pročitati... Ja isto vodim trudnoću u spomenutoj poliklinici, mada evo nemam ništa loše za reći, doduše nisam kod dr. Mazalin, nego kod druge.
Cestitam na urednim pregledima
Teab zao mi je sto si imala lose iskustvo. Ja sam jako zadovoljna s poliklinikom Mazalin, ona me vodila ginekoloski, a sad prenatalno druga dr iz tima.
Meni je trbuh natecen kao da sam cijelo vrijeme prezderana i puna plinova i mislim da je to od utrogestana, a trudnicki se vidi sasvim malo u pubicnom podrucju da se ispupcilo. Sad kako cu uskoro prestat s utrogestanom ocekujem da ce natecenost trbuha prestati.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Meni se u prvoj trudnoci vidio jako malo sa 16tj. Tek sa 20 je bio vec uocljiv. A sad moram rec da ga vec primjetim.. ali kao da sam se najela stoji. Jos uvijek ne prolazim ko trudnica.. hahah..
🧔39
👧31
Sortiraj odgovore
Najstariji