Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    18. Studeni 2021. 13:45

I cestitam na uspješnom pregledu Sweety
    Iz koje si drzave?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Tinkica27
    18. Studeni 2021. 14:24

Sweety čestitam na dobrom pregledu! 
    Nikki  Meni moja doktorica baš dugo radi ultrazvuk i sve mi objasni.. Bebica je prošli puta baš bila aktivna, stalno je micala ručicama i nožicama, vrtila se.. 🥰🥰

marta96
    18. Studeni 2021. 14:28

Curke kak ste sa simptomima? Meni je danas 11+4 makar mi kasni sve oko 5 dana mislim, ali danas su me skroz cicke prestale boljeti, dosta čudan osjećaj🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Tinkica27
    18. Studeni 2021. 14:45

marta96

Curke kak ste sa simptomima? Meni je danas 11+4 makar mi kasni sve oko 5 dana mislim, ali danas su me skroz cicke prestale boljeti, dosta čudan osjećaj🤷‍♀️

Ja sam 14+4 i još uvijek imam dosta jake mučnine..  Više ne povraćam hvala Bogu. Osjećam neku napetost u trbuhu, kao da osjetim da mi se koža rasteže... 

Monstera
    18. Studeni 2021. 14:59

Pozdrav cure, nadam se da uživate u slobodnom danu, ovdje kod nas je prekrasno vrijeme, baš za biti vani na zraku ☀️
    Sweety čestitam ti na urednom pregledu 🥰
    Marta96 ja sam ok sa simptomima, osim šta me svaki, ali svaki dan popodne počne boliti glava. Na svu sreću, nije ništa strašno da moram popiti tabletu, ali sama činjenica da ju osjetim mi smeta 😂 To šta te cicke odjednom više ne bole to je normalno, simptomi se mogu smanjiti ili nestati na koji dan pa se onda opet vrate ☺️
    Nikki i moj je zadnji put tako mjerio glavicu i bedrenu, rekao je da se beba miče ali ja to nisam baš primjetila a kad sam ga pitala da mi opet pokaže, kaže sad spava 😂 I uzv isto mu nije neki bajni, baš sam uspoređivala slike sa neta sa drugih uzv-a, i moja ne liči uopće na ostale slike 🙈 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• IK_26
    18. Studeni 2021. 15:07

marta96

Baš sam jučer ili prekjučer pisala. Ja sam bez simptoma. 🤷 Tu i tamo malo križa zabole i to je to. Inače, mučnine i povraćanje nisam nikad imala od početka. Tj malo me nekad muka znala uhvatiti. Ali niš posebno. Tako da, spadam u onu skupinu asimptomatskih trudnica i jedva čekam ponedeljak da vidim jel sve okej 🙏🥰

Anushka
    18. Studeni 2021. 15:18

marta96

Meni je sutra tocno 10 tjedana. Cicke me jos uvijek bole, ali manje. Povraćala nisam niti jednom, ali mi zna biti malo muka ili mi se hrana gadi. Želudac mi je ko da nije moj, on je stvarno u drugom stanju🤣ali stalno imam već jedno dva tjedna bljutav okus u ustima, užasan sto god da pojedem ili popijem, jel još nekoj tako?spašava me žvakača guma, barem za kratko.

url=https://lilypie.com]

MomM.94
    18. Studeni 2021. 15:55

Anushka

marta96

Meni je sutra tocno 10 tjedana. Cicke me jos uvijek bole, ali manje. Povraćala nisam niti jednom, ali mi zna biti malo muka ili mi se hrana gadi. Želudac mi je ko da nije moj, on je stvarno u drugom stanju🤣ali stalno imam već jedno dva tjedna bljutav okus u ustima, užasan sto god da pojedem ili popijem, jel još nekoj tako?spašava me žvakača guma, barem za kratko.

Ista stvar. Meni se gadi hrana, i imam taj cudan okus. Neki dan mi se jel oslic, i kad sam ga isla pec, gadil mi se taj miris. Isto nikad povracal, al bas mi zna bit muka u trbuhu. Kak stojite s kg? Ja dobila kilu i pol vec.🙈

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Sweety
    18. Studeni 2021. 16:02

Hvala vam cure, drzim fige da i vase bebice budu aktivne na uzv jer je stvarno nesto neopisivo. 😍😍
    Ja sam danas imala malo duzi uzv, jer je u sklopu harmony testa, pa eto za kojih 10ak dana ce stici rezulati. 
    Ja zivim u Njem vec 6 godina, inace rodjena u Bosni pa zivjela najveci dio zivota u Hrv, tako da ipak smatram Hrvatsku svojom domovinom ❤
    Ja sam vec u +2 kg, a i trbuscic se vec vidi
    Iduci pregled mi je 13.12. 

MMMartinaaa
    18. Studeni 2021. 16:28

Čestitke sweety na dobrom pregledu!🥰 
    Ja sam isto dobila 1kg za sada, ali prema vani se ništa još ne vidi... Sama mogu vidjeti kada se pogledam, donji dio trbuha je malo ispupčen, al više izgleda kao da sam se fino najela. 🤭 
    Već sam 3x do sada sanjala da su mi stigli rezultati Panorame, nikako dočekati... 🥱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.