Pozdrav svima, pridruđujem se Ljetnim bebama
Dobro nam došla!🤰❣️
Ako bi htjela da te upišemo na listu pregleda koju šaljemo svako jutro (kako bi znali tko šta kada ima), javi nam sljedeći termin. Možeš nam javiti i da li imaš feeling stiže li curica ili dečko (ili ako pak već imaš potvrđen spol :)
Koliko si trudna? Kako se osjećaš?
Hvala na dobrodošlici ❤️☺️
Danas 9+5, u ponedjeljak 22.11. imam UZV i Nifty 😊
Osjećam se relativno dobro, mučnine su malo popustile, ali zato je žgaravica prisutna svaku večer i ne da mi spavati 😒
Osjećam da će biti curica… 🎀😊
Aaaa, odlično! Onda držimo palčeve da sve bude super na sljedećem pregledu i Niftiju 😊
Ja isto spavam loše, budim se oko 1, i onda sam budna do 3...Ali bez nekog očitog razloga. I da, često se znam probuditi GLADNA, ali moram se onda susdržat jer bi trebala prvo popiti Euthyrox a zatim jesti, a to mi je dolazi u obzir 🤣 Eh, muke po trudnicama...
Cure, čestitam na super pregledima. Svaki vaš dobar pregled, kao da je moj. Baš mi je drago 🤗🤗
Libo super da je stalo. Očito je bitno mirovati 🤷 mene je doktor dva puta stavio na mirovanje zbog hiperstimulacije, tek sam ga treći put poslušala 🤭😅
Atina kako je kašalj, što je doktor rekao? Pij puno puno puno tekućine,to je navodno dobro za pluća
Cure bas mi je drago na dobrim pregledima Bas mi je drago!!
Pepsi Hvala šta misliš i pitaš sad imam kao smanjeni kašalj al imam veće napade bas se počnem gušit jer mi je valjda grlo nadraženo,stvarno se nadam se će proć čim prije.. Toliko me strah jer se stalno napinjem i osjetim rezanje dole jer su to nagli pokreti koje ne možeš uopće kontrolirat..
BlaBla Dobrodošla puno sreće..
Niki Ja sam isto otvorila sliku u nadi da ću nešro razumijeti od tvog dr al ne uspijevam dešifrirati taj rukopis hahaha al mislim da je od mojega još gori tamo pak nista ne razumijem ovdje barem vidim CRL, kod mojeg su samo neke crte ukoso. I ne brini za pregled sta je kasno možda ti se bebica krene polako javljati prije pregleda pa ćeš se umiriti ti si već skoro 14 tj ;)
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Bok curke, čitam Vas ali ne tipkam jer ne znam šta da pišem hehe. Nemam ama baš niti jednog simptoma, kao da nisam trudna osim tu i tamo križobolje. I to me brine 🙄 ponedeljak mi je tako daleko da vidim jel pikulica dobro 💜💙 jel ima neka ovak kao ja? Govore mi da uživam jer nemam simptoma, da se nešto događa osjetila bi bla bla. Ali eto. Ja se baš ne mogu opustiti! 🤷
Bok curke, čitam Vas ali ne tipkam jer ne znam šta da pišem hehe. Nemam ama baš niti jednog simptoma, kao da nisam trudna osim tu i tamo križobolje. I to me brine 🙄 ponedeljak mi je tako daleko da vidim jel pikulica dobro 💜💙 jel ima neka ovak kao ja? Govore mi da uživam jer nemam simptoma, da se nešto događa osjetila bi bla bla. Ali eto. Ja se baš ne mogu opustiti! 🤷
I meni je isto tako zadnjih nekoliko dana... Sise me manje bole, skoro pa ništa, mučnina nemam... I baš se mislim danas da li je sve okej (a tek sam bila na pregledu prije tjedan dana). Još min. 2 tjedna do sljedećeg pregleda, treba to izdržati.
Ali razum treba ipak prevladati, sve će biti u redu. 💕
IK isto mi je trenutno,sise su me prestale boljeti,mučnina više nemam čak mi se i probava umormalila doslovno kao da nisam trudna ali trtica i krizobolja su tu 🤦 isto sam isprepadana dal' je sve ok a jos 2 tjedna do pregleda..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Evo i mene u klubu bez simptoma, osim donjeg dijela kicme. Tako da nas ima jos
Cure cestitke na dobrim pregledima, i ja se nadam sutra isto dobrom pregledu. I taman cemo vadit krv za Harmony tako da cemo uskoro i spol potvrditi.
Jel vi sve jedete, salame, sireve,majomezu, tunu...?
Prijavljujem i ja manjak simptoma. Veseli me manjak mucnina i gadjenja na hranu.
Sto se tice klope jos uvijek me ne privlace nikakve salame, eto jednom pojela malo mortadele i dusu izrigala. Sireve jedem sve osim tih mekanih koje kao i ne smijemo (pojedem jedino gorgonzolu ako je na pizzi 4 sira, pa mi je to ok jer je ispecen taj sir), majonezu normalno jedem, tuna mi se jos uvijek malo gadi.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Pozz,evo padobranac,ali vi ste mi nekako najbliži mozda za odgovor...danas bi bilo punih 5tj trudnoće,zar je moguće da mi vec kreću lagane mučnine,ništa strašno,onako..taman da osjetim povređeno..uglavnom meni se ništa ne gadi,ništa mi ne smrdi,čak ni cigarete iako sam drastično smanjila...i kako Vi stojite po tom pitanju?pušite,smanjile, prestale?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Pozz,evo padobranac,ali vi ste mi nekako najbliži mozda za odgovor…danas bi bilo punih 5tj trudnoće,zar je moguće da mi vec kreću lagane mučnine,ništa strašno,onako..taman da osjetim povređeno..uglavnom meni se ništa ne gadi,ništa mi ne smrdi,čak ni cigarete iako sam drastično smanjila…i kako Vi stojite po tom pitanju?pušite,smanjile, prestale?
Dobro nam došla!❤️🥰
Ja sam isto imala te lagane mučnine dosta rano, i prestale su oko 10og tjedna, tako da moguće. Nisam nikad povratila, ali sam imala manje apetita, pogotovo popodne i navečer. Tad mi je bilo najgore. Nadam se da ti se neće te dosadne mučnine pogoršavati! 🤞🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji