Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    17. Studeni 2021. 19:56

Sweety

Evo i mene u klubu bez simptoma, osim donjeg dijela kicme. Tako da nas ima jos
    Cure cestitke na dobrim pregledima, i ja se nadam sutra isto dobrom pregledu. I taman cemo vadit krv za Harmony tako da cemo uskoro i spol potvrditi.
    Jel vi sve jedete, salame, sireve,majomezu, tunu…?

Uvijek me umiri kad čujem da nisam jedina bez nekih pročitih simptoma ☺️ ja jedem sve manje više, te pljesnive i nepasterizirane sireve ne, od salama radije nekako biram lagane pileće ili purece sunkice, tunu ionako ne jedem, a majonezu mozda 1 na mjesec i to malo. 
    Popijem si jedan nes od vanilije ujutro, valjda je to okej, treba mi radi probave 🤭🤣 

Betty
    17. Studeni 2021. 19:58

MMMartinaaa

Betty

Pozz,evo padobranac,ali vi ste mi nekako najbliži mozda za odgovor…danas bi bilo punih 5tj trudnoće,zar je moguće da mi vec kreću lagane mučnine,ništa strašno,onako..taman da osjetim povređeno..uglavnom meni se ništa ne gadi,ništa mi ne smrdi,čak ni cigarete iako sam drastično smanjila…i kako Vi stojite po tom pitanju?pušite,smanjile, prestale?

Dobro nam došla!❤️🥰
    Ja sam isto imala te lagane mučnine dosta rano, i prestale su oko 10og tjedna, tako da moguće. Nisam nikad povratila, ali sam imala manje apetita, pogotovo popodne i navečer. Tad mi je bilo najgore. Nadam se da ti se neće te dosadne mučnine pogoršavati! 🤞🍀

Prijaviti ću se ja "službeno " nakon prvog pregleda..😊ne znam kad će me naručiti,u petak tek idem vaditi betu koju javljam na Humanu...pretpostavljam nakon 7dana...u prvoj trudnoći mi je počelo biti mučno oko 7tj do nekih 12tj...sad mi je ovo nekako dosta rano..

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

MMMartinaaa
    17. Studeni 2021. 20:25

Betty

MMMartinaaa

Betty

Pozz,evo padobranac,ali vi ste mi nekako najbliži mozda za odgovor…danas bi bilo punih 5tj trudnoće,zar je moguće da mi vec kreću lagane mučnine,ništa strašno,onako..taman da osjetim povređeno..uglavnom meni se ništa ne gadi,ništa mi ne smrdi,čak ni cigarete iako sam drastično smanjila…i kako Vi stojite po tom pitanju?pušite,smanjile, prestale?

Dobro nam došla!❤️🥰
    Ja sam isto imala te lagane mučnine dosta rano, i prestale su oko 10og tjedna, tako da moguće. Nisam nikad povratila, ali sam imala manje apetita, pogotovo popodne i navečer. Tad mi je bilo najgore. Nadam se da ti se neće te dosadne mučnine pogoršavati! 🤞🍀

Prijaviti ću se ja "službeno " nakon prvog pregleda..😊ne znam kad će me naručiti,u petak tek idem vaditi betu koju javljam na Humanu…pretpostavljam nakon 7dana…u prvoj trudnoći mi je počelo biti mučno oko 7tj do nekih 12tj…sad mi je ovo nekako dosta rano..

Držim ti fige da beta bude lijepa, velika i dupla, i da nakon toga pregled isto tako bude u redu, pa da nam se pridruzis 😊 Sretno sa svime!

Betty
    17. Studeni 2021. 21:17

MMMartinaaa

Betty

MMMartinaaa

Betty

Dobro nam došla!❤️🥰

Prijaviti ću se ja "službeno " nakon prvog pregleda..😊ne znam kad će me naručiti,u petak tek idem vaditi betu koju javljam na Humanu…pretpostavljam nakon 7dana…u prvoj trudnoći mi je počelo biti mučno oko 7tj do nekih 12tj…sad mi je ovo nekako dosta rano..

Držim ti fige da beta bude lijepa, velika i dupla, i da nakon toga pregled isto tako bude u redu, pa da nam se pridruzis 😊 Sretno sa svime!

♥️ Hvala,ove dve bete su ok,te sam ranije napravila da umirim svoju dušu😅,pa tko bi čekao 3tj do prve bete,spalila bi na živce...

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Demetria
    18. Studeni 2021. 06:46

Niki777

Hvala cure na objašnjenjima. Nadam se da sve mjere odgovaraju tjednima, on bi mi valjda rekao da nešto nije u redu. Planiram ići do ZG-a idući tjedan pa možda vidim neka kolica na BLACK FRIDAY akciji. Nuna demi Grow mi je želja velika. Ima itko iskustva?

Imaju cure iz grupe Nunu i zadovoljne su.
    Meni naprimjer se ne sviđa L sjedalo.
    Ali to se ispravi se umetkom to kad bude vrijeme podsjeti me da ti kažem kako.
    I ako planirate malu razliku između dvoje djece uvijek su super gledati kolica koja imaju opciju prosirenja u dvostruka

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    18. Studeni 2021. 06:49

Betty

Ne pušim i uzasno mi smeta dim i miris duhana u trudnoći pa mi je to cak bio jedan od prvih simptoma.
    Ali znala sam svaki dan za rucak popiti casicu vina i evo nisam takla vino od 1/2020

*

Demetria
    18. Studeni 2021. 07:09

Niki777

Nuna demi Grow mi je želja velika. Ima itko iskustva?

Nuna ima super ventilaciju na kosari sto ce za ljetnu bebu biti jako bitno.
    Ja imam cybex balios s stari onaj od 2019.
    Meni je bilo bitno:
    * da se košara ne pretvara u sportsko jer ne želim da beba leži na remenčićima a treba čvrstu i stabilnu podlogu (neki u sportskom stave podlogu jastuke da se ne žulja na remenčićima)
    * Da sportsko nije L položaj nego da može u nulti 
    *da se sportsko može sklopiti s kolicima (kod nekih se to mora odvojiti)
    *Prtljažnik da mi stane košara i kolica skupa 
    *da može ici po svim terenima (jako loše staze su po Splitu izrovane)
    *Odgovarajuća as i kolica da ima dostupne adaptere 
    *Težina kolica ustvari jedna od najbitnijih stavki pogotovo ako živite na trećem katu bez lifta ili ste imali carski rez
    Uglavnom možete se javiti stollerici i ona vam može pomoći s odabirom.
    Naprimjer meni nije predložila cybex nego Peg perego i jos par i kad smo gledali u babycentru u istom cjenovnom rangu je bio i cybex. 
    Eto nadam se da sam vam bar s smjernicama pomogla.
    Premda najbitnija stvar vam je jaje i tu nemojte štedjeti.
    Kolica možete i polovna ali jaje bolje kupite novo

*

Atina25
    18. Studeni 2021. 08:02

Dobro jutro cure 😘😘 Kako ste?
    Evo ja se ujutro probudila bez ijednog dizanja na wc po noći sta mi je zabrinjavajuće 🥴🥴 inače sam se bar 3 puta dizala piškiti,imala bi bas jako pritisak dole sad nista odspavala od 21 do 7 u komadu. Čak mi je i kašalj se malo smanjio da se ne ureknem 💪🤞
    Cure sta se tiče kolica uzmite si ona koja vama nekako legnu,ja sam isto gledala svasta uspoređivala na kraju uzela neka nova maxi cosi i jaje koji nisu bili glomazni jer nemamo veliki auto 😅🤦 ali sam bila prezadovoljna s njima i meni je jako bilo bitno da se jaje može montirati na konstrukciju jer bi cesto negdje išli pa kad bi zaspao u autu samo bi ga prebacila.To nakon 3 mj kad smo prerasli košaru. Mi evo aktivni od jutra idemo sad u kupnju pa parkić,kod nas je lijepo sunčano pa da iskoristimo free dan :) uzivajte cure ♥️♥️

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Demetria
    18. Studeni 2021. 08:22

Niki777

. Ali mislim da sportski dio ne može ići u nulu, ali se može zabavili ozada kada dijete spava i noge su lagano uzvišene/presavijene u koljenima.

To sam pitala stollericu kako ispraviti i da mi nabroji sva duo kolica pa vam javim.
    Na tjednoj bazi se dosta tipkam s njom :)

Atina25

Cure sta se tiče kolica uzmite si ona koja vama nekako legnu,ja sam isto gledala svasta uspoređivala na kraju uzela neka nova maxi cosi i jaje koji nisu bili glomazni jer nemamo veliki auto 😅🤦 ali sam bila prezadovoljna s njima i meni je jako bilo bitno da se jaje može montirati na konstrukciju jer bi cesto negdje išli pa kad bi zaspao u autu samo bi ga prebacila.To nakon 3 mj kad smo prerasli košaru. 

Zato sam uzela cybex cloud z i size koje se rašire na konstrukciju pa vise nije jaje nego kao korpa.
    To mi je kad je bila mala bilo jako bitno jer bi u redu kod pedijatrice ili u KBC-u cekali i po par sati
     a za kosaru svaka cast mi smo koristili do tipa 6 mjeseca života kad se probala jednom popeti iz nje sam rekla ok vrijeme je za sportsko. Moja malena je jesenska beba. 
    I to je u pravilu isto bitno

*

Demetria
    18. Studeni 2021. 08:40

Abc design zoom
    Nuna demi Grow
    Cybex Gazelle
    citiram stollericu:"Demi Grow je užas za voziti. Teška, troma, starije dijete ispod u "gepeku", ne vidi naprijed ništa
    Meni osobno su iCandy New Peach i Gazelle top
    Abc Zoom nije single-to-double , on je baš Twin. Ali opet, velik jako i težak

Sve se mora rastaviti za sklapanje I baš su mukica
    Bugaboo Donkey je super, ali eventualno polovno..?
    Uppababy Vista isto tako"
    https://www.whattoexpect.com/baby-products/best-convertible-strollers/

*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.