Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Libo1415
    16. Studeni 2021. 12:26

Bok cure. Ja sam danas ko da sam drogirana. Do pola 12 sam spavala 🙈 i nemogu doći k sebi. Htjela sam vas pitati, kakva vam je probava jel normalno možete na wc? Ja 3-4 dana nemogu uopce pa onda jedva uspijem...🤷‍♀️
    Visibaba07 sretno danas!🍀

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Chappie
    16. Studeni 2021. 12:42

Evo dr kaze da je uzv trudnoca 11.2 za tjedan veca.. sve super cekamo rezultatw niftija

🧔39
    👧31

• Tinkica27
    16. Studeni 2021. 12:47

Libo1415

Bok cure. Ja sam danas ko da sam drogirana. Do pola 12 sam spavala 🙈 i nemogu doći k sebi. Htjela sam vas pitati, kakva vam je probava jel normalno možete na wc? Ja 3-4 dana nemogu uopce pa onda jedva uspijem…🤷‍♀️

Hej Libo  suosjećam, ja isto imam užasnih problema sa zatvorom.. Nekako uspijem ići svaka 3 dana, uvela sam više voća, tekućine, ništa ne pomaže.
    A što se prenatalnih tiče ja sam uzimala elenatal prije zaćeća, i do kraja 1.tromjesečja, a sada sam prešla na Elebaby, od istog proizvođača. 

• Tinkica27
    16. Studeni 2021. 13:16

I zaboravila sam napisati imate u H&M Osijek u portanovi sniženje na dosta trudničke odjeće..  Neznam jel u svim H&M ovima.. Ima bluza po 70 kn, majica, hlača  od  100kn na više , tajica, nešto haljina. 

Libo1415
    16. Studeni 2021. 13:33

Tinkica27

Libo1415

Bok cure. Ja sam danas ko da sam drogirana. Do pola 12 sam spavala 🙈 i nemogu doći k sebi. Htjela sam vas pitati, kakva vam je probava jel normalno možete na wc? Ja 3-4 dana nemogu uopce pa onda jedva uspijem…🤷‍♀️

Hej Libo suosjećam, ja isto imam užasnih problema sa zatvorom.. Nekako uspijem ići svaka 3 dana, uvela sam više voća, tekućine, ništa ne pomaže.
    A što se prenatalnih tiče ja sam uzimala elenatal prije zaćeća, i do kraja 1.tromjesečja, a sada sam prešla na Elebaby, od istog proizvođača.

Ej Tinkica27 ja pijem stvarno dosta. A što se hrane tiče, nisam baš nešto gladna...samo bi spavala 🙈 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Anushka
    16. Studeni 2021. 15:55

Tinkica27

Libo1415

Hej Libo suosjećam, ja isto imam užasnih problema sa zatvorom.. Nekako uspijem ići svaka 3 dana, uvela sam više voća, tekućine, ništa ne pomaže.

I ja imam cure užasno sporu probavu, kuham kompot od kruške, jedem jogurte i nista, baš se mučim😒

url=https://lilypie.com]

Visibaba07
    16. Studeni 2021. 16:03

Evo me cure,obavila pregled ultrazvuk,sve je super baš sam lijepo vidjela rukice,nogice..malo smo veći nego po ZM..
    Nisu mi vadili krv za Nifty jer je kao prerano,tako da za tjedan dana idem na kompletnu obradu i vađenje krvi..😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

missR
    16. Studeni 2021. 16:16

Visibaba ajme super ❤️ Cestitam na dobrom pregledu

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Demetria
    16. Studeni 2021. 16:19

Atina25

Demetria sretno na poslu danas,gdje radis? Koliko planirane raditi do komplikacija opet?

Pa s obzirom da su stvarno krenuli nametati ovo cijepljenje i trenutno se testiram svaka 48h o svom trošku za sada za posao pa naknadno će me refundirati, a onda ću od 1.1 moram sama placati testiranje plan mi je dogurati do nove godine otići na godišnji cijeli imam dosta dana skoro mjesec pa ću onda na komplikacije to mi je cca 20ti tjedan....
    u prvoj trudnoći sam išla s 12+6 tjedana(po uzv i ovulaciji 10+6) jer sam imala krvarenja i smeđarenja...ustvari ja sam se čuvala još od 6 tjedna tj od očekivane menstruacije jer mi tada krenulo smeđarenje...
    a onda ću lako odlučiti o cijepljenju kad to bude isključivo moja odluka a ne nametanje.
    *
    čestitam curama na dečkićima
    *
    sretno svima na pregledima
    *
    lana novota vježbe za trudnice 
    Vježbe za trudnice u trajanju 35 minuta uz koje možete vježbati. Uvijek se posavjetujte sa svojim liječnikom da li smijete vježbati, a u slučaju boli prekinite vježbu.
    https://youtu.be/CApm6epRhAo 
    ja sam prije ovih vježbi odrađivala Walk At Home: Walk 15 | 1 Mile Walking Exercise kao zagrijavanje
    nadam se opet od 12+ tjedana vježbe u klubu trudnica u splitu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

marta96
    16. Studeni 2021. 16:41

Visibaba07

Evo me cure,obavila pregled ultrazvuk,sve je super baš sam lijepo vidjela rukice,nogice..malo smo veći nego po ZM..
    Nisu mi vadili krv za Nifty jer je kao prerano,tako da za tjedan dana idem na kompletnu obradu i vađenje krvi..😊

Bas lijepo ❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.