bubamara19 doktor je rekao da će od tableta stati krvarenje i da mirujem što više. Al nije rekao strogo mirovanje. Iako ne micem se sad iz kreveta. Sutra zovem svog ginekologa pa ću vidjeti što će reći. 🥺
MMMartinaaastvarno ništa teško nisam radila. Danas sam prespavala pola dana i izlezavala se…🤷♀️
Nemam iskustva krvarenjima u trudnoći, ali koliko sam čitala najbitnije je mirovanje, naravno uz terapiju. Bez obzira što ti doktor nije propisao strogo mirovanje, ja bih ipak bar sad prva dana samo ležala i maksimalno pola sata dnevno sjedila i pola sata dnevno stajala/šetala. Možda si ja to previše laički protumačim, ali rekoh ne treba maternici dodatan pritisak ili naprezanje 🤷
Držim fige i šaljem puno zagrljaja 🤗🤗🤗
bubamara19 doktor je rekao da će od tableta stati krvarenje i da mirujem što više. Al nije rekao strogo mirovanje. Iako ne micem se sad iz kreveta. Sutra zovem svog ginekologa pa ću vidjeti što će reći. 🥺
MMMartinaaastvarno ništa teško nisam radila. Danas sam prespavala pola dana i izlezavala se…🤷♀️
Nemam iskustva krvarenjima u trudnoći, ali koliko sam čitala najbitnije je mirovanje, naravno uz terapiju. Bez obzira što ti doktor nije propisao strogo mirovanje, ja bih ipak bar sad prva dana samo ležala i maksimalno pola sata dnevno sjedila i pola sata dnevno stajala/šetala. Možda si ja to previše laički protumačim, ali rekoh ne treba maternici dodatan pritisak ili naprezanje 🤷
Držim fige i šaljem puno zagrljaja 🤗🤗🤗
Hvala ti! Naravno da ću mirovati. Sve za moju mrvicu 🙏
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Niki777 čestitaaaam, divne vijesti. Prva potvrđena curica u grupi <3
Što se tiče mjera, ja se u potpunosti lida slažem s tobom. Nakon što je Markotička rekla da ne može preporučit trudnicama da se cijepe, počeli su sve radit da to pobiju. "Skupine lječnika" koji preporučaju da se cijepe trudnice, da se cijepe dojilje, članci bez ikakvih referenci na znanstvene studije.. i sad koriste ta dva crna scenarija koja su se dogodila da nas plaše i stvaraju paniku među trudnicama, prestrašno. Nitko ne odgovara za posljedice cijepljenja, ne zna se ništa ili vrlo malo o utjecaju na cijepiva na razoj organa fetusa i kasniji razvoj bebe, koliko dugo se uopće cijepivo zadržava u organizmu.. ma joj. Glava me već boli od svega.
A najgore što mi prijateljica kaže neki dan "ne mogu si zamislit bit trudna u ovim vremenima". A što bi mi trebale? Stavit život na hold i živit u strahu..
Uglavnom, ja večeras idem na kavu sa šeficom joj reći za trudnoću. Predložit ću rad od kuće do kraja godine, ako ne želi, idem odmah na bolovanje.
Ionako bez potvrde nemrem nikuda.
Tako ću i ja Ayzis. Sutra zovem šefa, predlažem rad od kuće. Ako ne, ići ću na bolovanje do kad se situacija ne smiri 🤷
Ma nego šta, trebamo mislit na sebe i svoje bebice. Ja sam danas rekla, predložila sam do kraja godine rad od doma pa onda komplikacije s 1.1 Sad će vidit da li im to odgovara. Reakcija je bila okej, al mislim da to ni jednom privatniku nije baš drago šta god rekli.. Al šta nas briga, to je naše pravo
🙋♀️31 👱♂️34
➕ 30.9.
11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)
A sto je najbolje reci ginu za otvaranje komplikacija, ukoliko nemam hematoma, krvarenja, povracanja.. ni slicno...? I ja bi trebala zvat ovaj tjedan da otvorim komplikacije, a nemam pojma sta da mu kazem... Prijavljena sam kao radnik u skladištu pa se na to mozda izvuc? Dajte neki savjet 😂
Libo drzi se i cuvaj mrvicu, bit ce sve u redu ♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ja sam dobila komplikacije po radnom mjestu (njegovateljica u starackom domu) radim fizicki posao tako da mi komplikacije nisu bile upitne
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Lida ako si prijavljenja kao da radis u skladistu onda ubiti bi bez beda trebala dobit komplikacije a ti si vec i u 13 tj tako da ne vidim razlog zasto ih nebi dobila
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ej cure…ja bila na hitnoj…vaginalno krvarenje,neznaju uzrok, kažu da je normalno. Meni nije 😭 dobila tablete dupanoston 4 odma i svakih 8 sati po jednu dalje. Vidi se GV i narasla je od petka sa 1,2 na 1,8. Unutra je i zumanjcana vidljiva. Užasno me prestrasilo i nadam sa da će stati i da će biti sve ok. 🤞🙏🍀
Imala i ja isto tako, tjedan dana iza bila na pregledu i kucalo srce. Krvarenje prestalo ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Visibaba hvala tiii! Vadila sam krv u srijedu i danas mi je već bilo gotovo. Znaci 2-3 radna dana ali su mi rekli da će Trebat 7-10 radnih dana.
Super da je bilo tako brzo gotovo 🍀💓
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
E curke kako stavite ovu trakicu-lentu dole koliko ste trudne ?
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ej cure…ja bila na hitnoj…vaginalno krvarenje,neznaju uzrok, kažu da je normalno. Meni nije 😭 dobila tablete dupanoston 4 odma i svakih 8 sati po jednu dalje. Vidi se GV i narasla je od petka sa 1,2 na 1,8. Unutra je i zumanjcana vidljiva. Užasno me prestrasilo i nadam sa da će stati i da će biti sve ok. 🤞🙏🍀
Imala i ja isto tako, tjedan dana iza bila na pregledu i kucalo srce. Krvarenje prestalo ❤️
Hvala ti. Nadam se da će i kod mene biti tako 🙏🤞🍀🤗😘
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji