Mi imamo sve od opreme od prve curke, jedino nam se potrgala podloga za prematanje i imali smo posuđenu njihalicu/nosiljku koju smo stvarno iskoristili i to planiramo kupiti. Meni su svi govorili u prvoj trudnoći nemoj ništa pripremati, stigneš to 2,3 tjedna prije. Moje je iskustvo bilo takvo da sam završila u bolnici u 32.tjednu i vratila se s malom kad se rodila (bila je 3 tjedna na neonatologiji), tako da s obzirom da je trudnoća nepredvidiva, ja ću sve pripremiti barem 2 mjeseca prije, za svaki slučaj, iako mislim pozitivno i nadam se da će sve biti ok.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure.. ja sam prvo morala reći svojem poslodavcu, poslije muža.. Jer radim takav posao gdje nisam mogla ostati raditi zbog bolova koji su mi se javili oko 8.tj.. Ali on je baba tračara svima okolo pričao... To me baš uzrujalo i puno sam plakala zbog toga jer mi ni doktorica nije mogla reći da li će sve biti okej s bebom tada.... Onda sam rekla mami i tati jer su skužili da nešta nije ok jer sam bila jako mirna, a inače nisam takva... I bratu i seki jer su bili sad za svi svete u Hr, a inače su vani. Muževima bismo ništa rekli jer on zna da bi svima razglasili, a želimo bit sigurni da smo prošli kritična prva tri mjeseca.. Od opreme nemamo ništa, prva beba.. Tajice sam naručila sa box prixa teška srca jer su preskupe, aliii nikako da dođu...
Mi ne mislimo nista kupovati na novo, imamo sve od bebana jedino za njega trebamo kupit kisobran kolica i sjedalicu (to nam je svakako bio plan i bez ove trudnoce)
Jedino ako bude curica sad onda par sitnica za obuci i to je to
Lisa mi smo kupili Kišobran Jane sa 6 mj kad je bebač napunio meni osobno je to bila najbolja stvar ikad taman je bio 3 mj i proljeće tako da sa setnje dudu dalo plus doslovno se jednim klikom montiraju imaju 6 kila. Mi smo inače stalno bili okolo,putovali setali s bebom u kupnju i to nam je bilo super a da ne govorim po ljeti doslovno bi na plažu dosla s njima,i vozio se u njima do 2 godine kad bi isli npr u dućan da samo jedan ide s njim da ne trči okolo brzinska kupnja ili tako nesto. Tako da smo i njih očistili i uspremili i bas se mislim da bi ih koristila i za bebicu odmah npr dok napuni 2 mj jer imaju ležeći položaj,navlaku za komarce i veliku presvlaku za sunce.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Cure moje ja kad vidim koliko to sve kosta pozli mi
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
E kad se kupuju kisobran kolica i zasto? Mislim jesu li bas potrebna?
Mi smo ih isto kupili za curku sa 6 mj. jer su ova 3u1 naša fakat teška i glomazna, jedva ih u auto naguram, a kišobran su lagana i lako sklopiva i stvarno super, a opet mogu i u ležeći položaj ako beba zaspi. Ali onaj tko ima neka lagana kolica tipa 2u1 mislim da nema potrebe kupovat kišobran.uglavnom cure koje ćete prvi puta kupovat kolica, gledajte da su vam čim laganija i praktičnija, mi smo tu pogriješili. A u većini slučajeva ta 3u1 nisu potrebna, mislim da su 2u1 dovoljna jer se tzv.sportski dio može staviti u ležeći položaj i bude stvarno udoban....to je moje iskustvo, a i od puno ljudi sam čula isto.
url=https://lilypie.com]
Nasa su 2u1 ali isto glomazna i teska i sad kad idem sama s bebanom moram prvo kolica nosit (jedna ruka konstrukcija u drugoj kosara) pa se vracat po bebu jos a s kisobran kolicima jedna ruka kolica druga beba i gotovo 😁 s tim da ne moram uopce pricat kolko manje mjesta uzmu. Sad imam neka starija al moram uzet druga jer su ova vec istrosena
Kosara i sportski dio su u 2u1 isti, samo se prenamjene (spuste/podignu neki djelovi)
Eto i mene nakon par dana (bio mi kaos na poslu 🤦♀️) Od stvari zapravo nemamo šta puno kupovati jer imamo sve od prve curice jedino ćemo malo morati prilagoditi boravak i sobu ali ok. I da, za cure koje imaju onu poznatu dilemu koja kolica uzeti - ona koja vam imaju wow efekt! Nama su svi govorili joj nemojte velika, teška, zauzmu pol gepeka. Sreća nismo ih poslušali. Uzeli smo baš takva velika masivna 2u1 i svaki dan gustali u njima! Je, zauzmu pol gepeka ali smo toliko gustali sto je malenoj u toj kosari bilo toliko ugodno i prostrano 🥰 I jedva čekam opet namontirat tu košaru gore 😁
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji