Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    07. Studeni 2021. 12:10

Atina25

Martina hvala na info ☺️ znači samo im javis dan ranije ili koliko već da ćeš to koristit i pišeš kao plaćeni dopust? I to jednom mjesečno se može,super. Ma da prošli put sam i ja izgubila 3 h pa sam nadoknađivala ali Neda mi se ako imam pravo pa ću sad u čet to pitati. Hvala

Tako je - ja najavim da me nema taj dan, to se vodi kao plaćeni dopust, propisano zakonom tako da nitko to ne može osporiti ili odbiti. 
    Pošto se mene vodi bolnički, ja se nakon pregleda s nalazom javim svojoj soc.ginekologici i zamolim za izdavanje potvrde radi korištenja plaćenog dopusta koju onda dostavim Poslodavcu. 🤗

Lida 🍀
    07. Studeni 2021. 13:15

Zdravo curkee, vidim raspisale ste se ovih dana, citam vas ali ne stignem bas tipkati, puni smo obaveza otkako smo zatvorili firmu 😬
    Netko me pitao kolika je bila glukoza - prvi put kad sam vadila sam zaboravila da sam se dan prije prezderala torte, i naravno pokazalo 7, sto je odmah diglo uzbunu i pravila sam OGTT, onda je prva vrijednost bila 5.4, po njima poviseno opet jer smije do 5.1. 
    Pa sam dobila dijetu i drzala se koliko god sam mogla, prekjučer je hvala Bogu dijabetologinja rekla da jedem normalno, izbjegavati samo kruh i slatko sto je vise moguće. Dodatnu uzbunu je diglo to sto mi mama ima povisen secer i pije metmorfin. Tako da je njih strah da cu dobiti kasnije gestacijski dijabetes i ne daj Bože kasnije u životu imati dijabetes tip 2.
    Stvari za bebu planiram kupovati tek nagodinu, zasad imam samo jedan plavi bodic koji sam kupila kad sam dragom isla poruciti da ce postati tata 😊 ove ostale velike stvari moram dobro proučiti prije kupnje, inace sam takva da sve analiziram i mora biti dobar omjer cijene i kvalitete, pa makar se radilo o obicnoj olovci haha
    Zao mi vas je sto imate mucnine i povracanje, ja bas uzivam u kuhinji i hrani, bas sam si dala sad oduska i pravim si sto volim 😁
    Sise me malo bole malo ne, jedva čekam pregled i onda sluzbeno zavrsava kriticno tromjesečje 😁
    Libo dobrosla i cestitam na trudnoci, stavim te na listu da odbrojavas zajedno s nama 💓

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    07. Studeni 2021. 13:20

I da, pod rukom osjetim kad prodem po stomaku da je maaaalcice nabubrio onako ispod pupka 😍 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

kristinka9
    07. Studeni 2021. 13:41

Pozdrav svima! 
    Nova sam tu, stalno nešto čitam kod vas pa da se onda i uključim..
    Danas sam točno 10 tjedana (9 po uzv), doma na mirovanju i Duphastonu zbog manjeg hematoma. Ne povraćam (hvala dragom Bogu), no kako je krenulo mogla bih. Mučnine imam jedino od jakih mirisa i to su: LUK 🤢🤢🤢, pasta za zube, omekšivač, dezić.  Ne znam više što da kuhamo, a da u hranu ne ide luk. Evo baš danas dragi kuha gulaš, a ja sva zelena od mirisa luka. Imate li i vi neke mirise koje ne možete podnijeti pa da me utješite? Nadam se da će se to malo smirit u kasnijim tjednima.  I ispada li kojoj kosa ne normalno? Jer mislim da ću na porod ćelava. Uf, slatke muke 😆

29 god., dulji ciklusi
    11. 10. - debeli➕
    21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
    19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
    26. 11. Nn ✔

Didi4321
    07. Studeni 2021. 13:50

Kristinka dobrodosla, cestitke na trudnoci!
    Od pocetka imam averziju na hranu i neke mirise ne podnosim. Svaki dan je lutrija sta ce mi se jesti. Od mirisa ne podnosim kavu, mirisne svijece, luk, cesnjak, meso, neke parfeme, omeksivac.
    Sto se tice kose, mozda ne bi bilo lose da prekontroliras stitnjacu i zeljezo. Ako to bude ok onda ti najvjerojatnije opada zbog promjena hormona u trudnoci.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

MMMartinaaa
    07. Studeni 2021. 13:59

Libo i kristinka dobro nam došle 💕! 

Teab
    07. Studeni 2021. 14:08

Dobrodosle cure,mirnu trudnocu vam zelim 🙂
    Eto koliko sam ja pametna,kazem muzu idemo malo prosetat po zraku kaze on moze i super sve 5 obucem se ja i stavim si parfem jer eto zasto ne..VELIKA pogreska,em sto sama sebi smrdim em sto mi je zeludac katastrofa sad.
    I pitanjce curke koje se sminkate koristite istu sminku ili ste zamjenile prirodnijom?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

kristinka9
    07. Studeni 2021. 14:09

Didi4321

Kristinka dobrodosla, cestitke na trudnoci!
    Od pocetka imam averziju na hranu i neke mirise ne podnosim. Svaki dan je lutrija sta ce mi se jesti. Od mirisa ne podnosim kavu, mirisne svijece, luk, cesnjak, meso, neke parfeme, omeksivac.
    Sto se tice kose, mozda ne bi bilo lose da prekontroliras stitnjacu i zeljezo. Ako to bude ok onda ti najvjerojatnije opada zbog promjena hormona u trudnoci.

Hvala 🥰 ajde, nek nisam jedina s tim lukom..mirisne svijeće su ok, eto baš sam danas otvorila jednu usred najveće muke i "snifala" samo da taj dinstani luk ne osjetim 🙈 napravila sam sve pretrage krvi pa sad čekam pregled 19. 11. da vidim šta će gin. reći, no pošto sam sa željezom odavno u lošijim odnosima ne bi me čudilo da je u tome stvar 

29 god., dulji ciklusi
    11. 10. - debeli➕
    21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
    19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
    26. 11. Nn ✔

Atina25
    07. Studeni 2021. 14:56

Libo,Kristinka Dobrodosle🤞🤞🥳
    Martina hvala,zapravo da dobro da si mi spomenula da moram ginića pitati potvrdu! Jer to bi sigurno zaboravila. 
    Meni se gadi meso jako,salame i to sve sta mogu pojest je malo šunke i pileće salamice 
    Teab ja se sminkam ponekad,za na posao i za neke prilike inače koristim puder od vichya uvijek jer mi najviše paše za kožu i ruž za usne,ne stavljam nista ostalo. Tako da ću pri tome i ostat ne namjeravam bas sve prirodno uvoditi. Mislim da više smeta lak za nokte ili farba za kosu nego sminka. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Libo1415
    07. Studeni 2021. 15:12

Hvala cure na dobrodoslici. Nadam se da se družimo do poroda 🤞 meni je danas baš muka neka od jutra. Na wc idem u strahu,al Bogu hvala nema više krvi ni ničega. Sutra za svaki slučaj zovem ginekologa ujutro. Nek mi da dupanostome ili nešto još ako treba. Za svaki slučaj 🤷‍♀️ do 15.11.imam osjećaj ko da je još 3 godine 🙈 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.