Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    06. Studeni 2021. 08:59

Dobro jutro cure! ☀️
    Mi smo rekli dosta rano svim bližnjima, kod nas je bila možda malo drukčija situacija jer smo se prije ove spontane trudnoće pripremali na umjetnu oplodnju a ja sam o tome dosta otvoreno govorila s prijateljima, djelom obitelji. Na poslu sam isto rekla svom užem timu, da znaju se organizirati, iako mi je želja (ako zdravlje bude dopuštalo) raditi do kraja. 
    Što se tiče trudničke obleke, nisam ništa kupovala za sada. Stanem u sve i dalje, a spašava me i što radim od doma, tako da sam većinom u tajicama i hoodicama. Prijteljica mi je već posudila trapke za trudnice i neke majice, a planiram kupiti radije neke rastezljive haljine koje ću moć i kasnije možda nositi. 
    Planira li neka od vas možda iskoristiti nadolazeći black friday/ cyber week i kupiti neke stvari za bebu? Ako budu stvarno neki dobri popusti ja bi možda uzela krevetić, komodu, izdajalicu i tako neke skuplje stvari koje će mi trebati. Srećom, prijateljica će mi posuditi jako puno toga, počevši od kolica, jajeta, vrtića, kuhala za hranu itd. 

Demetria
    06. Studeni 2021. 09:00

Ayzis

Curke jel možete napisati kad ste planirale reći za trudnoću prijateljima i na poslu? Odnosno jeste rekle već?
    Mi smo zasad rekli samo obitelji i htjeli smo pričekati da prođu 3 mjeseca i nifty, ali sad su me ove mjere prisilile da kažem na poslu, a onda moram i svima ostalima jer se to proširi začas.
    A tak me neka panika hvata, ako slučajno neš pođe po zlu nedajbože, pomisao da moram objašnjavat nekome nešto.. koma.

Mi smo rekli najuzoj obitelji dakle bake i mojoj sestri i bratu.
    Njegovoj braci i zenama nismo jer trenutno imaju drugih zdravstvenih problema pa im ne zelim raditi stres.
    Ostalim cemo za bozic vec imam ideju i kako a tada cu biti 12+
    Na poslu mi je za prvu trudnoću reagirala jako ruzno tako da za ovu necu reci dok ne skuze/moram.
    Isto me brine kako cu raditi jer je drzavna služba i radim isključivo s ljudima

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    06. Studeni 2021. 09:08

MMMartinaaa

Dobro jutro cure! ☀️
    Mi smo rekli dosta rano svim bližnjima, kod nas je bila možda malo drukčija situacija jer smo se prije ove spontane trudnoće pripremali na umjetnu oplodnju a ja sam o tome dosta otvoreno govorila s prijateljima, djelom obitelji. Na poslu sam isto rekla svom užem timu, da znaju se organizirati, iako mi je želja (ako zdravlje bude dopuštalo) raditi do kraja.
    Što se tiče trudničke obleke, nisam ništa kupovala za sada. Stanem u sve i dalje, a spašava me i što radim od doma, tako da sam većinom u tajicama i hoodicama. Prijteljica mi je već posudila trapke za trudnice i neke majice, a planiram kupiti radije neke rastezljive haljine koje ću moć i kasnije možda nositi.
    Planira li neka od vas možda iskoristiti nadolazeći black friday/ cyber week i kupiti neke stvari za bebu? Ako budu stvarno neki dobri popusti ja bi možda uzela krevetić, komodu, izdajalicu i tako neke skuplje stvari koje će mi trebati. Srećom, prijateljica će mi posuditi jako puno toga, počevši od kolica, jajeta, vrtića, kuhala za hranu itd.

Mi imamo dosta toga od malene a plan mi zamijeniti podlogu od prematalice uzeti onu širu bolja je za babyhandling i kupiti stoke sklopivu kadicu jer smo podstanari i nemamo puno mjesta.
    Mislila sam kupiti next to me ali glupi krevet ide okvir pa madrac ali okvir je puno nizi i ne znam kako bi tu stavila next to me onda.
    Mislim da cu sve kupiti tek tamo dogodine za majčin dan da ne zatrpavam stan.
    I ikeinu biblioteku. To nam se pokazalo super za njenu robicu.
    Imamo tri takve sad cu i bebici uzeti isto tri. 
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/gnedby-regal-bijela-40277143/ muza je planirao napraviti sam mala vratašca

*

Demetria
    06. Studeni 2021. 09:09

Tko hoce ustedjeti imate dosta toga i na marketplace bude i novog ne koristenog ili po grupama mame i trudnice

*

Demetria
    06. Studeni 2021. 09:11

Demetria

Tko hoce ustedjeti imate dosta toga i na marketplace bude i novog ne koristenog ili po grupama mame i trudnice

Jer samo osnovno kolica krevetic autosjedalica i tako te stvari vam lako dosegnu 10.000 kuna. A potporu novca u od grada dobijete tek iza rođenja. Neki imaju pravo i od poslodavca.
    Kao i potporu novcanu u za komplikacije dulje od 90dana mislim

*

MMMartinaaa
    06. Studeni 2021. 09:18

Demetria

MMMartinaaa

Dobro jutro cure! ☀️

Mi imamo dosta toga od malene a plan mi zamijeniti podlogu od prematalice uzeti onu širu bolja je za babyhandling i kupiti stoke sklopivu kadicu jer smo podstanari i nemamo puno mjesta.
    Mislila sam kupiti next to me ali glupi krevet ide okvir pa madrac ali okvir je puno nizi i ne znam kako bi tu stavila next to me onda.
    Mislim da cu sve kupiti tek tamo dogodine za majčin dan da ne zatrpavam stan.
    I ikeinu biblioteku. To nam se pokazalo super za njenu robicu.
    Imamo tri takve sad cu i bebici uzeti isto tri.
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/gnedby-regal-bijela-40277143/ muza je planirao napraviti sam mala vratašca

Razumijem te da. Srećom evo imaš nešto od prije što možeš iskoristiti, velik je to trošak u startu. 
    Super je polica, zauzima malo mjesta jer je uska a opet stane dosta toga :) 
    Mi ćemo se seliti taman negdje u proljeće, sad krećemo s radovima i evo nemam pojma kako ću sve ovo uspjet ishendlat u paraleli... 😩

Lida 🍀
    06. Studeni 2021. 09:19

TRUDNICE I PREGLEDI 🥰
    Demetria - 8.11.♥️🤰(C)
    Teab - 9.11. ♥️🤰(C)
    missR - 9.11.♥️🤰(D)
    Tinkica27 - 9.11.♥️🤰(D)
    Didi4321 - 9.11.♥️🤰(D)
    MMMartinaaa - 10.11.♥️🤰(D)
    lisa_ - 10.11.♥️🤰(C)
    teja4444 - 11.11.♥️🤰
    Atina25 - 11.11.♥️🤰 (D)
    Suncica1 - 12.11.♥️🤰
    Pepika - 15.11.♥️🤰(D)
    Anushka - 15.11.♥️🤰(D)
    Lida - 17.11.♥️🤰(D)
    Niki777 - 17.11. ♥️🤰(D)
    Tonkica - 22.11.♥️🤰(C)
    IK_26 - 22.11. ♥️🤰
    Gabi12 - 23.11. ♥️🤰(C)
    Chappie - 25.11.♥️🤰(D)
    Ninnek - 25.11.♥️🤰 (D)
    nanida - 25.11.♥️🤰 (D)
    marta96 - 26.11. ♥️🤰 (C)
    Lovely_ - 1.12. ♥️🤰
    Hrabrica - ...♥️🤰
    dunja03 - ... ♥️🤰(C)
    knjižničarka - ... ♥️🤰
    Visibaba07 - ... ♥️🤰(D)
    Sweety - ... ♥️🤰(D)
    Ayzis - ... ♥️🤰

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Teab
    06. Studeni 2021. 09:30

Mi nismo nista bas razmisljali jos sad uzimat za bebaca pogotovo jer nam krecu radovi,eventualno sebi nekih haljinica jer mi je trbuh iskocio,sto se tice kome smo rekli slicno je ko i s Atinom htjeli smo rec najuzoj obitelji ali njegova strana obitelji previse prica pa se nebi cudila i da cijelo susjedstvo zna

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Atina25
    06. Studeni 2021. 09:33

Ja sam isto htijela iskoristiti u prvoj t sve žive popuste,ali naravno da su krenule babske priče od mojih da ne kupujem nista dok ne navrsim 7 mj trudnoće da se to ne radi bla bla i naravno prepali me i poslušala sam. Iako bude uvijek nekih akcija po dućanima. Meni su roditelji kupili neke stvari nesto prijateljice ostalo mi na rate ali da skupo je sve odjednom.
    Sada imamo sve hvala bogu jedino ako bude curka kupit cemo neke sitnice drugacije inače imamo doslovno sve od kolica,krevetića,gnijezda,casmatino podloge,baby gyma i najbolja stvar koju smo kupili ikeina prematalica koja nam je sad ormar jer smo skinuli dasku pa kad dođe bebač samo ćemo je montirati nazad i ikeina biblioteka i onaj Ikea  držač s kutijama za igračke isto top i pun pogodak. Inače imamo i njihov krevetić i cijelu sobu smo malcu tamo uzeli ali razmisljam se možda kupit Next to me sad al to ću jos vidjet i baby monitor nam treba sta s prvim nismo imali. Vjerujem da ću sve to kupovat na kraju trudnoće 🤣

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

lisa_
    06. Studeni 2021. 10:20

Mi smo rekli samo mojoj mami da mi moze uskocit kad zatreba ali cekamo sad pregled da recemo ostatak obitelji. Na poslu bi rekla sto kasnije budem mogla. A sto se tice opreme imamo sve, jedino robicu treba prilagoditi ljetnom dobu jer mi je prva rodjena u 11 mj. I kupila bi next to me krevetic ali nama je dosta visok krevet, nisam jos proucila koliko najvise cm moze biti visok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.