Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    05. Studeni 2021. 18:43

Anuska bas nagovaram muza da malo prolunjamo u "shoping"

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

missR
    05. Studeni 2021. 18:48

Ja sam jos uvijek nekako u strahu oce li sve bit ok pa se bojim i gledati u izloge sa stvarima za bebe.. 
    Danas sam kupovala neke bozicne stvarcice i pod ruku mi dosle bozicne carapice za bebe, premedene su bile ☺️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Ayzis
    05. Studeni 2021. 19:21

Baš me pogodilo ovo s Leom, posebno jer nije bilo apsolutno nikakvih naznaka da nešto ne štima.. 
    Ovo s mjerama je katastrofa. Ja sam mislila na poslu reći za mjesec dana, al me ovo nažalost natjeralo da kažem idući tjedan i da odem na bolovanje najkasnije s 1.12. 
    U uredu su svi cijepljeni osim mene, ja svaki dan moram ići na sud, što neću moći bez plaćanja testa dva puta tjedno, to mi je neprihvatljivo skroz. A cijepit se u trudnoći mi je prestrašno..
    Doduše, moguće da se na nas trudnice to neće odnosit, odnosno da ćemo mi moć dobit covid potvrde kao osobe koje se "iz zdravstenih razloga ne mogu cijepit". Al nisam sigurna jel to tak funcionira.. 

🙋‍♀️31 👱‍♂️34
    ➕ 30.9.
    11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
    21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
    04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)

Ayzis
    05. Studeni 2021. 19:22

Lida 🌼

Evo ja bila danas kod dijabetologa, donijela joj svoje rezultate mjerenje i kks, kaze ok je sve, ne smijem se bas prezderavat slatkim , ali umjereno sve jesti i kretati se. Kaze da se mora drzati ispod 5.1 iako je i po njoj to prestrogo, isto tako i dijeta sto mi je prosli put dala… Hvala Bogu ne moram vise ici kod nje 😁 glukometar i trakice imam tako da cu si ponekad sama izmjeriti secer i dobro 😊😊
    Sto se tice lupanja srca, opcenito sam izgubila na kondiciji, danas dok sam se popela na drugi kat kod njih sva sam se uspuhala i ostala bez zraka, a srce htjelo iskocit iz mene …
    Muz mi ima problema s panicnim napadajima i njemu cak i u mirovanju srce krene jako pumpati… Kad bi popio kavu bilo bi mu jos gore tako da je presao na bezkofeinsku… Pio je Eliceu i Helex po potrebi i nedavno bio na pregledu i sad mu je puno bolje. Rekli su mu da je to sve od stresa i uzurbanog nacina zivota….svi smo mi pod stresom samo on je tip koji svima suti i drzi u sebi pa mu se sve nakupi … Tako da je bolje kad ti se place placi, kad ti se vristi - vristi itd

Lida, koliko je tebi glukoza izmjerena? Mislim da si napisala već ranije, ali ne mogu se sjetiti sada..

🙋‍♀️31 👱‍♂️34
    ➕ 30.9.

Sweety
    05. Studeni 2021. 19:43

Marta čestitam na dobrom pregledu. 
    Ovdje u Njemackoj, trudnice su oslobodjene plaćanja testova  do 31.12. Bas sam se neki dan testirala jer smo morali ici u restoran, i nisam nista platila, samo trudnicku pokazala. Cak i dojilje isto, negdje do 10.12. 

Demetria
    05. Studeni 2021. 21:33

Niki777

Cure, mogu li vas iskreno pitat nešto.. vidim da ima tu vas dosta koje ste izgubile bebu pa zato, ali zanima me i mišljenje ostalih. Ja i muž smo se zaručili lani u jesen i odlučili smo se ovo ljeto oženiti. Naime muž ima prijatelja koji je već dosta zaručen sa svojom curom ali oni još nisu radi ovoga radi onoga (najviše radi neslaganja, ona bi nešto ogromno a on nešto malo) uglavnom još nisu ništa organizirali. Duže su od nas zajedno i dosta prije su se zaručili. Kad smo rekli da smo se zaručili (bilo im je kao drago još tad) ali kad smo im krajem prošle godine rekli da imamo datum za svadbu i da se zenimo na ljeto, prijateljev komentar je bio: iznenadio si me. Iskreno, da vam ne duljim previše. Oni su malo čudni i komplicirani. S tim da je to prije dosta manje dolazilo do izražaja, pogotovo od strane te cure. Uglavnom, imam osjećaj da im nije iskreno drago radi nas, (znate onu izreku: ljudima je drago da ti dobro ide sve dok nisi korak ispred njih) E pa prema nekim njihovim očekivanjima oni su se trebali prvi oženit ali eto mi smo ipak se na to odlučili (niko njima nije branio svadbu ni na isti dan ako oni žele sto se nas tiče) i sad.. oni su imali spontani prije nekoliko u 9-10 tt i rekli su muzu tek za spontani znaci nije uopće znao za trudnocu i mene je iskreno strah rec njima da mi čekamo bebu jer osjećam zavist već sad. Normalno je da će nju malo zabolit radi njihovog gubitka ali mene je strah takvih ljudi. Ajme ne znam kako bi vam to opisala. Je li se ikoja našla u sličnoj situaciji?

Jesam i znam točno na sto mislis.... nazalost kod nas je to postao toksičan odnos i mi smo im iskreno rekli da to nase prijateljstvo trenutno ne može vise tako dalje.
    Uglavnom rastali se nakon par mjeseci sto se vise nismo culi a on napumpo neku balavicu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    05. Studeni 2021. 21:39

Tinkica27

Pozz svima.. Evo da Vas pitam što vi mislite o ovim mjerama da se neće moć u državne i javne ustanove bez covid potrvrde? Da li se neka trudnica cijepila? Ja sam se sad toliko nasekirala jer ću za odlazak u hzzo samo odnijeti papire trebati covid potvrdu?? ili sam ja to krivo skužila? Evo utješite me.. Sva sam izvan sebe, ne želim se cijepiti, ali ispaada da ako se ne cijepim tko zna kakav ću tretman dobiti u bolnici… Možda niti neću moći u bolnicu. .. Mislim, trudnicama brane dosta lijekova, a prisilit će nas da se cijepimo nečim što još niti nije provjereno kako treba?

Ja radim u državnoj ustanovi i vracam se 15.11 i bas se brinem kako Ce to izgledati

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ayzis
    05. Studeni 2021. 22:59

nanida

Danas popodne/predvečer bolio me trbuh, onako na dodir s vanjske strane kao da imam hematom i mislim si ma samo sam imala naporan dan.
    Ujutro sam vozila sat na posao, pa sjedila cijeli dan i onda vozila sat vremena kući. Dok sam radila morala sam se ustajati i setati jer me rezalo u trbuhu.
    Dođem doma, legnem, boli i dalje, lezim 2 sata, boli..
    I onda skuzim, tajice, boli me jer mi tajice stišću trbuh… Bit će vrijeme izvaditi trudnicku robu i naći traperice.
    Drage trudnice, jeste li vi nabavile trudnicku robu?
    Ja si moram kupiti jaknu, još nekako oblacim kaput i zakopčam ga, ali ne znam hoću li ga moći još mjesec dana zakopcavati..

Koliko si ti tt? Ja ću sutra napunit 9 tjedana i muče me iste brige jer nemrem ni jedne hlaće više zakopčat.. 
    Jednostavno mi je iskočio trbuščić dosta rano i nekako sam sva napuhana, valda zato kaj stalno neš trpam u sebe. Nikad veći apetit nisam imala, katastrofaaa sta ce to bit do kraja trudnoce jao 
    Ne znam opće šta od robe kupiti, nisam još ništa. Tajice svakako, a očito će trebat i jakna zimska i neke veste jer u 1 i 2 mj ćemo već bit okruglaste lagano

🙋‍♀️31 👱‍♂️34
    ➕ 30.9.

Ayzis
    05. Studeni 2021. 23:01

Curke jel možete napisati kad ste planirale reći za trudnoću prijateljima i na poslu? Odnosno jeste rekle već? 
    Mi smo zasad rekli samo obitelji i htjeli smo pričekati da prođu 3 mjeseca i nifty, ali sad su me ove mjere prisilile da kažem na poslu, a onda moram i svima ostalima jer se to proširi začas. 
    A tak me neka panika hvata, ako slučajno neš pođe po zlu nedajbože, pomisao da moram objašnjavat nekome nešto.. koma.

🙋‍♀️31 👱‍♂️34
    ➕ 30.9.

Didi4321
    06. Studeni 2021. 04:53

Na poslu sam rekla jednom sefu koji me trenutacno vodi obzirom da sam krvarila/smedjarila, a zbog ovih sad mjera sam morala reci kolegici koja je kao voditeljica. Znaju najblizi frendovi, njegova mama i brat, moja sestra, mom starom jos nismo rekli jer nismo u dobrim odnosima (planiram mu reci najranije kad stigne nifty).
    Sad sam 10+2 i isto se vidi pupa, jer je malo iskocila u donjem dijelu trbuha, ali vecinom  je vidljiva jer sam stalno napuhana (komba jedenja malih kolicina hrane svako 2 sata, te povremenog zatvora). Stalno nosim neke pilates hlace koje dugo imam jer jedine nemaju elastiku u trbuhu, pa me ne stiscu, nijedan kaput ne mogu zakopcati i mislim da ce mi to biti prva kupovina, ali ipak cekam drugo tromjesecje za to.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.