Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    21. Listopad 2021. 14:02

...i može li mi netko reći KAKO da namjestim da se vidi ticker u potpisu? Dakle nema koji link nisam probala kopirat, niš ne funkcionira...jel možda problem u browseru? Ovo je još jedan pokušaj, možda uspije. 

Hrabrica
    21. Listopad 2021. 14:13

MMMartinaaa

…i može li mi netko reći KAKO da namjestim da se vidi ticker u potpisu? Dakle nema koji link nisam probala kopirat, niš ne funkcionira…jel možda problem u browseru? Ovo je još jedan pokušaj, možda uspije.

odaberi kategoriju FORUM i onda tamo odabereš, ako se ne varam onaj PSEUDOnešto link. I njega kopiraš :) 

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

MMMartinaaa
    21. Listopad 2021. 14:17

Hrabrica

MMMartinaaa

…i može li mi netko reći KAKO da namjestim da se vidi ticker u potpisu? Dakle nema koji link nisam probala kopirat, niš ne funkcionira…jel možda problem u browseru? Ovo je još jedan pokušaj, možda uspije.

odaberi kategoriju FORUM i onda tamo odabereš, ako se ne varam onaj PSEUDOnešto link. I njega kopiraš :)

Hvala ti, evo odmah da probam 

• Kipa0
    21. Listopad 2021. 14:18

Bok cure :) ja bi vam se pridružila koliko budem stizala od posla i života Ako sve bude dobro termin bi mi trebao biti početkom/sredinom petog mjeseca, ali bilo mi je lakše čitati vaše poruke nego ove s proljetnih beba :)
    Moram se pridružiti ovoj skupini koja u odnosu na inače nezdravije jede, ali meni se čini da ja jedem i više mučnine sam imala na početku, ali nisam povraćala. Sada samo averzija prema nekoj hrani i jako česta glad -.-
    Ono što me na početku jako mučilo je probava koja me izdala nakon što apsolutno nikada nisam imala problema s njom. Rješavam to tako da miješam lanene i chiu s jogurtom, voćem i granolom ujutro za doručak i čini se da djeluje, ali sam pitala doktora i za dodatnu pomoć ako mi bude trebalo pa mi je preporučio Eva Qu čepiće. Nisam još probala, ali on kaže da su sve trudnice zadovoljne s njima pa ako neka proba neka javi iskustva :)
    Imala sam i neki lagani smećkasti iscjedak par dana u sedmom tjednu. Počeo je nakon planinarenja, a najjači je bio nakon vaginalnog UZVa za što su mi rekli da je normalno, ali da se javim ako bude jače ili s jakim grčevima.
    U ponedjeljak imam pregled (na 12+0) i ponuđen mi je Harmony ili Nifty, ali nisam sigurna želim li ga napraviti jer ionako ne mogu ništa promijeniti, a i mislim da ne bih htjela saznati spol Kako vi stojite s tim testovima? Hoćete ih raditi?
    Ja za sada još normalno treniram jer mi je doktor rekao da nema razloga zašto ne, ali ne znam kakva je situacija u drugom tromjesečju, nadam se da mi neće oduzeti tu radost  Zapravo ne baš normalno jer od početka (jedan od prvih simptoma) se dosta zapuhujem. Ne znam jeste li to mislile pod problemima s disanjem, ali ja kada planinarim, hodam uzbrdo ili radim neki kardio osjetim ogromnu razliku u odnosu na ranije. Ne smeta mi to, ne želim se žaliti jer mi je inače stvarno do sada trudnoća bila prilično ugodno iskustvo, ali na početku sam bila u šoku 
    Za mučnine na početku su mi šetnje i boravak vani jako pomagali, čak sam primijetila da kada sam vani i stojim mi je loše, a kada se krećem mi je bilo puno bolje. Ne kažem da bi pomoglo drugima, svi smo različiti, to su samo moja iskustva :)
    Inače, prošle sam godine imala jedan spontani u sedmom tjednu tako da jako suosjećam sa svim curama koje to trenutno prolaze i, kao i sve ostale, nemam apsolutno ništa pametno ili utješno za napisati, ali se nadam da ćete brzo smoći snage krenuti dalje. <3

marta96
    21. Listopad 2021. 15:01

Evo curke moja glukoza je 5.3 iako je ref granica 6.0 navodno je u trudnoći 5.1. Nisam bas spavala po noci pa valjda od toga jer jučer sam odgladovala dan.. 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    21. Listopad 2021. 15:06

Jedva čekam doć doma mislim da cu u dućkas i napravit si paštetu od tune, hrpa majoneze krastavaca i zdenka sira i mazat si to na kruh  cijeli dan mislim o tome da bi mi to pasalo.. 
    Marta bas mi javi sta ti kaze dr na to jer kazem ti SZO je pred par godina promjenio da je glukoza na 5.1.. 
    Kipao dobrodosla :) Ja jos nisam odlučila dal cu na bilo kakav prenatalni, moj u 11om tjednu mjeri nuhalni nabor to sigurno i moramo vadit krv za kombinirani probir al to nista ne znači baš.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Lida 🍀
    21. Listopad 2021. 15:10

marta96

Evo curke moja glukoza je 5.3 iako je ref granica 6.0 navodno je u trudnoći 5.1. Nisam bas spavala po noci pa valjda od toga jer jučer sam odgladovala dan.. 🤷‍♀️

Bas me zanima oce gin pravit kakve probleme. Meni je 5.4 iako isto Pise da je ref.vrijednost 6

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Atina25
    21. Listopad 2021. 15:11

Niki ovisi sta sve njemu spada pod to tj u bolnici, ne rade sve bolnice isto. Npr meni je morao posebnu uputnicu za TSH to ne spada za standard trudničku obradu (možda vama da) + brdo pretraga me poslao na mikrobiologiju sta također ne spada pod standard krv. Da li piše šta posebno na uputnici? 

11.11 miny anomaly ✅

Lida 🍀
    21. Listopad 2021. 15:28

Curke jedno pitanje, uplaćujem Merkur životno i dopunsko osiguranje i sad vidim da poliklinika u kojoj bi  mozda pravila Nifty suraduje s tim osiguranjem. Zna li koja jel se to dobije kakav popust ili nesto? 😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Atina25
    21. Listopad 2021. 15:46

Lida najbolje nazovi i pitaj iako ja mislim po nekoj logici da ne jer to oni salju vani pa onda ne vjerujem al mozda je nesto pa i da je bar malo na taj iznos super dođe 
    Nikki Naravno napravit cu paštetice za sve nas da se gušimo u majonezi i masti  i lagani tiramisu taman da osvježi mmmmm...u koju bolnicu ides? Ma budu ti vjerojatno standardm glukoza,kks,bilirubin, željezo, meni je ovo pisalo: Kreatinin, Bilirubin, Glukoza, AST, ALT, GGT, KKS i Željetzo to mi je pod standardne.. TSH posebno. 
    Jš nesto - ako ne znate, sve nalaze mozete si provjeriti odmah na portal zdravlja preko eGrađani pa vam ti lab nalazi budu vec isti dan da ne čekate doktora da vas zove 

11.11 miny anomaly ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.