Nikki meni je čak bilo bolje nakon povraćanja ujutro makar je to bilo mučenje jer jučer skoro nista nisam jela pa nisam imala ni za povraćati. Otisla vaditi krv i umirala za čokoladnim mlijekom i lisnatim s marelicom.. Doručkovala po želji i od onda loše.. Lezi, odmori pa gladna i naravno pašteta pikant i jogurt.. Osjećam da uskoro opet dolazi mučnina.. I moja prehrana je totalno loša trenutno 🤦♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hvala vam cure, stvarno osjecam jedno veeeeeliko olakšanje
Lida iduci pregled mi je za 2 tjedna, 4.11., pa me ubaci na listu 🙂
Jel koja od vas imala problema sa disanjem. Ne znam jel to povezano sa trudnoćom ili sa mojim prestankom pušenja prije cca 2 tj.... doduše, jesam punije tjelesne građe, ali do sada na nisam imala takav osjećaj. Kao da mi nedostaje zraka, osjećaj kao da ne mogu udahnuti punim plućima. To me strašno živcira...
Nikki Ma zapravo to nije loše za bebice,ti vec imas svega dovoljno da ni ne jedes nista one bi se opskrbile :) meni je koma sta se inače ja tako ne hranim,jedem salate,meso krumpir rižu,voće povrće,ono obozavam variva,juhe,grah nesto na zlicu, jaja, šunkice onako bas fino normalno a sad evo samo da mi je tona majonze i kečapa,sira,kruha. Jogurt me bas traži sta je super vjer radi kalcija al ovo ostalo fujjj,na pomsao mesa mi se dize trbuh..neki dan sam mojima radila bolonjez mislila sam se ispovraćat. Jučer sam za doručak jela ost,burek,kekse s mlijekom i popodne mekić.. Osjećala sam se uzasno
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina ja isto kad jedem junk imam grižnju savjesti, ne sad nego oduvijek.. 🤦♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jel koja od vas imala problema sa disanjem. Ne znam jel to povezano sa trudnoćom ili sa mojim prestankom pušenja prije cca 2 tj…. doduše, jesam punije tjelesne građe, ali do sada na nisam imala takav osjećaj. Kao da mi nedostaje zraka, osjećaj kao da ne mogu udahnuti punim plućima. To me strašno živcira…
da...zato sam u prvoj trudnoći upisala trening za trudnice išla do praktički zadnjeg dana...tamo sam i naučila disati...zvuči smješno ali meni je jako pomoglo pogotovo na porodu....sad kad na tvu vidim da tamo neka vrišti kad porađa ja se derem na nju glupaco pa ne mozeš tako moraš disati a muž umire od smijeha....pozdrav maji iz boksa do mog koja je ignorirala disanje pa je vrištala dva sata
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mi smo rekli samo doma jer ne mogu raditi sve poslove kao i prije (teže fizičke), onda mi je najgore pitanje od svakoga A OD ČEGA JE TEBI STALNO ZLO???
Poludim
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja sam jucer popodne kad me uhvatilo uspila pojesti samo jedno pecivo mljecno sa maslacem namazano i to je to bilo. Pijuckala mineralnu jer od nje podrignem pa mi bar tih par minuta bude lakse.
IK ovo za zrak, dogadalo mi se prije nekih tj dana par dana to ali je proslo. Osjecaj ko da neko sjedi na plucima 😳
Isto bila pusac ne znam jel od toga..
Sweety jako mi je drago zbog tebe pogotovo nakon svega, zasluzila si 😊💕
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Ja sam bila otkrila kak se borit protiv mucnine i tako sad ja sa sobom di god idem furam vodu s limunom i pijuckam cim osjetim da je krenulo...hrana ni pomislit zgubila sam 3 kile jer mi je apetit 0 bodova pojedem kad moram i to mlatim po sunkici i tostu i stapicima koji me spasavaju
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ja se za sada dobro držim s mučninama. Ne povraćam, jedino neke dane (i to najčešće popodne i navečer) imam averziju prema svemu. Sve mi se gadi. Što je najgore budem gladna, ali ne znam ni sama čime bi utažila glad (a da mi ne stvara muku). Jedan period sam tamanila kruh i maslac, jogurte (čvrste i kisele ili activija), tost samo sa sirom i tako
Ali neću se žaliti, znam da je nekima puno, puno gore.
Sortiraj odgovore
Najstariji