Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    22. Listopad 2021. 11:52

Chappie

Upravo je izaslo sve van. Prvo povracanje. Pasteta je definitivno losa ideja..

Meni je mučno od jutra, a opet mi se jede pasteta i jogurt :(

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    22. Listopad 2021. 12:35

Meni danas nije bas muka, popila sam jogurt i malo sendviča i OK mi je sada.. sta se tiče mučnina,al svejedno na samu pomisao neke hrane mi se diže trbuh  meso pogotovo..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Chappie
    22. Listopad 2021. 13:31

Kako sam izbacila sve iz sebe sad se bojim ista staviti u usta. I nije mi vise mucno, super mi je. Cak radim rucak mesni, ali mislim da ga ja ne budem jela. 

🧔39
    👧31

Teab
    22. Listopad 2021. 13:36

Ja si uzela za dorucak burek sa sirom i jogurt.. voljela sam ja to pojest al sad bi samo na tome mogla zivjet,ko da sam otkrila ameriku

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

MMMartinaaa
    22. Listopad 2021. 14:14

Pozdrav cure! 
    Eto me napokon doma, bila naručena u 10.45, došla na red u 12.15...😩
    No nema veze jer je sve super, danas sam 8+4, vidi se srčana akcija (kod nas u OB Pula ne puštaju da se čuju otkucaji kao ni pratnju na preglede). Vidi se pupčana vrpca. Sljedeći pregled mi je za 3tj kada će se mjeriti nuhalni nabor. 

Obzirom da mi je TSH skočio radi trudnoće, odmah sam dobila uputnicu za endokrinologa koji me odmah primio (to je jedna od pozitivnih strana što me se vodi bolnički, jer mi je sve nadohvat ruke), i dobit ću povećanu terapiju Euthyroxa, što mi je okej i to sam očekivala jer mi seka ima istu dijagnozu i znam kako je to išlo kada je ona bila trudna. Kontrola kod endokr. za 6 tj. 
    Osim toga mi je dala suplement za željezo koje je nešto niže (al ništa dramatično). Ja sam sretna jer je sve super, sada odbrojavanje do sljedećeg pregleda... ⏳
    Žao mi je cura koje se bore s mučninama, želim vam da što brže popuste. 🤗 Svim curama koje imaju nešto ovih dana, puno, puno sreće 🥰

Atina25
    22. Listopad 2021. 14:57

MMMartina Superrr  Ja sam isto iz Pule, i super sta te se bolnički vodi, pretpostavljam da je bilo neke indikacije za to? Meni su tamo svi super tako da si sretnica. Ja sam danas 8 + 3 tako da smo mi tu negdje :)

11.11 miny anomaly ✅

MMMartinaaa
    22. Listopad 2021. 15:08

Atina25

MMMartina SuperrrJa sam isto iz Pule, i super sta te se bolnički vodi, pretpostavljam da je bilo neke indikacije za to? Meni su tamo svi super tako da si sretnica. Ja sam danas 8 + 3 tako da smo mi tu negdje :)

Aaaaa super! Kako je mali ovaj forum! 🥰
    Mene se vodi bolnički jer sam se ja prve ove spontane trudnoće pripremala na umjetnu oplodnju u KBC RI (nizak AMH + hašimoto), ali eto...par dana prije finalnih konzultacija dočekao me plusić 😍

Nikako da naštimam ovaj glupi ticker, probala sam sve živo...Makar ću si doraditi potpis pa da me možete pratiti. Želim i tebi jednu lijepu, školsku "by the books" trudnoću. :)

Sljedeći pregled mi je 10.11.

Atina25
    22. Listopad 2021. 15:21

Martina drago mi je to čut baš :) Pretpostavljam da te vodila dr Markanović? Za potpis odi na ovu stranicu i onda pod Forum, pseudokod ili tako nesto pa to zalijepi tu dole :)
    Nikki Umirem od smijeha  ja isto neki dan radila bolonjez i mislila sam da ću povraćati od muke,dobro da sam sve brzo pobacala da se dinsta i krčka i makla se. Ja ću večeras slozit pizzu za večeru to mi je brzinski junk pa mislim da budem jela. Danas je kolega donesao tortu za počastit imao je rođendan, ja sam mislila da ću se ispovraćat čim sam je vidjela, brzo sam pobjegla u ured radit. Diže mi se zeludac i od slatkog i same pomisli na to 
    I ja sam nekako počela više čistit, tj koliko mogu al imam sigurno više volje i želje nego inače  bit ce to sve izraženije..

11.11 miny anomaly ✅

MMMartinaaa
    22. Listopad 2021. 15:34

Atina25

Martina drago mi je to čut baš :) Pretpostavljam da te vodila dr Markanović? Za potpis odi na ovu stranicu i onda pod Forum, pseudokod ili tako nesto pa to zalijepi tu dole :)
    Nikki Umirem od smijeha ja isto neki dan radila bolonjez i mislila sam da ću povraćati od muke,dobro da sam sve brzo pobacala da se dinsta i krčka i makla se. Ja ću večeras slozit pizzu za večeru to mi je brzinski junk pa mislim da budem jela. Danas je kolega donesao tortu za počastit imao je rođendan, ja sam mislila da ću se ispovraćat čim sam je vidjela, brzo sam pobjegla u ured radit. Diže mi se zeludac i od slatkog i same pomisli na to
    I ja sam nekako počela više čistit, tj koliko mogu al imam sigurno više volje i želje nego inačebit ce to sve izraženije..

Tako je, dr. Markanović, koja je meni divna ☺️
    Ja sam isto usporila s kuhanjem otkad sam trudna, baš nemam volju, ni želju, a neki put ni energiju 🙈

Visibaba07
    22. Listopad 2021. 15:44

Moja želja za kuhanjem je nula bodova 😒 švercam se cijeli tjedan 😁 
    Danas planiram njoke za večeru,naravno gotove njoke 😁😁😁

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.