Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Didi4321
    02. Lipanj 2022. 08:21

Cestitam! Zelim ti sto brzi oporavak i da sto prije vidis i mazis svoju bebicu 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Nara-Nara
    02. Lipanj 2022. 08:21

Samoja6

Evo da vam se javim… Rodila sam sinoć oko 23…
    Bio je jako težak porod, izmučili su me samo tako, i na kraju su bebi počeli padati otkucaji srca i trebalo je hitno roditi… Doslovno u 2 minute su ga izvadili iz mene, ali sam zato ispucala totalno… I to jako duboko, boli ko sam vrag, ali tu sad nemogu ništa…
    Njega su odmah odnili u inkubator, još ga nisam vidila… Kažu da je dobro, da su mu stavili kisik da mu malo pomognu i neko vrime će sigurno biti u inkubatoru… Neka i bude, samo da bude dobro… Ubrzo ga idem vidit i jedva čekam…

Baš mi je žao da ste se tak namučili. Želim obojici brzi oporavak. I čestitam na bebici. 
    Drži se 🤗

Leemma
    02. Lipanj 2022. 08:28

Samoja6, cestitam na bebici! ❤
    Zao mi je sto sto si se tako namucila i zelim ti da se sto brze oporavis i budes sa svojim bebanom!

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

missR
    02. Lipanj 2022. 08:41

Samoja cestitam ti na bebici ❤️ Zao mi je sto ti je bio tezak porod 
    Savjet za ranu od pucanja - kupi u apoteci caj od hrastove kore i ispiri se s hladnim cajem sto cesce. Puno puno pomaže 😊  

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

TheTina
    02. Lipanj 2022. 08:54

Samoja - cestitam na bebici i brzi oporavak zelim! 🥰🥰🥰

Ninnek
    02. Lipanj 2022. 09:03

čestitke na bebici. želim brz oporavak i da se cim prije mazite i pazite

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Visibaba07
    02. Lipanj 2022. 09:19

SamoJa čestitam na bebici...brz oporavak i da budete čim prije zajedno 🍀😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• sunchica555
    02. Lipanj 2022. 09:31

Samoja čestitam 🌺🌺, drzi se, brz oporavak, bitno da je s tobom i bebom sve ok, tijelo će se oporaviti ♥️.
    I ja sam u tvom terminu, dan razlike, ne mogu vjerovati da je to sve tako blizu, mogu se svaki tren dogoditi trudovi i porod.

MMMartinaaa
    02. Lipanj 2022. 11:24

Hello svima! Veeeelike čestitke našim curkama samoja6 & atina koje su docekale svoje bebice u zadnja 2 dana. 🤗 Brz oporavak vama i vašim malim smotuljcima! 🎉🎉🎉
    *
    Ja sam ujutro već u 7.30 imala pregled pa se nisam stigla javiti ranije. 
    Beba opet zezala i spavala tokom CTGa, opet sam ležala sat vremena. Znači mene to toliko isfrustrira da mi dođe da bacim taj uređaj kroz prozor. Čim se maknem, on se javlja normalno i ful je aktivan. Zaključila sam da ima sindrom bijelih kuta i da jednostavno ne voli kada ga se sluša 😁 (a bome ni mama isto)
    Ovog puta nema uopće nikakvih kontrakcija, tako da me to bacilo u bed, a s druge strane je doktorica rekla kako nema razloga za sad razmisljati o induciranom jer ima puno plodne vode, protoci su uredi, moja krvna slika isto tako, beba nije prevelika, i po njoj sam idealni kandidat da se to odradi prirodno. 
    Tako da čekamo. 
    U subotu sam ponovno naručena ako se nešto ne desi do tad. 
    Sva sam razdražljiva, nervozna, nerviraju me svi sa svojim pitanjima "kad će". 
    Doktorica je bila bas ljubazna i provela me brzinski da vidim radaonu i predradaonu. 🤗💕
    Nadam se urednim pregledima i ostalih cura koje danas imaju kontrole. 🤞
    Već sam danas plakala 2x, svaki dan mi je sve teži, psihički više nego fizički.

MarVel
    02. Lipanj 2022. 11:28

Samoja čestitam 💞🌺💓 Dečkić, ako sam dobro shvatila? Žao mi je pretrpljene muke, ali glavno da ste vas dvoje dobro. Ispada nekako da se mi žene brzo oporavljamo od svega. 🍀
    Dobro pa sam spremila stvari za rodilište jer vidim da to može svaki tren.
    Ne znam kako vi, ali meni kao da su baterije ispražnjene. Prošećem psa 15 min. i nakon toga moram leći. Pojedem nešto, moram odmoriti.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.