Vidjela sam da je netko tipkao i simptomima. Ja ih baš i nemam 🤷 ne znam dal' dade veselim il' je još rano.haha
Imam povremenu bol u križima, i povremeno probadanje u jajnicima. I nekad, ali rijetko navečer nemogu leći na trbuh koliko me sise bole. I jos nesto,sto ne znam s čim da povežem. Nekad, najčešće navečer mi naleti onak kao da mi je teško disati, sad nezz jel to povezano sa pušenjem do trudnoće ili s nečim trećim. Mislim,doduše ima me i visinom i težinom. Pa… Ima koja takvih problema? 🤣🤣🤣
Ja sam do prve trudnoće ležala isključivo na prsima.
Kupila si one dugačke jastuke od 140cm i super spavam i dalje. Zagrlim rukama i nogama i eto.
Jos da moja haharica spava nocu možda bi se i naspavala
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Bokić ☺️
Puni nam se grupa,dobrodošle nove cure 🍀🍀
Tea_tea do kada moraš bit u izolaciji?
Moj pregled sutra se polako bliži i nervoza je sve veća 🙄
Spominjale ste baby watchere,od kojeg tjedna ste to koristile?kupovale ste preko neta ili?
Mislim da je to sljedeća stvar na popisu ako bude sve ok 😁
Od 14 tog
*
Moje malo srce je prestalo kucati….
Slomljena sam. Rekla bi nešto pametno, al ne znam, vjerojatno u ovim trenucima ne postoji. Trenutno je kao neki ružan film iz kojeg ne mozes van.
Pa ću vas morati napustiti…. sretno dalje svima. ❤
Drži se i nadam se da ces i ti brzo dobiti svoju rainbow 🌈 bebu
*
Jutro curke, nadam se skorijem priključenju temi.❤️
Čestitam svima na divnim vijestima, i žalim za tužnim:(
Molim vas da mi kažete koliko je pouzdan gravignost ultra,, da li baca lažne sjenice? Jutros mi je 4 dana prije neočekivane M, u roku od 4 minuta linija ako sad ne tako crvena, baš svijetla, ja znam da su blijede sjenice, sjena ali toliko dugo pokušavamo da nisam stvarno pametna.. Nemam sliku da vam učitam ali bar da znam baca li lažne sjene :(
Ne baca lazne sjene. On ti ima dosta nisku osjetljivost oko 10 i ja njega prvog svima preporučujem koji su nestrpljivi
*
Jutro curke, nadam se skorijem priključenju temi.❤️
Čestitam svima na divnim vijestima, i žalim za tužnim:(
Molim vas da mi kažete koliko je pouzdan gravignost ultra,, da li baca lažne sjenice? Jutros mi je 4 dana prije neočekivane M, u roku od 4 minuta linija ako sad ne tako crvena, baš svijetla, ja znam da su blijede sjenice, sjena ali toliko dugo pokušavamo da nisam stvarno pametna.. Nemam sliku da vam učitam ali bar da znam baca li lažne sjene :(
Zasto ne probas sa clear blue onaj kaj pokazuje 6 dana prije M.
U CB i lažne sjenice sam se razočarala hiljadu puta pa ne smijem pokušati ni sa jednim 🙄🙈
Moje iskustvo je pokazalo da izbjegavam testove s plavim crtama dosta bacaju kazne sjene.
Osjetljivost 10 mIU/ml imaju pregny (bijela kutija ljubicasta ženska i gravignost ultra
*
Drage moje žene, djevojke ♥️
Na pregledu je Bogu hvala sve bilo u redu. Beba odgovara za 8-9 tjedana i sve ide kako treba. Došla sam tamo toliko preplašena da je doktor to primjetio i rekao mi da ne smijem bit u tolikom strahu i grču. Otvorena mi je trudnička knjižica, otvorene su i komplikacije bez ikakvih problema. Idući pregled mi je već za 2 tjedna 2.11. Dao mi je doktor uputnicu za transfuzijski odjel u bolnici gdje bi trebala izvaditi krv ali ne znam za urin, valjda i to ide. Može li mi netko ako zna reci sto će mi točno vaditi? Je li to za krvnu grupu ili? Hvala vam ♥️
Jep to ti je prvo za krvnu grupu koja se ako je sve u redu vadi jos jednom pred kraj. A ako imate minus minus mislim da je onda problem, mojoj kolegici je tako bilo pa je samo cesce morala vaditi krv.
Inace svima preporučujem aplikaciju kalendar trudnoće momly
h ttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.pregnancy.tracker.due.date.countdown.contraction.timer
Ima vam opisan razvoj po tjednu, popis lijekova koje smijete koristiti u trudnoći, koje izbjegavati, hranu isto tako, popis potrepština.
Plan poroda ma svašta nešto.
Inace kod soci ginekologa mi ostaje pregled 8.11 ali idemo na put u Slavoniju pa idem privatno u utorak tako da mi možete staviti datum 26.11
*
Antares cijelo vrijeme mislim o tebi ♥️♥️ drago mi je da si smogla snage i javit se. Sta je rekla dr,da li je bilo zastoja u razvoju? Znam da si pisala da je bio prisutan neki hematom i da si pila progessterone. Sorry ako puno pitam baš me jako rastužilo 😭 vec ste mi sve prirasle srcu jako..
Ja sam imala neku teoriju da ako vec mora bit bolje odmah ali sad mi je već nekako odmakli većina nas je 8-9 tjedan tako da mi je to već po nekom izračunu dosta..
Bit će svima kako priroda i viša sila daju ♥️♥️
Nikki drago mi je da je pregled bio OK,i ja imam 2.11 iako sam ja imala prije 6 dana pa mi se čini daleko al neću se stresiraat previse i ići prije ,bit će sta bude.
Imam filing kako je krenulo neću nikome nista reć dok ne rodim 🤦
Da. Ostao je na 6+2. Čak se u smanjio, prema dimenzijama sa zadnjeg uzv-a. Prvo što me pitala jel sam imala koronu, ili bila u doticaju s nekim tko ima koronu, jel sam šmrcala itd... nisam ništa od toga, barem koliko ja znam.
Hematom nije bio uzrok. Kaže vjerojatno problem kromosomske prirode. Razlog zasto nisam prokrvarila sama je vjerojatno duphaston koji sam marljivo pila i koji je čuvao da se ne otvorim.
A da. Znam. Moralo je biti tako...iako nije neka utjeha. Al opet, bolje sad nego kasnije.
Nakon cijelodnevnog plakanja, sad sam malo došla k sebi. Mozgam si jel dobra odluka bila da izaberem medikamentno, jer sam naravno išla čitati i pročitala hrpu ružnih stvari o tome....
Pored te tuge ne mogu si zamisliti da sam tamo, u bolovima, s ljudima u sobi koje ne poznam, placem u bolničkom wc-u i krvarim uz umjetno izazavne grceve.
Možda koliko god glupo zvučalo, kiretaza pod opcom anestezijom mi se naspram toga čini lakšom.
Chappie, pretpostavljam da bi se i ja otvorila, ali nisam zbog duphastona.
Bit ce i moja beba jednom, curke. Ne sumnjam. Valjda s razlogom je ovo moralo biti tako. ❤
Grdo je kaj je prvi put, a i ovak sam imala strah od trudnoće i poroda. 😔
👦30
🙍♀️32
+ 13.9.2021. 🥳
5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
19.10.2021. missed ab 🖤
Antares jako mi je žao,znam da nema riječi utjehe.I sama sam prošla to prije 3 mjeseca,samo još ranije kod mene nije bilo ploda a duphastoni su sprečavali da ne prokrvarim. Da mi je tada netko rekao da ću za 3 mjeseca opet biti trudna i čuti srčeko nebi vjerovala,ali evo tako je.
Ja sam bila spremna odmah za dalje,nije bilo zahvata,očistila se prirodno,ali najbitnije je posložiti se u glavi.Barem znaš da možeš ostati trudna i šanse da se to ponovi dva puta za redom su niske,znam da nije neka utjeha,ali kad pogledaš koliko žena oko nas se muči da bi ugledale plus i to je nešto.
Ja ti želim svu sreću ❤️ i da nam se vratiš kad budeš spremna 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Bas mi je zao zbog tuznih vijesti, kod mene je bilo kao kod Visibaba, ali sam sama prokrvarila. Također svi ginekolozi su mi rekli da ako se pobačaj mora dogoditi da ga duphastone ne može spriječiti, znači on nije razlog zašto niste prokrvarile. Nažalost jedna poznanica je isto prokrvarila i sve izgubila prosli mj iako je bila na duphastonima..
Nadam se da ćeš uskoro ugledati + i da će sve biti dobro idući put ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
TRUDNICE I PREGLEDI 🥰
IK_26 - danas ♥️🤰
Hope - danas ♥️🤰