Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    19. Listopad 2021. 17:16

Swety to pričaš za neku drugu državu,možda si spomenula ali nisam popratila..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Sweety
    19. Listopad 2021. 17:32

Visibaba07

Swetyto pričaš za neku drugu državu,možda si spomenula ali nisam popratila..

Da da, za Njemacku. Koliko god ovo bila razvijena drzava doktori su ovdje katastrofa. Ali stvarno. Evo npr.moj ginekolog ide od Nove godine u mirovinu, i oni me nece uzet kao pacijenta (trudnicu) makar u tom periodu dok je jos tu, i nitko nece preuzet, a naci ginekologa je ko dobitak na lotu. Barem ovdje gdje sam ja. 

Atina25
    19. Listopad 2021. 17:47

Ja se tjesim da je do pregleda jos 2 tjedna i da će brzo proći 🤦🤦
    Sweety čula sam to za Njemačku,bas uzas😳

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Sweety
    19. Listopad 2021. 18:04

Atina25

Ja se tjesim da je do pregleda jos 2 tjedna i da će brzo proći 🤦🤦
    Sweety čula sam to za Njemačku,bas uzas😳

Oh, moras jos dosta cekat, ja imam jos 2 dana, pa sam sad bas na iglama, nadam se da ce se vidjeti ovaj put ❤.  
    Ovo danas me bas potreslo sa Antares 😪😪
    Nikki cekamo jos dobre vijesti od tebe 

• Antares
    19. Listopad 2021. 18:22

Drago mi je curke da je sve ok, nekak mi je lakše kad vidim lijepe vijesti. ❤ 

Što se kod mene dogodilo, ne zna nitko...kaže ginekologica - priroda. 

Iskreno, neću neko vrijeme pomišljati na trudnoću. Malo me ovo uzdrmalo. 

Ona tišina na ultrazvuku je nešto najtužnije što čovjek može čuti....a nisam netko ko leti sav zanesen trudnoćom, pa ipak, satralo me da cijeli dan ne mogu k sebi. 

Bila sam na Merkuru. Krajem tjedna me hospitaliziraju i dobit cu tablete. Moram tamo ostati dan, dva dok se to bude čistilo. 😔
    Ne znam uopće kakav bude osjećaj, jel sam pogriješila što nisam izabrala kiretažu jer bi to danas bilo gotovo, a ovo ce ic sporo....

Ne znam uopće ništa. Toliko pitanja mi je u glavi ostalo neodgovoreno. Na njih niti neću naći odgovor. 

Ne znam ni kak sad to dalje ide s komplikacijama. Dio mjeseca sam bila na bolovanju, pa dio na komplikacijama. Sad cu se vjerojatno vratiti na bolovanje. Kak bude mi firma uopće to isplatila? 

Koliko uopće imam pravo biti na bolovanju poslije zahvata?

Sto pitanja....

Držite mi se. ❤

👦30
    🙍‍♀️32
    + 13.9.2021. 🥳
    5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
    19.10.2021. missed ab 🖤

• Antares
    19. Listopad 2021. 18:28

Niki777

Drage moje žene, djevojke ♥️
    Na pregledu je Bogu hvala sve bilo u redu. Beba odgovara za 8-9 tjedana i sve ide kako treba. Došla sam tamo toliko preplašena da je doktor to primjetio i rekao mi da ne smijem bit u tolikom strahu i grču. Otvorena mi je trudnička knjižica, otvorene su i komplikacije bez ikakvih problema. Idući pregled mi je već za 2 tjedna 2.11. Dao mi je doktor uputnicu za transfuzijski odjel u bolnici gdje bi trebala izvaditi krv ali ne znam za urin, valjda i to ide. Može li mi netko ako zna reci sto će mi točno vaditi? Je li to za krvnu grupu ili? Hvala vam ♥️

Svi smo mi razliciti. I sve priče su različite. Sorry ako te moj post uzdrmao danas.
    Drago mi je da je sve oke. ❤❤❤🤗

👦30
    🙍‍♀️32
    + 13.9.2021. 🥳
    5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
    19.10.2021. missed ab 🖤

missR
    19. Listopad 2021. 18:35

Antares znam da te nijedna recenica ne moze utjesiti ali ja se uvijek sjetim jedne koju mi je napisala cura na forumu nakon mog gubitka bebe da ce sve to jednom biti jucer i iza tebe. Stvarno je tako i bit ce teskih dana i onih malo boljih ali proci ce i opet ces se radovati i prije nego sto mislis. Ja sad volim reci da na nebu imam anđela koji cuva mene i ovu bebicu. Koliko ja znam imas pravo na 10 radnih dana tj 2 tjedna ali nisam sigurna jer sam radila od doma tad pa nisam uzimala bolovanje. Daj si vremena da se isplaces i oporavis. ❤️
    Nikki drago mi je da je sve dobro proslo 😘☺️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Atina25
    19. Listopad 2021. 18:58

Antares cijelo vrijeme mislim o tebi ♥️♥️ drago mi je da si smogla snage i javit se. Sta je rekla dr,da li je bilo zastoja u razvoju? Znam da si pisala da je bio prisutan neki hematom i da si pila progessterone. Sorry ako puno pitam baš me jako rastužilo 😭 vec ste mi sve prirasle srcu jako..
    Ja sam imala neku teoriju da ako vec mora bit bolje odmah ali sad mi je već nekako odmakli većina nas je 8-9 tjedan tako da mi je to već po nekom izračunu dosta.. 
    Bit će svima kako priroda i viša sila daju ♥️♥️
    Nikki drago mi je da je pregled bio OK,i ja imam 2.11 iako sam ja imala prije 6 dana pa mi se čini daleko al neću se stresiraat previse i ići prije ,bit će sta bude.
    Imam filing kako je krenulo neću nikome nista reć dok ne rodim 🤦

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Chappie
    19. Listopad 2021. 19:24

Antares

Što se kod mene dogodilo, ne zna nitko…kaže ginekologica - priroda.

Ona tišina na ultrazvuku je nešto najtužnije što čovjek može čuti….a nisam netko ko leti sav zanesen trudnoćom, pa ipak, satralo me da cijeli dan ne mogu k sebi.

Bila sam na Merkuru. Krajem tjedna me hospitaliziraju i dobit cu tablete. Moram tamo ostati dan, dva dok se to bude čistilo. 😔
    Ne znam uopće kakav bude osjećaj, jel sam pogriješila što nisam izabrala kiretažu jer bi to danas bilo gotovo, a ovo ce ic sporo….

Ne znam uopće ništa. Toliko pitanja mi je u glavi ostalo neodgovoreno. Na njih niti neću naći odgovor.

Ne znam ni kak sad to dalje ide s komplikacijama. Dio mjeseca sam bila na bolovanju, pa dio na komplikacijama. Sad cu se vjerojatno vratiti na bolovanje. Kak bude mi firma uopće to isplatila?

Sto pitanja….

Držite mi se. ❤

Meni je samo sve izaslo.. ali dobila sam dva tjedna bolovanje. 

🧔39
    👧31

Chappie
    19. Listopad 2021. 19:25

Antares

Što se kod mene dogodilo, ne zna nitko…kaže ginekologica - priroda.

Ona tišina na ultrazvuku je nešto najtužnije što čovjek može čuti….a nisam netko ko leti sav zanesen trudnoćom, pa ipak, satralo me da cijeli dan ne mogu k sebi.

Ne znam uopće kakav bude osjećaj, jel sam pogriješila što nisam izabrala kiretažu jer bi to danas bilo gotovo, a ovo ce ic sporo….

Sto pitanja….

Držite mi se. ❤

I vec dva mj poslije smo dobili drugi plusic koji je moja curica sad 😊

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.