Cure, extreme intimo vam ima jako lijepih spavacica. Ja sam naručila dvije na kopčanje kratkih rukava i dvije na bretele preko njihovog web shopa. Uzela sam broj veće zbog trbuha. Kupila sam i 3 spavaćice u Pepcu, čisto da imam za promijenit. 500 kn sam dala za spavaćice. To mi je glavna stavka što se tiče stvari za mene. Jedna briga manje.

Sorry, prethodni komentar sam umjesto na Jesenske bebe napisala ovdje, no možda i vama dobro dođe informacija. 😀

marta96 e to neznam, ona je cijepljena sa 2 doze (u 7mj lani), napravili su joj i brzi i PCR cim je dosla, pa je nakon poroda jos tipa 2 sata cekala u boxu PCR da bi mogla u sobu. muz joj je nedavno uzeo booster i nije trebao nista.
muz i ja imamo preboljenje ali iz 1mj a vidim da uglavnom vrijede 4mj tako da mislim da ako ne promjene pravila ne gine nam PCR za oboje...
cure koje ste frisko (u HR) rodile, koja su pravila bila za vas i za pratnju?

2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Martina nisi me upisala za pregled 25.5. pa kad stignes sam dopises 🙂 hvala
Mi se pratimo u dan😊 Kakva je kod tebe bila situacija na zadnjem pregledu? 🙂
😁 supac,ugl jucer bila u trudnickoj,zatvorena,maleni glavom prema dolje,slj tj ctg i uzv pa cemo znat kolko je ima li trudnova,kod tebe?
Sutra imam pregled, pa javim friške vijesti🙂 Na zadnjem prije 6 dana sam bila otvorena 1članak, beba nisko, cerviks skraćen, sve smekšano, beba cca 2900g😊🍒 Jaaaako me zanima što će sutra biti🤠
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB sretno 😀

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ja sam danas imala pregled (33+3), malac je malo veći, ima 2.5 kg,a ja sam dobila 4.5 kg.
Idući pregled je 09.06. i to je zadnji pregled kod moje ginićke i onda lagano prema Sv.Duhu.
Danas mi je dr. prvi put spomenula tj.prvi se put vidi obostrana vrlo diskretna pijelektazija bubrega, kaže da je to često kod muških beba i da se ništa ne brinem. Da li se koja susrela s time?
👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
Petrova
1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
09/2021 histeroskopija
12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png
😁 supac,ugl jucer bila u trudnickoj,zatvorena,maleni glavom prema dolje,slj tj ctg i uzv pa cemo znat kolko je ima li trudnova,kod tebe?
Sutra imam pregled, pa javim friške vijesti🙂 Na zadnjem prije 6 dana sam bila otvorena 1članak, beba nisko, cerviks skraćen, sve smekšano, beba cca 2900g😊🍒 Jaaaako me zanima što će sutra biti🤠
Joj super da se lagano otvaraš. Ctg će ti raditi sutra? Držim fige da napreduje 😊
Ja se nadam laganom otvaranju idući tjedan na pregledu 🤞 Svako večer idem u duuuuge šetnje, hodama stubama, idem na sport, skačem na pilates lopti, jedem datulje, pijem čaj.... Pa valjda će nešto biti više 😓😖

Joj super da se lagano otvaraš. Ctg će ti raditi sutra? Držim fige da napreduje 😊
Ja se nadam laganom otvaranju idući tjedan na pregledu 🤞 Svako večer idem u duuuuge šetnje, hodama stubama, idem na sport, skačem na pilates lopti, jedem datulje, pijem čaj…. Pa valjda će nešto biti više 😓😖
Koji caj pijes? Naci danas sam prosla 5 × vise po stepenicama nego kroz cjelu trudnocu i opet mislim nista od mog otvaranja

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
TeaB, Dani30 hvala curke🙂
Pepi19 i mi smo skoro u dan😎... A kako ti je beba okrenuta? Moja je već duže glavom dolje, pa možda to pomaže otvaranju... Ja sam isto aktivna, ali tebi bome svaka čast😆 Pa na kakav sport ideš?! Vjerujem da će ta aktivnost tvoja ipak pokrenuti nešto...👍🍀
CTG sam radila i uredan je bio već dva puta, raditi će mi ga i sutra...Trudove nemam, ni lažne ni prave...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ja sam koma. Meni ove kile bas smetaju. Troma sam. +12 kg meni se i voda ljepi. Krecem se ko ljenivac 😭

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji