Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    19. Svibanj 2022. 20:03

Teab

AuroraB

Teab

Martina nisi me upisala za pregled 25.5. pa kad stignes sam dopises 🙂 hvala

Mi se pratimo u dan😊 Kakva je kod tebe bila situacija na zadnjem pregledu? 🙂

😁 supac,ugl jucer bila u trudnickoj,zatvorena,maleni glavom prema dolje,slj tj ctg i uzv pa cemo znat kolko je ima li trudnova,kod tebe?

Sutra imam pregled, pa javim friške vijesti🙂 Na zadnjem prije 6 dana sam bila otvorena 1članak, beba nisko, cerviks skraćen, sve smekšano, beba cca 2900g😊🍒 Jaaaako me zanima što će sutra biti🤠

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Teab
    19. Svibanj 2022. 20:09

AuroraB sretno 😀  

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

principessa007
    19. Svibanj 2022. 21:10

Ja sam danas imala pregled (33+3), malac je malo veći, ima 2.5 kg,a ja sam dobila 4.5 kg. 
    Idući pregled je 09.06. i to je zadnji pregled kod moje ginićke i onda lagano prema Sv.Duhu.
    Danas mi je dr. prvi put spomenula tj.prvi se put vidi obostrana vrlo diskretna pijelektazija bubrega, kaže da je to često kod muških beba i da se ništa ne brinem. Da li se koja susrela s time?

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

• Nara-Nara
    19. Svibanj 2022. 21:42

AuroraB

Teab

AuroraB

Teab

😁 supac,ugl jucer bila u trudnickoj,zatvorena,maleni glavom prema dolje,slj tj ctg i uzv pa cemo znat kolko je ima li trudnova,kod tebe?

Sutra imam pregled, pa javim friške vijesti🙂 Na zadnjem prije 6 dana sam bila otvorena 1članak, beba nisko, cerviks skraćen, sve smekšano, beba cca 2900g😊🍒 Jaaaako me zanima što će sutra biti🤠

Joj super da se lagano otvaraš.  Ctg će ti raditi sutra? Držim fige da napreduje 😊
    Ja se nadam laganom otvaranju idući tjedan na pregledu 🤞 Svako večer idem u duuuuge šetnje, hodama stubama, idem na sport, skačem na pilates lopti, jedem datulje, pijem čaj.... Pa valjda će nešto biti više 😓😖

Teab
    19. Svibanj 2022. 22:14

Pepi19

AuroraB

Teab

AuroraB

Teab

Joj super da se lagano otvaraš. Ctg će ti raditi sutra? Držim fige da napreduje 😊
    Ja se nadam laganom otvaranju idući tjedan na pregledu 🤞 Svako večer idem u duuuuge šetnje, hodama stubama, idem na sport, skačem na pilates lopti, jedem datulje, pijem čaj…. Pa valjda će nešto biti više 😓😖

Koji caj pijes?  Naci danas sam prosla 5 × vise po stepenicama nego kroz cjelu trudnocu i opet mislim nista od mog otvaranja

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

AuroraB
    19. Svibanj 2022. 22:20

TeaB, Dani30 hvala curke🙂
    Pepi19 i mi smo skoro u dan😎... A kako ti je beba okrenuta? Moja je već duže glavom dolje, pa možda to pomaže otvaranju... Ja sam isto aktivna, ali tebi bome svaka čast😆 Pa na kakav sport ideš?! Vjerujem da će ta aktivnost tvoja ipak pokrenuti nešto...👍🍀
    CTG sam radila i uredan je bio već dva puta, raditi će mi ga i sutra...Trudove nemam, ni lažne ni prave...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ina85
    19. Svibanj 2022. 22:25

Ja sam koma. Meni ove kile bas smetaju. Troma sam. +12 kg meni se i voda ljepi. Krecem se ko ljenivac 😭

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Samoja6
    20. Svibanj 2022. 00:46

Cure ja imam jedno pitanje... Ima već neko vrijeme da me muči NOS!!!! 
    Nikad u životu nisam imala problema (osim kad sam prehlađena), ali sad znači non stop mogu ispuhivati i uvik će nešto izaći... Noću se znam probuditi jer mi sve bude skoreno, to bude kao krv pomišana sa slinom... Izluđuje me! 
    I jeste vi sve pripremile? Ja imam feeling da se ne mičem! Svaki dan nešto čistim, perem, sad nam je stiga i naš ormar, pa prebacuj, slaži... Kao da nikad neću pripremiti sve! 🤯

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ina85
    20. Svibanj 2022. 04:49

Samoja6

Cure ja imam jedno pitanje… Ima već neko vrijeme da me muči NOS!!!!
    Nikad u životu nisam imala problema (osim kad sam prehlađena), ali sad znači non stop mogu ispuhivati i uvik će nešto izaći… Noću se znam probuditi jer mi sve bude skoreno, to bude kao krv pomišana sa slinom… Izluđuje me!
    I jeste vi sve pripremile? Ja imam feeling da se ne mičem! Svaki dan nešto čistim, perem, sad nam je stiga i naš ormar, pa prebacuj, slaži… Kao da nikad neću pripremiti sve! 🤯

Ja . To sam davala krivicu koroni. Pa sam mislila ajde posljedice kao sinusi bla bla. Al nije to su nam hormoni , bas sam isla citati. Isto imam skorenu slinu svako jutro i malo krvi . I zastopana naravno. Koristim acqua maris. Meni pomogne. Ja sam vise manje pripremila sve al imam osjecaj kao da nisam. Svaki dan cistim , spremam, slazem i naravno pizdim po kuci jer mi cistacica nije ocistila kako bi ja. Moj muz kaze da sam luda. Ah ti muski, zivjeli bi u svinjcu da im pustis, svejedno im je  😡. I sad tresnja na vrhu torte bi rekli, stvarno nemam di vise stavit obucu i on sta radi naruci 2 para novih patika. Pa ja cu ga ubit 😵‍💫

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Nara-Nara
    20. Svibanj 2022. 05:28

Aurora okrenuta je glavicom dolje i već mi kakvih 6-8tjedana (ne sjećam se više točno od kad 😅) govori da je beba tik do ušća. Prvo sam trebala kao laganije, više mirovati, a sad mi je na zadnjem pregledu rekla nek se aktiviram. A ja sam inače skroz bila aktivna 😅🤦‍♀️🤷‍♀️ Nisam si mogla priuštiti laganijim tempom.
    Javi nam se danas nakon pregleda! Čekamo izvještaj 😁
    Samoja mene ti muči nos od početka trudnoće,  ali mogu ti reći da unazad dva tjedna lakše dišem. Nadam se da će i tebi proći pred kraj. Sad čak mogu ponoći normalno spavati.
    A oko spremanja stvari se nemoj uzrujavati. Najbitniji je ruksak za rađaonicu. Ostalo sve stigneš. I torbu za bolnicu i sav namještaj kod kuće 😆
    Ne znam kuda su nam nove majke pobjegle 🤔😅 Ništa se ne javljaju da čujemo kako im ide.
    Anushka jel ima naznaka skorog otpusta? Kako tebi/vama ide?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.