Martanadam se da će ti prehlada/alergija proći do poroda pa sa nemaš zezanja s testiranjima ili skrivenim pogledima svaki put kad kihnes 😅
Evo mene s pregleda. Ista situacija kao i kod Teab. Zatvorena, ctg uredan, mala se neda van. I dalje preporuka za aktivnosti i čekamo 🙈🤷♀️
Idući pregled 26.5.Valjda ću se počet otvarati do tada.
Aha, i rekla doktorica neka promatram djetetove pokrete. Ako bi bili slabiji neka dođem na ctg. Kako ću to pratiti? Nije da cijeli dan sjedim i razmišljam o pokretima 😆🙄
🤣🤣 u istom smo problemu,na nalazu mi pise pratit pokrete,kak da ja njih pratim ak ja stslno nes delam a on je miran 🙄 i ja se nadam otvaranju,hodam nis,sex nis,skacem po prokletoj lopti nis,neznam vise kaj da delam 🙉
Pa sad možeš uključiti sex haha, nema straha 😜
Meni su rekli isto pratiti pokrete bebe, da moram kroz dan izbrojii 10 udaraca, ako to ne osjetim da dođem tamo.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Tonkica čestitam i brz oporavak ti želim. Velikoj bebi dobrodošlicu ❤️ čuvajte se mazite i pazite 🍀🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Tonkicaa čestitke ♥️♥️♥️
Lijepo je čuti da su super u rađaoni🤞🤞🤞
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Tonkiceee čestitam od 💞... kako si bila zatvorena mislila sam da će potrajati kod tebe to još par dana, ali eto velike curke. 💓 Nadam se da ti je iskustvo bilo ok, koliko može biti s obzirom da si bez epiduralne, i želim ti brz oporavak i da se sad puno mazite i uživate jedna u drugoj. Da, lijepo je čuti da su u rađaoni svi bili divni.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Curke da se javim sinoć mi pukao vodenjak, ali bez trudova, brzo u bolnicu jel sam mislila da je mekonij a ono žuto zeleni iscjedak 🤣 ujutro dobila prvu dozu nekog praška za otvaranje i ništa tek nakon 3 doze trudovi, nisam stigla uzet epiduralnu, samo onu drogu dolantin, znači bolje da nisam ništa nije djelovalo, uglavnom stigla moja curka u 15:26, 4010g,53 cm,🥰🥰 rezana sam boli ali proći će, svi u rađaoni na svetom duhu predivni!!
Ajmeeee 2 bebice nam stigle danas, pa prekrasno!
Najiskrenije čestitke na curki, neka svi bolovi cim prije prođu da zajedno uzivate u puuuuno mazenja i pazenja ❤️❤️❤️
Bravo mama! 💪 Drago mi je da je sveukupno iskustvo pozitivno 🥰
Čestitke Tonkice! Neka ste nam obje zdrave i vesele!
Baby T 💝 15. 7. 2022.
Curke da se javim sinoć mi pukao vodenjak, ali bez trudova, brzo u bolnicu jel sam mislila da je mekonij a ono žuto zeleni iscjedak 🤣 ujutro dobila prvu dozu nekog praška za otvaranje i ništa tek nakon 3 doze trudovi, nisam stigla uzet epiduralnu, samo onu drogu dolantin, znači bolje da nisam ništa nije djelovalo, uglavnom stigla moja curka u 15:26, 4010g,53 cm,🥰🥰 rezana sam boli ali proći će, svi u rađaoni na svetom duhu predivni!!
Cestitamm😊😊 Bebica ti je pravo napredna, neka tako i nastavi, i neka ste obje zive i zdrave. Sto prije doma da stignete, gdje cete biti sretnije i sve ce biti upotpunjeno😍😍 Tebi brz oporavak😊
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Tonkica čestitke na curki i brz oporavak objema. 🥰
Mazite se i pazite i da što prije odete doma 🤗🤗
Martanadam se da će ti prehlada/alergija proći do poroda pa sa nemaš zezanja s testiranjima ili skrivenim pogledima svaki put kad kihnes 😅
Evo mene s pregleda. Ista situacija kao i kod Teab. Zatvorena, ctg uredan, mala se neda van. I dalje preporuka za aktivnosti i čekamo 🙈🤷♀️
Idući pregled 26.5.Valjda ću se počet otvarati do tada.
Aha, i rekla doktorica neka promatram djetetove pokrete. Ako bi bili slabiji neka dođem na ctg. Kako ću to pratiti? Nije da cijeli dan sjedim i razmišljam o pokretima 😆🙄
🤣🤣 u istom smo problemu,na nalazu mi pise pratit pokrete,kak da ja njih pratim ak ja stslno nes delam a on je miran 🙄 i ja se nadam otvaranju,hodam nis,sex nis,skacem po prokletoj lopti nis,neznam vise kaj da delam 🙉
Zato ćemo mi odmah na porod čim krene s otvaranjem 😅💪🤞
Imamo dobre šanse da se drugi tjedan nešto pokrene. To onda stepenice, lopte i svakojaka druga skakanje 😜
Drzim nam 🤞 i nek nam je sa srecom,koja bolnica?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰