![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
EnaEna nadam se da ideš doma sutra i drago mi je da ste se riješile hrkalice.Hoćeš morati piti neki antibiotik za tu ešerihiju? Neka su bebe aktivne, to volimo.
Dobila sam neke vaginalete, jos nemam pojma kad i da li cu jos kuci... Tako da sam nervozna,placljiva sve mi ide na zivce. Dobila sam dve nove cimerke, obe trudne sa blizancima. Ali nesto ih kuliram nisam raspolozena za pricu 🤷🤦 dok se ne restartujem.
Vec sam ovde 2 nedelje i jedan dan mi govore ides kuci a drugi ostajes....igra zivaca. A sve je u redu.
Evo i mene sa ultrazvuka, bebac je super, dobro namjesten, otprilike 2100g i 45cm. Svi protoci stimaji, plodne vode ima dovoljno. Blizimo se cilju 😀😀 rekla je doktorica jos 3 tjedna pa on mirno moze van, spakiraj se i cekaj, trece bebe znaju ili iznenaditi ili zafrkavati 😂 reko opcije su mi super 🤣
Iduci tjedan kontrola kod mog ginica, tak da me pisite za 17.5.
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
EnaEna nadam se da ideš doma sutra i drago mi je da ste se riješile hrkalice.Hoćeš morati piti neki antibiotik za tu ešerihiju? Neka su bebe aktivne, to volimo.
Dobila sam neke vaginalete, jos nemam pojma kad i da li cu jos kuci… Tako da sam nervozna,placljiva sve mi ide na zivce. Dobila sam dve nove cimerke, obe trudne sa blizancima. Ali nesto ih kuliram nisam raspolozena za pricu 🤷🤦 dok se ne restartujem.
Vec sam ovde 2 nedelje i jedan dan mi govore ides kuci a drugi ostajes….igra zivaca. A sve je u redu.
Joj, mogu misliti, nervozna sam ja što ležim doma, a kamoli biti u bolnici danima. Vjerojatno kako je blizanačka trudnoća pa su i još više oprezni, što je s jedne strane okej, a opet razumijem da bi malo doma. Odmaraj, spavaj, skupljaj energiju, trebat će nam svima, a tebi još i više s dvije bebe. 3 trudnice, šest beba, heheeh
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Ja se nikako pokrenuti... Ne da nisam niti pola oprala, pegla i stol za peglanje još zapakirani stoje... Užas!
Jutros se probudila u 9,ali ono... Ma još ću malo i opet zaspala do 12!!!!
Nastavim li ovako ništa mi neće biti spremno... Sve nešto laganini ja to... 😛
Nego, imam jedno pitanje... U zadnje vrime razmišljam kako bi poklonila nešto mužu kad se maleni rodi, ali neznam što... Cure koje već imate djecu, jeste vi što poklonile? Ili one koje nemaju, razmišljate li o tome?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Samoja6 nisam planirala darivati muža povodom rođenja našeg djeteta, nekako sam planirala da on dariva mene i bebu. Par dana nakon očekivanog datuma poroda mu je rođendan pa će dobiti malo skuplji parfem i eventualno nešto za auto (naljepnicu beba u autu?) i to je to. :) Bili smo proslavili dan očeva pa je tada dobio prikladan poklon. Da imam djecu, njima bi ranije kupila neke poklone koje im donosi beba i donijela ih toga dana kada se vraćamo iz bolnice, čisto radi lakše prilagodbe.
Baby T 💝 15. 7. 2022.
Anushka kako si ti? Kako napreduje Lucija?
Ja moram ovih dana na OGTT, iako su mi na Vrhovcu rekli da ne moram jer su mi svi zadnji GUK profili uredni, ovi iz Petrove to ne šljive. Već mi je muka.
Ej evo dobro smo, Lucija napreduje lijepo, iako idemo dan po dan.nadam se da će vrijeme brzo proći i da smo brzo doma.ja sam na antibiotiku, pokupila bolničku bakteriju...al bit će to sve ok🙂
url=https://lilypie.com]
Ja se nikako pokrenuti… Ne da nisam niti pola oprala, pegla i stol za peglanje još zapakirani stoje… Užas!
Jutros se probudila u 9,ali ono… Ma još ću malo i opet zaspala do 12!!!!
Nastavim li ovako ništa mi neće biti spremno… Sve nešto laganini ja to… 😛
Nego, imam jedno pitanje… U zadnje vrime razmišljam kako bi poklonila nešto mužu kad se maleni rodi, ali neznam što… Cure koje već imate djecu, jeste vi što poklonile? Ili one koje nemaju, razmišljate li o tome?
Rodila sam mu djecu, nema veceg poklona od toga 😂 nije mi ni proslo kroz glavu da bi mu jos nesto poklonila. Dobit ce neprospavane noci i usrane pelene, kao i ja🤣🤣
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Ja se nikako pokrenuti… Ne da nisam niti pola oprala, pegla i stol za peglanje još zapakirani stoje… Užas!
Jutros se probudila u 9,ali ono… Ma još ću malo i opet zaspala do 12!!!!
Nastavim li ovako ništa mi neće biti spremno… Sve nešto laganini ja to… 😛
Nego, imam jedno pitanje… U zadnje vrime razmišljam kako bi poklonila nešto mužu kad se maleni rodi, ali neznam što… Cure koje već imate djecu, jeste vi što poklonile? Ili one koje nemaju, razmišljate li o tome?
Rodila sam mu djecu, nema veceg poklona od toga 😂 nije mi ni proslo kroz glavu da bi mu jos nesto poklonila. Dobit ce neprospavane noci i usrane pelene, kao i ja🤣🤣
Hahhahaha neprospavane noći i usrane pelene 🤣🤣🤣
Ja isto nisam razmišljala o poklonu,ali znam da on je o poklonu za mene 💞
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Samoja6 kolko ja znam muževi kupuju ženama poklone. Ja budem kupila igračku koja bude došla s bebom doma i reći ću starijem sinu da mu je to brat kupio :D makar smiješno, vidjet će i sam da braco samo spava i plače. Anushka drži se. Ja se danima nekak osjećam čudno... kao da imam neke kontrakcije ali slabe. Javlja se bol u leđima,trbuh mi je tvrd. Vidjet ću sutra kak bude na ctg-u. Jedva čekam roditi al opet kad počne tak nešto nedefinirano onda me malo panika primi :D
Cure, pozdrav svima.
Pridružila sam se na Jesenske bebe, ali su me cure uputile da se javim i ovdje. Konkretno, pitanjce za Anushku, ali i za bilo koga tko zna što o placenti previji.
Bila na uzv, trenutno posteljica na ušću. Dr. kaže da se placenta još može podići i da trenutno to nije definitivna dijagnoza. Trudna sam 21+2 tt.
Zanima me, kako se ponašati? Neki savjet? Mirovat ću definitivno više, iako se ne mogu trenutno priljubiti skroz uz krevet.
Stiže nam curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji