![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Mislim na bebicu :)
Nisam dugo bila pa sam danas vidjela da si trudna :D
Da... Evo nas, još malo je preostalo i nadam se da će to malo proći u redu!
I eto, termin je na isti datum kao što je trebalo biti i prvi put! Bolje da ne govorim o emocijama u tom trenutku...
Nadam se da je kod tebe sve u redu?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Jutro curke svima 🙋♀️
Anushka i Mfrau drzite se, nije lako al izgurajte ❤️
.
Danas pregled prošao super 26 tjedan beba 1050 gr kaze dr da je napredniji za tjedan dana🥰 je ste vi inale situaciju da je tako napredniji kao po lilaži za tjedan dana?
Čestitke svima na dobrim pregledima
Moja curka je bila kao naprednija za dva tjedna i rodila sam u 36tt, imala je 2990 i 50duga, prava zenska i sve je bilo okej, bez inkubatora ili icega. Sad mi je na zadnje pregledu opet ginekologica rekla da je beba nesto veca pa opet moram racunat da cu mozda ranije roditi 🤗.
.
Kaj se tice ovog tecaja za porod…muz i ja smo krajem 2020 god slusali tecaj i dobili potvrdu, jel moramo sad opet? Kolko dugo vrijedi ta potvrda?
TheTina, mi imamo potvrdu jos od prvog poroda no nisu nas je ni tada tražili. Zapravo nemam je vise, negdje je zagubljena, al nekak je ne planiramo opet raditi. Netko mi je rekao da je praksa nakon prvog djeteta da te vise niti ne traze, no ko ce ga znat na koga mozes naletit. Govorim o sv Duhu. I moj bebac je tjedan dva napredniji. Prvi malisan je uvijek bio tolko 'nazadniji'. No na kraju je to sve samo procjena i ako je unutar par tjedana super :)
Cure u bolnici, zelim vam svu srecu, tamo ste u sigurnim rukama.
Imate pravo i nek se nedaj bože nesto desi da ranije trebam rodit bolje da je beba krupnija
Jutro! Jučer sam bila aktivnija nego inače,išla sam u kupovinu. Ujutro sam pod tušem napravila neki krivi pokret pa me zabolilo u zdjelici i donjem dijelu leđa. Cijeli dan me to mučilo. Navečer sam otišla na wc i pobrisala se kad ono šok-na papiru malo krvi. Ko da je netko uzeo crveni lak za nokte. Nije bilo puno,možda crtica dvije,al opet neugodno za vidjet. Onda sam si mislila gdje ću,što ću,nije mi se dalo trčat u rađaonu na Sv. Duh i reći-kaj? Vidla sam dvije crtice na papiru. Iz osobnog iskustva bolje da što manje čačkaju. Pratila sam stanje,od onda više ništa. Naručena sam u srijedu na pregled,pa budem valjda izdržala do tada. Svakako da je bilo više krvi ili da me boli otišla bi odmah. Al ne znam ni kad je moj doktor dežuran. Jutros mi je mama rekla da joj se čini da mi se trbuh spustio. Reko nemoj mi to ni govoriti. Nadam se da ću izdržat još 2 tjedna,tada ću bit u terminu
Jutro! Jučer sam bila aktivnija nego inače,išla sam u kupovinu. Ujutro sam pod tušem napravila neki krivi pokret pa me zabolilo u zdjelici i donjem dijelu leđa. Cijeli dan me to mučilo. Navečer sam otišla na wc i pobrisala se kad ono šok-na papiru malo krvi. Ko da je netko uzeo crveni lak za nokte. Nije bilo puno,možda crtica dvije,al opet neugodno za vidjet. Onda sam si mislila gdje ću,što ću,nije mi se dalo trčat u rađaonu na Sv. Duh i reći-kaj? Vidla sam dvije crtice na papiru. Iz osobnog iskustva bolje da što manje čačkaju. Pratila sam stanje,od onda više ništa. Naručena sam u srijedu na pregled,pa budem valjda izdržala do tada. Svakako da je bilo više krvi ili da me boli otišla bi odmah. Al ne znam ni kad je moj doktor dežuran. Jutros mi je mama rekla da joj se čini da mi se trbuh spustio. Reko nemoj mi to ni govoriti. Nadam se da ću izdržat još 2 tjedna,tada ću bit u terminu
Koji si sada tjedan? Jesi osjetila bebu poslje normalno?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Marijana danas sam 34+3. Je,miče se bebica. I jučer navečer i danas sam osjetila.
Pozz curke 🤗 ima neka tu medu vama da je iz zadra? 🙂 jel znate kakva je situacija u zadarskoj bolnici,jeli imaju dovoljno mjesta za stvari u sobama? A wc,jel u sobi ili van sobe? Sto od stvari ugl onih najbitnijh treba ponijeti? Znam ugl sto treba uzeti ali isto ako netko ima neki savjet. Mene najbise muci koliko cega treba uzeti haha ja bi cijelu kucu ponijela sa sobom 😂😂
Evo mija baby ninja i ja smo usle u zadnji trimestar danas 🥰 ne znam di je vrijeme proletilo i toliko sam sretna jer je do sad bilo sve u redu.
Evo i ona od srece i dalje ima party jos malo i na porodiljni, stvarno ne znam kud prije 🤩
Anna ja sam iz Zd. Za wc ne znam da li bas svaka soba ima svoj, a za stvari znam da ne vole da nosis previse toga. Ja cu ti tu ostaviti slike na kojima pise sto sam si ja sve spakirala. Moras imati svoje pelene i vlazne maramice, to je vazno. Robicu za izlazak iz bolnice ti mora donijeti muz na dan izlaska i dati sestri dolje pred vratima rodilista
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji