Hvala cure.
Cocolina sjećam se da si pisala. Super ste izdržali, još mrvicu i to je to. Nadam se da ćemo i mi tako 🙏 ❤️ I mi smo s jastucima pod guzom da se što više smanji pritisak.
Što se tiče ruksaka meni super djeluje Kinderkraftov Molly. Čekam Kiflicu da napiše kakav je kad stigne. Babyono mi je možda i ljepši, ali ne znam je li prevelik. Nikako da to prokljuvim. Fillikid sam vidjela uživo i ogroman je. To su neka 3 ruksaka koja su do nekih 300tinjak kn.
Cocolina i Lucky stvarno svaka cast izgledate top.
Nemogu virovat da ste neke stvarno jako blizu poroda .
Mene svi pitaju kad trebas rodit mislim trbuh mi je sta ja kazen do kosova 🤣🤣🤣
Ali dobro proc ce i to.
Nego treba mi vase misljenje,prva beba,nemam pojma nista.
Bila sam uvjerena da cu kupit cutie cloud krevetic i otisla jucer u babycentar i ljudi moji mene je prodavacica odgovorila skoro.znaci madrac koji je bio na kolijevci je bio na dodir kao slama .,nekako jeftin i nikakav.ja sam se sokirala,znaci zeni je u interesu prodat skuplji krevet i bome mi je dala za zamislit se.
Ja sad neznan jesan ja luda al jeli neko imao taj krevetic i sta mislite o madracu sta se dobije s njim.
Isto tako neznan ako necu taj moran se bacit na neke klasicne onda bitno da je puno drvo i kotacici mozda .ajme bas me izneredila.
Nemogu se odluciti ja neznan nista 🙃
1.8. Curetak stigao 💗
Ja sam uzela gnijezdo, jastučić i pletenicu iz Dada&Rocco, još tražim neki lijepi baldahin da fino sredim krevetić,tweeteyce zašto nije dobro za spavanje?
Kako si zadovoljna s njihovim stvarima, Dada & Roco? Nisam imala priliku uzivo vidjeti nista, ali preko slika djeluju fino i kvalitetno?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Lucky tako je mene jučer i danas počeo sa strane nekako gurati pa se trbuh skroz čudno miče 😄
Toncica ja sam htjela kupiti neki s kotačićima u Babycentru i isto me iživciralo jer nam ga je prodavačica jedva izvukla, a nema pojma ništa o njemu. Nije ni znala da se stranica može skroz spustiti i staviti uz krevet. Ja sam joj pokazivala jer sam vidjela na netu. A kako je uz to još klimavo spojen, sve me to nekako odbilo. Ona tamo gura na silu, dobro ga nije cijelog razbila, sve nešto zapinje. Visine isto ne zna pa ne znam kako bi to išlo uz krevet. Sad nemam baš priliku okolo istraživati pa ću uzeti taj i nadati se da je krevet ok inače ili ću napamet neki drugi. Možda muža pošaljem s metrom tamo 😅
Jel to krevet julia njihov i nama je pokazivala.
Ajme ja san bas u dilemi.al dobro valjda se necu zaje***.
Mene je pocela zadnjih tjedana isto bolit preponw zdjelica al samo desna strana sad sta je to neam pojma.
Prije sam preskakala magnezij sad bome obavezno dnevno popijen
1.8. Curetak stigao 💗
Meni kazu da je bebica skroz nisko s glviom ali nekako mi trbuh ne izgleda nisko, doduse ja se u to uopce ne razumijem. 🤷🏽♀️
Mi smo napunili 34 tt 🥳🥳! I dalje je mirovanje s boka na bok, a za vikend smo sklapali ormar veliki za sobu, krevetic itd. Tek su poceli pravi radovi (ja nisam nista radila samo navigirala). Cekam pregled sljedeci tjedan i da dobijem zeleno svjetlo za normalno kretanje. Narucila sam neke naljepnice za sobicu i sad ostaje samo odjeca da ju operem, popeglam i pospremim. Nekako mi sad vec ovo vrijeme leti.
I da, evo slikica, ne zamjerite na necistom ogledalu nismo jos prebrisali ormar tek je sastavljen. 😂
https://ibb.co/syQ4psx
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Jel to krevet julia njihov i nama je pokazivala.
Ajme ja san bas u dilemi.al dobro valjda se necu zaje***.
Mene je pocela zadnjih tjedana isto bolit preponw zdjelica al samo desna strana sad sta je to neam pojma.
Prije sam preskakala magnezij sad bome obavezno dnevno popijen
Da, Julia. Kakav ti se čini? Ja tražim takav baš, da ima kola, da se stranice mogu spuštati i da se stranica skroz može ispod spustiti da može uz naš krevet biti. Vidjela sam samo još jedan takav na netu, ali je cijena bila dosta visoka, ne sjećam se točno više, ali mislim negdje i više nego duplo.
Cure još malo izdrzite i gotovo mirovanje 😘😘
Ja sam malo previše doma..sad već par dana (valjda od dosade) samo čistim i premjestam po stanu...znaci ja ne stajem 😅😅😅
I još kako sad još manje jedem, uopće se ne osjecam trudno. Nekad kad pretjeram (kao danas) onda malo imam osjećaj kao da ću dobiti mengu tak neki gaćice budu dole hahah ali nista strasno 🙈
Kad gledam vaše stomake onda se čudim kako vinu mirovanje imate manji stomak od mene...ja imam ogroman stomak 🙈🙈
https://ibb.co/K6TRqh5
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Grcice a ne gaćice 🤣🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji