Cure, jel koja od vas razmišljala o placentofagiji? Na trudničkom su nam spomenuli, pa sam neko vrijeme zaboravila na to, i u međuvremenu razgovarala sa poznanicom koja misli vlastitu posteljicu pretvoriti u prah i konzumirati nakon porođaja... Samo pitam 😋
Termin 18.06
Sta se to uopce moze u HR? Ili to pitanje vrijedi samo za cure koje zive vani?
Sretan Uskrs Bojana! 😘
Hvala Vale 😍😍😍
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hvala i ostale cure, Anna, Dominique, Lullaby, Malla, Kiflica, ne znam jesam nekog zaboravila 🙈
Mi smo se fino napapale, čak i previše 🙈😍
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
https://ibb.co/GcjCvRv
Ne javim se cijeli dan, pa onda šibam poruku za porukom 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Np Bojana :)
.
Placentofagija, nisam cula al me bome ni ne privlaci ovak na prvu 🤷♀️ znam da to životinje rade za energiju itd ima jos benefita, malo cu proucit koja je motivacija iza toga kod zena.
.
Hvala na lijepim komentarima 🥰
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Bojanaaa, kako je predivna malica! Zaboravila sam je li ona Iris ili Iskra, samo sam upamtila oba imena zajedno jer tako lijepo pasu! ❤
Dominique, ja sam cula za to jedenje placente i citala da ima nekih benefita, no pregadljiva sam, ne bih ni ja to. Ali sam strasno znatizeljna pa me zanima jel to upce moguce kod nas (sto sumnjam, jrl pitas ba porodu, spakirajte mi posteljicu za doma? Ili sto ima za veceru, evo meni moze posteljica.🤣) Salu na stranu, znam da neke firme vani rade i prah od toga pa celebrityji piju kapsule... Vani sigurno moze, ali eto, u Hr, bas me zanima...
Bojana preslatka je!
Meni to isto gadljivo jesti ili bilo što s tim raditi. Nije mi loša simbolika tog zakapanja, to jedenje očito ima nekih benefita, ali ne hvala 😄
Hehe, prokopala malo vrece robe od jedne frendice i ispada da su uglavnom veci brojevi i krive sezone.🙈 Dobro, naslo se i toga 62 velicine cak podosta, ali sta to nije preveliko za odmah? A druga na kraju isto kaze da ima samo vece brojeve i isto kriva sezona. No, ja se jos vise poveselilila tim "losim" vijestima jer sad mogu kupovati i djecju robicu malih brojeva bez grizje savjesti.🤣😁😊 Mislila sam kupiti ponesto 56 brojeva, a ne znam bi li trebalo i nesto 50 ili ne? Dugi/kratki rukav/nogav... Nisam do sada o robici ni razmisljala, a sad se bacam na to.😁🎉
Sto ste i koliko vi nabavile/kanite nabaviti od robice? Koliko toga treba, iskusne mamice? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji