Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi_2309
    16. Studeni 2020. 17:04

E zaboravila sam napisati da je i meni idealno termin 23.06., no rekla je dr da očekujem da će termin biti ipak bar 2 tjedna ranije jer je to normalno za blizance. 

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

• Barbi_2309
    16. Studeni 2020. 17:09

Clio35

Barbi_2309

Bok cure,
    Evo ja sam jutros bila na pregledu i imam samo pozitivne i dobre vijesti. Bebice su super, prema Uzv - u su 8+3tt, a prema apl. su 8+6tt. Hematoma više nema, ali preporučila je dr. da nastavim sa Utrogestanom 1x2 navečer, do sljedećeg pregleda odnosno do 12 tt. Idući pregled mi je zakazana za 11.12.
    Evo što se mene tiče, bez obzira što su twins ići, ja nikakvih mučnina nemam niti sam imala pa je opet sve u najboljem redu. Također probava mi je i dalje svakodnevna, tako da ni tu nemam problema. Tako da cure bez brige, svaka trudnoća je posebna i individualna.
    Ja baš moram skrivati odjećom trbuh, jer smo rekli samo najbližoj obitelji. A obzirom da sam ja inače sitne građe i mršavica, točno se kuži da je trudnički trbušćić tu. E i ja sam dobila već 2 kg.
    ❤️❤️😁

Bas mi je drago da je sve uredu 😃😃. Mogu misliti koja je sreca čuti dva mala srčeka kako kucaju🥰🥰🥰.
    Ti znaci nisi imala nikako mučnine?
    Sad si me malo umirila. Jer se bojim zbog proslog spontanog pa osluškujem tijelo stalno

Ne, ja uopće nisam imala nikakve mučnine. Jednom mi je došlo mučno kao da ću se odjednom ispovraćati, no to je trajalo svega minutu dvije. Tako da to ne bih nazvala mučninama. Danas sam baš pitala dr. jeli normalno da se ovako dobro osjećam. Rekla je da nema razloga zašto ne bih. Da to samo znači da moje tijelo dobro podnosi nove hormone, te da je to sasvim normalno. 😁

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god

🤰+16.10.2020.

16. Studeni 2020. 17:11

Barbi_2309

Bok cure,
    Evo ja sam jutros bila na pregledu i imam samo pozitivne i dobre vijesti. Bebice su super, prema Uzv - u su 8+3tt, a prema apl. su 8+6tt. Hematoma više nema, ali preporučila je dr. da nastavim sa Utrogestanom 1x2 navečer, do sljedećeg pregleda odnosno do 12 tt. Idući pregled mi je zakazana za 11.12.
    Evo što se mene tiče, bez obzira što su twins ići, ja nikakvih mučnina nemam niti sam imala pa je opet sve u najboljem redu. Također probava mi je i dalje svakodnevna, tako da ni tu nemam problema. Tako da cure bez brige, svaka trudnoća je posebna i individualna.
    Ja baš moram skrivati odjećom trbuh, jer smo rekli samo najbližoj obitelji. A obzirom da sam ja inače sitne građe i mršavica, točno se kuži da je trudnički trbušćić tu. E i ja sam dobila već 2 kg.
    ❤️❤️😁

Divno Barbi, tako mi je drago da sve prolazi super ❤️❤️

• Barbi_2309
    16. Studeni 2020. 17:17

Mirjam2

Barbi_2309

Bok cure,
    ❤️❤️😁

Hvala ti, ja čvrsto vjerujem da ćeš ti imati iste vijesti sljedeći pon 😘❤️❤️❤️❤️

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god

🤰+16.10.2020.

NanaJ
    16. Studeni 2020. 17:41

Barbi_2309

Bok cure,
    ❤️❤️😁

Ajme prekrano 🙏🏼 Tak ni ja namam mucnine i probava je u redu pa se nekad zapitam da li je to normalno 😂 da nema grceve i osjetljive bradavice i naravno pozitivan test nebi ni znala sam trudna 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

16. Studeni 2020. 18:49

Barbi_2309

Mirjam2

Barbi_2309

Bok cure,
    ❤️❤️😁

Hvala ti, ja čvrsto vjerujem da ćeš ti imati iste vijesti sljedeći pon 😘❤️❤️❤️

🙏🙏😘😘

chocolina
    16. Studeni 2020. 22:45

Dobrodosle nove cure 🤗🤗🤗
    Barbi_2309 super vijesti! Neka se tako nastavi u pozitivnom sve do kraja 🤞
    Netko je spomenuo vjetrove.. znaci dodje mi da muza otjeram iz sobe da se ....... ko covjek 😅 I ne znam vise sta da pojedem a da me ne napuse. Sta vi imace doruckujete? Evo ja se nakon 100 godina uhvatila krafni od mermelade, 2 svako jutro pojedem. Strah me vage kad dodjem na iduci pregled 😒

Samoja6
    17. Studeni 2020. 01:25

chocolina

Dobrodosle nove cure 🤗🤗🤗
    Netko je spomenuo vjetrove.. znaci dodje mi da muza otjeram iz sobe da se ……. ko covjek 😅 I ne znam vise sta da pojedem a da me ne napuse. Sta vi imace doruckujete? Evo ja se nakon 100 godina uhvatila krafni od mermelade, 2 svako jutro pojedem. Strah me vage kad dodjem na iduci pregled 😒

😂😂😂😂😂😂😂😂 Da, ja sam! 
    Točno tako! Ali danju skoro pa ništa, a jeli pao mrak, kauč, tv, eto ga! Noću i rano ujutro pa to nije normalno! Meni je tako svaki dan, znači što god pojedem... Mislim da i nije toliko do hrane... Danas sam npr jela riblju juhu, lešo ribu... Neznam što bi me tu uopće moglo napuhati, pa evo i sada ista stvar! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Susika
    17. Studeni 2020. 08:33

Dobro jutro cure, 
    ja nemam problema s vjetrovima vec imam proljev cijelo vrijeme😑 nekako mislim mozda zbog folne sto pijem i malo veci unos voca no inace..

17. Studeni 2020. 09:40

chocolina

Dobrodosle nove cure 🤗🤗🤗
    Netko je spomenuo vjetrove.. znaci dodje mi da muza otjeram iz sobe da se ……. ko covjek 😅 I ne znam vise sta da pojedem a da me ne napuse. Sta vi imace doruckujete? Evo ja se nakon 100 godina uhvatila krafni od mermelade, 2 svako jutro pojedem. Strah me vage kad dodjem na iduci pregled 😒

Uiiii da mene pitaš mogla bi tući po krafnama i kroasanima svaki dan, al mi se ne šeće nikako do pekare... Sad me već neko vrijeme čini sitom jogurt sa svježim vocem, tu i tamo ubacim zobene, a od jucer chiu da mozda probava proradi... 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.