Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    02. Ožujak 2021. 14:34

MaryClear

Hvala ti na info. Cula sam se i s gin, budem neki prah razmucen u deci vode popila danas prije spavanja, pa dan pauze, pa onda jos jedna doza. I za tjedan dana urinokulturu napravila. Pa cemo vidjeti.

Drzim palceve da bude sve okej sto prije 🤗

2021. M 💗

Bela23
    02. Ožujak 2021. 14:40

tweetyca

Koji je to magnezij od Solgara - citrat ili chelat? :)

Chelat 🙂

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Kiflica
    02. Ožujak 2021. 15:07

Mirjam, hvala! 🤗 Super, mislim da bas ta velicina cerviksa onda ne treba brinuti. Citam da je za trudnice dobro setati i lezati na boku, da je sjedenje najgore pa se trudim sto manje sjediti.
    Vale, sretno na pregedu!
    Bela, hvala na iskustvu.
    Hana, ja imam od malog anđela jastuk, i moj ima punjenje kao neko obicno, nisu kuglice iako je pisalo kuglice. Ali meni ne smeta, dobar mi je za spavanje, drzi mi leđa da se ne prevrnem😂 vidjet cemo kako ce biti s dojenjem. 
    Citam o swaddlingu i gledam malo te dekice. Vidim da minigreeny ima. Imate li iskustvo sa swaddlingom? I koje dekice za to preporucujete? 

• snje
    02. Ožujak 2021. 15:09

Negativ.Ljubavi

Amber

Olivera

Norrah

Olivera

Cure ima još koja da je oko 24tt a dobila već 8,5 kg? 🙈
    Jutros sam stala na vagu i skoro me herc strefio, od prošlog pregleda prije tri tjedna 2,5 kg😕. Uopće nemam osjećaj da sam toliko dobila, i sad sam pomalo i zabrinuta.

🙋‍♀️… meni je isto tako bilo. Između dva pregleda 3kg. I nitko ništa… rekao mi je da je normala oko 13kg ukupno sto ce vjerojatno i biti tako jel realno imamo jos oko 3,5mj samo. 😳😂 ne zamaraj se kilama ukoliko je sve u redu.

Meni je dao dr fore da u drugom tromjesečju dobijem 6 kg, a ja sam već sad na 6,5😂, već vidim da ću slušati u ponedjeljak. Nisam ja kriva što se ovaj moj malac baš navukao na sladoled u zadnje vrijeme, ako pita ne mogu mu uskratiti jel da😉
    slusaj, ako beba hoce sladoled beba hoce sladoled, nema tu puno pregovaranja.

Pa nećeš se valjda dovoditi u situaciju da budeš nemajka, je li tako 😋

Nečije bebe hoće sladoleda, a nečije pringlesa hot&spicy i čipsa od feferona :-)

Kiflica
    02. Ožujak 2021. 15:21

Joooj sutiteee😂🙉 hoce i moja sad sve tooo, i sladoled i pringlese, a ne smije nistaaa😭
    Odoh zvakati datulje i ljesnjske i pravit se da jedem nutellu...😂

02. Ožujak 2021. 15:21

Miška, kakvo je sada stanje kod tebe? Kod mirovanja ili kad nešto radiš? Jel se osjećaš uspuhano? Ja sam baš tak danas bila, skroz uspuhana ko da ne znam kakav trening radim.
    Ana.b, da sada će nas još i proljetni umor pokositi🦋🌿
    Bella, hvala na iskustvu i slobodno se javi češće ovdje. Ja se bojim da će tako biti i kod mene s grčevima, jer sam za vikend išla u kratku šetnjicu i brzo osjetila grčeve pa se vratila nazad. Danas opet iz čistog mira. Baš me zanima šta će biti sad na slijedećem pregledu, iako mi je bezveze jer idem kod neke ginekologinje koja radi zamjenu mojoj, a svoju ću vidjet tek u travnju jer sam u ožujku samo kod patronažne. 

• mam1234
    02. Ožujak 2021. 15:33

mara5

mam1234

mara5

Cure jel neka od vas pisala da je uzela Ethereal jastuk za dojenje?
    https://ibb.co/C26s4v7
    Stigle su moje prve tetrice, ovaj set sa plavin nijansama se cini bas tanak ne znam jel to tako treba biti, zuti set je muslin a ova pojedinacna je bambus s njima sam bas zadovoljna.

Ja imam njihov jastuku za dojenje i tetra pelene

Kakvo je punjenje, na stranici pisesilikonizirane poliester kuglice, meni to punjenje pod rukon izgleda kao obicno polister punjenje 🤷‍♀️

Moj je punjen sa tim kuglicama...baš je osjećaju pod rukom...al nebrem spavati s njim...budem sad vidla kak mi bude u ovoj trudnoći al u prvoj mi je bil skroz nepotrebna

Bela23
    02. Ožujak 2021. 15:37

Mirjam- hocu hocu, ispocetka mi je bilo glupo ista pisati ali vidim da nam svima dobro dodje razmjena informacija. 🙂 Joj ja ti setnje niti ne pokusavam jer me nakon jako brzo vremena zna uhvatiti nekakva nelagoda i pritisak dole pa se iskreno jos ne usudim. Eventualno ovo malo sto radim po kuci i kratki odlazak do trgovine ali nikako da nosim neki veliki teret. Kako mi je i ginekologica rekla, dosli smo sad do 24.tjedna (trenutno sam 25.) idemo sad probati do 32. malo po malo pa cemo vidjeti koliko se mozemo opustiti. Nisam bas ovako zamisljala trudnocu ali eto sto je tu je, iz ove koze ne moze. Samo da sve bude u redu. Mene ti isto najcesce uhvate iz cistog mira isto i onda stanu pa se opet pojave i tako, u danu po par puta. Najbitnije je da ti ne utjecu na cerviks. Koja god da ti bude ginekologica objasni lijepo situaciju i pitaj za savjet. Ja sam isla za cervikometriju isto kod druge dokttorice tj u bolnicu jer na mini anomaly scanu sam rekla za te bolove pa mi je odradila cervikometriju i narucila me ponovno za 2 tjedna da provjerimo da se nista ne dogada. Tako da samo pitaj sto god te zanima i sto god te muci. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

mara5
    02. Ožujak 2021. 15:57

Kiflica

Mirjam, hvala! 🤗 Super, mislim da bas ta velicina cerviksa onda ne treba brinuti. Citam da je za trudnice dobro setati i lezati na boku, da je sjedenje najgore pa se trudim sto manje sjediti.
    Vale, sretno na pregedu!
    Bela, hvala na iskustvu.
    Hana, ja imam od malog anđela jastuk, i moj ima punjenje kao neko obicno, nisu kuglice iako je pisalo kuglice. Ali meni ne smeta, dobar mi je za spavanje, drzi mi leđa da se ne prevrnem😂 vidjet cemo kako ce biti s dojenjem.
    Citam o swaddlingu i gledam malo te dekice. Vidim da minigreeny ima. Imate li iskustvo sa swaddlingom? I koje dekice za to preporucujete?

Bas cudno, mislim nisam ga ni probala pa je glupo da sudim.. ali sam nekako kao razocarana, prevarena. Ocekivala sam kuglice 🤷‍♀️😅 jer smatram da se one bas prilagode kad se naslonis a samim tim i za bebu sam pretpostavljala da je bolje 😏

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Olivera
    02. Ožujak 2021. 16:10

Negativ.Ljubavi

Amber

Olivera

Norrah

Olivera

Cure ima još koja da je oko 24tt a dobila već 8,5 kg? 🙈
    Jutros sam stala na vagu i skoro me herc strefio, od prošlog pregleda prije tri tjedna 2,5 kg😕. Uopće nemam osjećaj da sam toliko dobila, i sad sam pomalo i zabrinuta.

🙋‍♀️… meni je isto tako bilo. Između dva pregleda 3kg. I nitko ništa… rekao mi je da je normala oko 13kg ukupno sto ce vjerojatno i biti tako jel realno imamo jos oko 3,5mj samo. 😳😂 ne zamaraj se kilama ukoliko je sve u redu.

Meni je dao dr fore da u drugom tromjesečju dobijem 6 kg, a ja sam već sad na 6,5😂, već vidim da ću slušati u ponedjeljak. Nisam ja kriva što se ovaj moj malac baš navukao na sladoled u zadnje vrijeme, ako pita ne mogu mu uskratiti jel da😉
    slusaj, ako beba hoce sladoled beba hoce sladoled, nema tu puno pregovaranja.

Pa nećeš se valjda dovoditi u situaciju da budeš nemajka, je li tako 😋

Mislim da stvarno ne bi bilo u redu biti nemajka već sada, sačuvati ću rađe taj joker za neku večernji provod sa mojim prijateljicama nemajkama😂
    Netko je pitao za ogtt, na ga radim u petak, biti ću onda 24+4. Rečeno mi je da si mogu uzeti limuna za nasipati u taj slatki otrov, vjerujem da će onda biti bar donekle pitkije. Uglavnom nadam se da će nalaz biti ok, jer ne znam kako ću djetetu objasniti ako mi sladoled zabrane😂

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.