Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2021. 22:10

Ja zasad nemam problema sa spavanjem, par puta sam se probudila i prošetala do kuhinje i nazad, ali vratim se i nastavim... I sad spavam do 8, ako, a prva 3mj do pola 10 😆

Lucky, ja isto femibion i danas sam uzela magnezija 300mg, inače 450 pa si baš kontam dal je moguće da sam zbog toga te grčeve osjetila 🤔 a inače i grah sam imala za ručak 2.dan za redom i stvarno nisam mogla prepoznat jel me napinjalo ili su bili menstrualni. 

🌸TiKiDi🌸
    25. Veljača 2021. 22:26

Curke, vadila sam nalaze. Sve je super. Jedino mi je feritin 249 😲. Mislim da je od prenatala. Jel bi bilo ok da smanjim na jednom dnevno iako pise da se piju dvije? Pijem Almagein. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Mallla
    25. Veljača 2021. 22:34

Amber meni ti se 12 komada newborn cini  puno. Neznam koliko cesto ces prati robu ali bebe se ne prljaju baš, mislim tek rođene bebe. Broj 50 je za bebu rođenu s 48, 49, 50 cm, broj 56 bebe od 52 do 56 ali su to uglavnom bebe do prvog eventualno drugog mj. 3mj je vec 62...itd....neke bebe dosegnu gabarite puno brže. Isto mislim da je bebi u 8mj dovoljan bodi dugih rukava, hlačice, čarapice i eventualno neka jaknica ili dekica za po potrebi ako je hladno ili bodi krwtkih rukava a preko jumpsuit il ti kombinezon. A za ove baš male brojeve toga stvarno malo treba...ja bi rekla 6kom optimum. Al dobro mozda cure u srodnijim krajevima preporuce bolje!

url=https://lilypie.com]

Amber
    25. Veljača 2021. 23:07

Mallla

Amber meni ti se 12 komada newborn cini puno. Neznam koliko cesto ces prati robu ali bebe se ne prljaju baš, mislim tek rođene bebe. Broj 50 je za bebu rođenu s 48, 49, 50 cm, broj 56 bebe od 52 do 56 ali su to uglavnom bebe do prvog eventualno drugog mj. 3mj je vec 62…itd….neke bebe dosegnu gabarite puno brže. Isto mislim da je bebi u 8mj dovoljan bodi dugih rukava, hlačice, čarapice i eventualno neka jaknica ili dekica za po potrebi ako je hladno ili bodi krwtkih rukava a preko jumpsuit il ti kombinezon. A za ove baš male brojeve toga stvarno malo treba…ja bi rekla 6kom optimum. Al dobro mozda cure u srodnijim krajevima preporuce bolje!

E super hvala ti na objasnjenju. Da, molim pomoc oko kolicina. Ne bih kupovala viska jer necu imati kome dati, a opet ne bih da zbog par funti moramo stalno prati. Citala sam na nekom engleskom forumu da racunam 2-3 dnevno da se bljucnu. A moja masina 13 kg, definitvno je ne treba ukljucivati vise od jednom-dvaput tjedno. Sad kad smo nas dvoje samo, mi peremo jednom u dva tjedna. Nakupovali donjeg vesa i carapa da ne fali, a sve druge robe i tak imamo i previse. Ne ciljam na to za bebu, ali radije bih prala rjedje pa na duzi ciklus da se ispere kako treba... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Kiflica
    25. Veljača 2021. 23:38

🌼TiKi🌼

Curke, vadila sam nalaze. Sve je super. Jedino mi je feritin 249 😲. Mislim da je od prenatala. Jel bi bilo ok da smanjim na jednom dnevno iako pise da se piju dvije? Pijem Almagein.

Tiki, konzultiraj se sa svojom dr. Meni je od prenatala zeljezo bilo previsoko, pa mi je moja  dr.  savjetovala da prestanem piti. Zdravo se hranim i nisu mi potrebne tablete vitamina...

🌸TiKiDi🌸
    26. Veljača 2021. 05:17

Kiflica ma ja se ne hranim bas nesto zdravo. Ribu bas i ne jedem, povrce tu i tamo. Voce ajd. Na pola stvari mi se jos povraca pa i ne mogu, zato pijem prenatal. Sto se tice moje dr. ona kaze da je to super nalaz. Zeljezo je ok, ali su zalihe visoke i po njoj je to dobro jer je bolje da je feritin visok nego nizak. Zeljezo mi je 24, sto je unutar granica. Smanjit cu na jednu na dan ipak pa cu probati prehranu popraviti, ako mi ne bude i dalje muka. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

Aneee
    26. Veljača 2021. 06:30

Jutro cure. Sad idem zubaru, bas imam strah da od onog sitnog povracanja na početku nisam puno nastetila zubima 😅 
    Jel vi planirate ići zubaru? Ili ste već bile? Jer je kao u trudnoći jako bitno. 😊
    Što se tiče robice ja sam gledala da uzimam veličinu 56, čak i te veličine nisam htjela previše jer kao i to brzo prerastu, pa sam isto dosta u veličini 62 uzimala. O veličini 50 nisam ni razmišljala Jer mi je to nekako premalo 😄😄
    Kiflice super na ovome što si poslala..nego jesi ograničila slike da se obrise nakon nekog vremena? Jer sam tek sinoć vidila kad sam vas čitala, pa samo zapisala na mobu na kojoj stranici je to 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    26. Veljača 2021. 06:44

Amber e sad to ti je lutrija koliko ce beba bljucat i koliko ce brzo rasti. U principu kombiniras dva broja. Izglednije je da ce 62 nositi duže nego 56, pa 56 kupiš manji broj a 62 isto na početku dio kupiš i onda ako ste 56 zaprljali bez problema obučeš 62 ibzavrneš rukaviće. Stvarno tu 56 bebe tj većina nosi kratko. Moja je nosila 2mj ali je već tada mogla i u 62. Isto ovisi o bebi al kod nas je veći problem bio kakica koja se razleti jer je tekuća pa bi prošla na bodi al i to se događalo samo ponekad. Ako već razmišljaš o broju 12 iskombiniraj možda na 6+6 za start, lako ti je dokupit ako vidiš da ti nešto fali ili da ti je super praktično pa bi htjela još.

Mallla
    26. Veljača 2021. 06:46

Usput cure s koliko grama i cm ste vi rođene?
    Ja 3500 i 52cm / muž 3650 i 50 cm i rodim curu identičnu tati 😊 sad cemo vidit br.2

🌸TiKiDi🌸
    26. Veljača 2021. 08:42

Tweetyca crp mi je 3,2. Svaka 4 tjedna vadim sve nalaze jer sam visokorizicna trudnica. Tako da upala nije. Prenatal pijem i zbog aktivne folne jer imam MTHFR mutaciju i organizam mi ne prerađuje obicnu, a i ne jedem ribu, a treba mi omega. Inace sam uvijek bila anemicna i falilo mi je feritina, sad me ovo sokiralo. Budem se jos konzultirala sa Zg pa cu vidjeti. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.