Stigle su mi diiiivne stvarcice sa Mali anđeo! Kupila jastuk za trudnice/i dojenje, dodatnu presvlaku za njega i 3 mekane tetrice, a poslali su mi i pokloncic babajol u bojama koje sam odabrala i ostalo! Sve predivno, pamucno, njeznih nijansi, kao na slici, prezadovoljna! Stiglo jako brzo. Vec se valjam s jastukom i gustam ko kraljica.😍😊
Što se tiče kilaže ja sam na nekih +2,5 kg i super sam zadovoljna
Visina 172 cm, 67 kg, računam maksimalno prihvaćam da dođem do 80 kg do kraja trudnoće i sa što manje strija
Inače se ne debljam lako pa mislim da neće biti problema.. apetit mi se mrvicu povećao zadnjih 10 dana. Iako naravno najvažnije je da je beba dobro i da ona dobro napreduje.
Super si,
I meni se pojacao apetit i to otkad san pocela pit elebaby bas ima nekih 10 tak dana
1.8. Curetak stigao 💗
I ja sam na tim vitaminima od pocetka. Sad mi se povecao apetit, a i probava me zeza pa sam otekla u stomaku kao bumbar 😅
I ja sam na tim vitaminima od pocetka. Sad mi se povecao apetit, a i probava me zeza pa sam otekla u stomaku kao bumbar 😅
Odlucila sam ne piti svaki dan elebaby nego tipa svaki drugi.mislim da nebi tribalo bit problema.
1.8. Curetak stigao 💗
Meni su te elebaby bas grozne zbog omege, smrduckaju mi! 😏😏 jedva ih popijem.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam od zadnje pregleda koji je bio prije točno 4 tjedna dobila 5,6kg, ali stvarno jedem normalno...malo me strah da do kraja ne budem ogromna...ali eto 5kg više, ali samo na stomaku vidim promjenu...na zadnjem pregledu sam imala 200g više od početne kilaze (ali i razumljivo jer sam prva 3mj samo povracala) pa sam na početku prvo gubila i onda kad su mucnine prestale sve se brzinom munje vratilo 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Stigle su mi diiiivne stvarcice sa Mali anđeo! Kupila jastuk za trudnice/i dojenje, dodatnu presvlaku za njega i 3 mekane tetrice, a poslali su mi i pokloncic babajol u bojama koje sam odabrala i ostalo! Sve predivno, pamucno, njeznih nijansi, kao na slici, prezadovoljna! Stiglo jako brzo. Vec se valjam s jastukom i gustam ko kraljica.😍😊
Šalji slikice 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Joj ja sam već 6 kila u plusu ali sam dosta visoka pa se jedino trbuh vidi i lijepo izgleda, iako ako ovako nastavim do kraja trudnoće ću biti ko tenk. Ne mogu si pomoći konstantno sam gladna imam pregled idući tjedan ako me stavi na dijetu nadrapala sam
Kiflica šalji slike! Odličan mi je taj Mali anđeo!
It's a boy! 💙
Stize slikica! Nadam se da sam ju uspjela uploadati, nisam jos nikad stavljala slikice.
https://ibb.co/b2PSJM1
😍😊
Babajolic je s jedne strane rozi sa njeznim bijelim zvjezdicama, a s druge strane sivi sa zvjezdicama. Ovo na slonice je dodatna presvlaka za jastuk za dojenje. Sve su lijepo upakirali i sve je pamuk s eko certifikatom.😍
A sto se kilica tice, ja stojim na 57 kg na 170 cm, mucnine, dijabetes, zdrava dijetalna hrana...htjela ili ne htjela, necu se ja ni udebljati. Ne pijem prenatale, nemam povecani apetit, jedem 6 puta dnevno zdrave obrokice. Bitno samo da je beba zdrava i da fino raste, a nase kile su samo broj, dok god smo zdrave, kila gore, kila dole...
Sortiraj odgovore
Najstariji